Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol jejda, to me mrzi cim vsim sis musela projit 😕 ja si taky prosla vsim moznym..po nezdarenem IVF v rijnu, jsem si taky rekla, ze uz na to nemam…no a tedka v lednu jsem nasla //. Zacinam 8tt a snad to dotahneme uspesne dokonce, beru to jako zazrak po tom vsem otehotnet prirozene…tobe moc preji aby ses taky konecne dockala ![]()
@Ywette2010 panejo tak to moc gratuluju
,no já doufám že na tom budu jako ty já už na ivf asi rezignuju a snad i nás potká tenhle zázrak ![]()
Tak opět zdravíme. Jsme ve 25. Týdnu. Sice stále s něčím bojujeme, ale snad už to doklepeme do konce. Teď jsem měla testy na cukrovku, naštěstí to je v pořádku. Malej už se pěkně vrtí. ![]()
@Eileen9 ahojda no ty máš taky pořád něco vid? Už aby byl prdolka na světě,ale věřím že vy to s polu k tomu porodu dotáhnete ve zdraví ![]()
Ahojda holky nevím zda sem ještě vůbec některá chodíte ale přesto to zkusím,možná hloupý dotaz ale nevím koho se kde zeptat.Jsem 16DC mám po ms a daleko do ms a bolí mě vaječníky,v noci sem myslela že mi vyskočí z břicha ven nevíte někdo co by to mohlo být?napadla mě ovulka tak sme zkusili pojistit i když velké naděje tomu nedávám,snad jen že to je pokus který je příjemný a nic nestojí.Můj gynekolog a i Tokareva mi řekli že zázraky se dějí a ty hormony se v těle drží docela dobu takže zkoušet můžem.
@Safinol Ahojky, moc tě zdravím a doufám, že je lépe. Jinak bolest vaječníků může být určitě ovulace, když jsi 16 DC. Moc držím palce, aby se vám to podařilo i bez IVF. I zázraky se dějí, takže věř! Já začínám 22 tt, pomalu se kulatím, tak snad to dotáhneme do zdárného konce ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat na Vaše zkušenosti. Minulý týden jsem byla u gynekoložky a oznámila jsem jí, že jsem nás s manželem objednala do CAR Repromeda (snažíme se už rok a půl). No a moc se na tento CAR netvářila. Prý dřív na ně bývaly dobré ohlasy, ale teď už ne. A když jsem jí řekla, že jdeme k paní doktorce Tokareva, tak se taky nezmiňovala moc pozitivně, ne že by vyloženě řekla něco špatného, ale bylo na ní vidět, že k ní by nešla. Tak mě to trošku rozhodilo. A prý aby mi hned nenutili ivf. Že prý doporučí různé výkony, ale kolik to bude stát už neznámí, že má takové zkušenosti od pacientek, ale moc se mi to nezdá… V únoru máme jít na první konzultaci, tak teď přemýšlím, zda jsem vybrala správný CAR… Doktorka mi doporučovala spíš Unicu, Helios nebo ReproGenesis, kde je dobrý doktor Mudr. Štelcl. Prosím o Vaše info, jak jste s Reromedou spokojené, zda provedou nejprve všechna vyšetření a až pak doporučí vhodný způsob léčby. Já bych se ivf chtěla vyhnout, vím, že bych z toho měla psychický blok. Díky všem za info.
Příspěvek upraven 29.01.19 v 14:21
@Anonymka.D. ahoj. Taky jsme se rok marně snažili a pak navštívili Repromedu v Brně a byly jsme od 1.dne max spokojeni. Mudr. Tokarevu jsem neměla. Přístup byl perfektní. Cenu a všechny výkony jsem teda těšila se svojí Mudr. Tam jsme jezdili jen na výkony . A první pokus byl úspěšný a jsme v 17tt.
Ale mám kamarádku, která spokojena nebyla. Že si ji přehazovali jak horký brambor, pokaždé u jiného doktora, že ji nikdo nic neřekl apod . Ale za mě spokojenost.
@campús
A podstoupilas ivf nebo iui? Nebo ti dali jen léky? Já bych prostě jen chtěla, aby mi řekli, proč se nedaří, dali mi případně nějaké léky a aby se pak zadařilo přirozeně. Ivf nechci absolvovat.
@Anonymka.D. já se také přidávám s pozitivní recenzí na Repromedu. Nejprve šel manžel na spermio a tam se zjistil problém. Udělali nám všechna potřebná vyšetření a šli jsme do IVF (my jinou možnost neměli, kvůli špatným spermiím). Přístup lékařů super, paní Dr. Tokareva je skvělá. Vyšel nám první transfer embrya a čekáme holčičku. Takže u nás spokojenost. ![]()
@Anonymka.D. my museli na IVF. Přítel spatne výsledky spermiogramu a já nemám ovulaci. Takže jsme byly domluvené na IVF.
@nika5555 Ahoj ale jo lépe je snažíme se jít dál,aha tak snad se stane co se stát má..tak super jen se kulať,to viže to dotáhnete do toho krásnýho finále neboj nic ![]()
@Anonymka.D. Ahoj my čekáme na mimi jíž 5 let,ale co se týče repromedy s přístupem sme byli spokojeni nad míru,ceny to je trošku jiná ale holt jsou tak nastavený a asi to ani lékaři tam neovliní.JInak u nás byla veškerá vyšetření a pak teprve rozhodnutí o dalších postupech což bylo jednoznačně IVF (já mám pco a partner špatnější spermio) mám za sebou dva transfery oba bohužel ukocnčené vždy pedčasně,ale nebylo to snad jejich vinou…tak hodně štěstí ať to vyjde líp než nám…
@Anonymka.D. Moje zkušenost je taková, že nás do ničeho nenutili, dokonce nám nabídli, že se můžeme dál snažit za podmínek toho že budu užívat Clostylbegyt a Duphaston. Ale nějak to nemá u nás smysl, protože na tyto léky nereaguji. Ještě čekáme na další výsledky vyšetření, protože mám šíleně vysoké hladiny hormonů a bojí se stimulace, tak chtějí nějaké podrobnější rozbory. A pak budeme zkoušet taky IVF.