Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
12.12.18 11:13

@Life.love ono se totiž PGS nedělá automaticky. Záleží, co máte za problém. Pokud to není nutné, pojišťovna to nehradí a stojí to kolem 55.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
12.12.18 11:16

@saiimona ano, v tom 20 týdnu máme jít k Vlašínovi. Ale já už jsem se celkem uklidnila, vlastně mě všichni podpořili v názoru, že je dítě zdravé a odběr plodovky rozhodně nemám podstupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
12.12.18 11:27

@nika5555 Mudr. Vlašín je fajn! Moc toho nenamluví, ale odborník je! Když se ho budete vypatávat odpoví vám na všechno… Co řekne to platí. Nám třeba ve 13 týdnu řekl, že to bude holčička a opravdu se nám narodila holčička. Tak držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.12.18 11:52

@nika5555 u mě je problém endometrioza. Tak asi to nevyhodnotili jako rizikové, že nám to nenabidli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
12.12.18 13:43

@saiimona jojo, vím to od ségry :mrgreen: taky u něho byla a říkala to samé, co ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.12.18 21:36

@nika5555 my měli špatný spermiogram a já PCO, byli jsme u Hromadove a ta mi řekla, že nám to tam pro jistotu dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
13.12.18 10:21

Čaaau holky já sem vám musim s něčim pochlubit,včera jsem se byla informovat ohledně té nové práce je to teda servírka jeden celý týden 12 hodinový směny a jeden celý týden volný což není marný,100kč na hodinu,z počátku budu jen na baru točit pití,dělat kafe a tak,a mezi svátkama se pojedu jen podívat co mě čeká na chvili takže sem nadšená vezmu to,konec konců mám 2 měsíce zkušební dobu a můžu kdykoli odejít tak proč do toho nejít :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.12.18 12:34

@Safinol super, tak to blahopřeji! Ten týden volna je úplně bombastický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
13.12.18 16:48

@Eileen9 jo jako asi bodne po týdnu 12 hodinových směn týden volna,libí se mi to většinou měl člověk jen víkend ale já budu mít týden tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
20.12.18 09:46

Ahoj děvčata,tak na kontrole jsem dopadla dobře jsem v pořádku,výsledky z laboratoře mi dali jen z nemocnice,musim si to u kámošky nechat přeložit do češtiny,odborný lékařský pindy mi nic neříkají :mrgreen: a druhé výsledky z jejich laborky trvají déle ty prý až v lednu,kolik bylo chromozomů co bylo špatně a tak.JInak na konzultaci jedeme v únoru takže máme klid a čas na rozmyšlenou co řekneme doktorce.Jinak užívám předvánočního blázince,jako asi všichni.Tak jo užívejte adventu,těště se na ježíška a třeba tu ještě do pondelí písneme ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
20.12.18 11:11

@Safinol ahoj, tak hlavně , že si v pořádku :palec: načerpejte síly na „další kolo“, odpočiňte si a pak hurá do toho… :kytka: My necháváme dodělat vyšetření - genetiku a prý konec ledna začátek února bychom mohli začít ze stimulací, teda samozřejmě bude záležet na výsledcích… :) My si užijeme letos Vánoce s neštovicema , malá je donesla ze školky, ze začátku to vypadalo na klidný průběh… a dneska jsme s Anetkou ráno napočítali cca 50 pupínků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
20.12.18 15:08

@saiimona panejo neštovice si pamatuji sebe jak sem byla samej pupinek jako malá, tak ať je to brzy dobrý, víš no my ani nevíme zda do ivf půjdeme ještě, a když tak až někdy v létě neli dyl uvidíme, nechci do sebe cpát zas hormony hned třeba pan bůh dá a vyjde to i přes to všechno přirozeně tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
21.12.18 09:10

@Safinol no vypadalo to na klidný průběh neštovic ,ale včera se to celkem slušně rozlezlo :zed: a má toho chuděra spoustu i v obličeji. :think: Já si právě vůbec nevzpomínám, na to , že jsem ty neštovice měla. Ale v kartě je mám psaný, tak jsem je mít musela :think: A řešila si s nějakým Mudr. jestli lze při PCOS otěhotnět přirozeně, já jsem myslela (aspoň tak jsem to pochopila) , že přirozeně s PCOS neotěhotním. Však uvidíš, jak se rozhodnete.. třeba se to podaří přirozeně i bez IVF , upřímně bych za to asi taky byla radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
23.12.18 16:33

@saiimona ahoj promiň že píšu až teď pořád se něco dělalo a dycky sem si řekla že napíšu a dycky sem. Zapomněla, doufám že od neštovic už máte klid. Jinak ano s pco to asi dost dobře nejde ale co já vím zázraky se dějí, tolik ženských otěhotnělo i přes to že jim doktori řekli že nikdy neotehotni anebo ne přirozeně tak tomu zkusím taky věřit tak pa a hezké vánoce :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
23.12.18 18:35

Krásné svátky. Já na emimču končím. Přeju všem, aby se všechny dočkaly svého vytouženého uzlíčku. Doufejte a uvidíte, že naděje je nejlepší lék. Přeju všem lásku a hlavně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí