Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@saiimona Tak uvidíš jak se vám bude dařit v jiném CARU,já vím že čas letí to mi nemusíš povídat 6 rokem už to bude co čekáme na dítě aspoň jedno a byli bychom štastný vic není třeba když to nejde tak aspoň jedno zdravý šťastný dítě
Zdravím děvčata,jsem tu nová. Ve středu jsem byla na svůj první(doufam i posledni) KET. Transfér byl jen pouze přes KET. Jsem hrozně zvědavá co se tam uvnitř děje
chytá se,nechytá se…lehce se,řekne nemyslet na to,ale nejde to… V Repromede jsme s manzelem od ledna 2018. Zatim spokojenost jen se mě zdají dražší než jiné kliniky…
@Vendy101 Ahojky. Taky jdu v sobotu na svůj první KET. Jak se citis týden po KET?
@Safinol Tak se jdu rozloučit, končíme v Repromedě a jdeme jinám. Uháním je už 3 týden o výsledky a nic se neděje, takže jsem dneska Mudr. řekla, že končíme a jdeme jinám. Tak držím pěsti na cestě za miminkem a ať se daří
![]()
@Life.love ahoj, děkuju moc. Jsem po dnešku hrozně rozlobená, Mudr. mi dneska poslala výsledky testů a napsala mi do mailu, že výsledky měla už 12.12.2018 a že jsem si měla volat já, přitom 17.12. semnou mluvila a domlouvaly jsme se, že necháme dodělat tu Pandu, 18.12. jsem platila fakturu a ona mi napíše, že výsledky měla už 12.12.2018 takže prostě promarněný čas
![]()
Ty brďo, tak to je teda dlouhá doba. To od nich teda není hezký. Takhle to nechat plavat
za tu dobu už jste mohli být se vším úplně někde jinde. Tak přejdete nebo budete pokračovat tam?
@campús jdeme jinám , už máme domluvený termín za 14 dní
Tak snad budeme mít více štěstí, než tady.Paní doktorka se mně snaží vnutit to, že jsem se měla ozvat já a přímo jí a nevolat přes recepci… Přitom mi do telefonu toho 17.12. řekla, že se ozve až budou výsledky. Což mi příjde logické, když se ozvou oni ohledně výsledků, já přece nemůžu vědět kdy jsou výsledky hotové.Nic méně výsledky už byly hotové v době, kdy semnou domlouvala platbu. Na mně to působí tak, že testy byly hotové už když nám dělali základní genetiku a jen zkoušeli jestli budeme ochotní si zaplatit něco navíc.
Po téhle zkušenosti už nemám chuť v Repromedě pokračovat, přesto, že mi jí hodně lidí doporučilo.
@saiimona no to se ani nedivim. Jak píšeš- jak má člověk vědět, kdy volat. Když bude volat obden, zas bude problém, že furt voláte. Takhle bych taky brala logicky, že zavolají sami hned, jak budou výsledky. My jsme tam neměli s ničím problém. Tak mě to mrzí . Moc držím palce,aby v už vše šlo,jak má a brzy se radujete ze 2 čárek na tt ![]()
@campús děkuju! Mně se to tam právě taky moc líbilo, i prostředí i to jak se chovali i k naší malé, kterou jsme brali sebou. A pak toto..
Jsme přece lidi, mohli říct, pokud nás nechtěli nějak řešit, že mají třeba plno… takhle jsme tam zbytečně ztratili čas… vlastně pro mně je to promarněný rok. Snad máme to špatné za sebou a teď už se bude dařit. Domluvení jsme už jinde, tak třeba nakonec navrhnou i jiné řešení než IVF… ![]()
Ahoj holky, prosím o radu, byla jsem na první konzultaci v car, dr mi udělala ultrazvuk a vypadá to že na 99%neovuluji.jeste musím až přijde ms na hor. Profil. MS mám taky nepravidelnou, takže sem dostala duphostan na upravení. Jaký pak bude postup pokud opravdu neovuluji? Má někdo zkušenost? Dekuju
Ahoj. Taky jsem neměla ovulaci. Zkoušeli jsme léky,ale to jsem nereagovala, tak stimulaci (píchala jsem si injekce) pak odběr vajíček a pak ket. Hodně ve zkratce.
Kdyby jsi něco chtěla vědět, ráda odpovím ![]()
@Hancababy mám obavy,že to nevyšlo
test před dvěmi dny ukázal dvě čárky a teď bohužel slábne…
@Vendy101 Ahojky. To si myslím že je brzo na test. Mě dnes řekli že dřív jak za 14 dní testovat nemám.
Ahoj holky jdu si pro radu, 11. 2. Mi volala nejspis sestricka ze nase embryjka posílají na vysetreni a za 3 tydny se ozve, dnes je to mesic a porad se nikdo neozval! Myslite ze mam napsat doktorce nebo tam zavolat? Pochybuji ale ze mi na recepci pomůžou…moc diky za rady! ![]()