Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@fiona313 aha a co když teplotu budu mít jak poznám zda je klasický od nachlazení nebo od zánětu já mám Teda atb abych zánět nemela
@Life.love Tak to je zase nová informace… nevím proč jsem si to tak myslela, že se tam chodí do prvního screeningu.Na druhou stranou je lepší chodit tam kde to znáš a důvěřuješ tomu lékaři…
@Safinol tak to by se asi přidala velká bolest, neobvyklá barva očistek, nebo taky zapáchající apod. Nejsem doktor, ale jestli máš atb, tak by to mělo být ok
@Safinol holka, myslím na tebe, ať to vše zvládnete. Já byla dnes opět na pohotovosti, opět s krvácením, ale teď aspoň trochu pozitivně, že se mi asi vyprazdňuje ten hematom.
@Eileen9 měla jsem to samé. V pátek najednou z ničeho nic krev. Tak jsem jela. A říkal mi primář, že tam je malý hematom. Že to ještě klidně 14 dní může být. Ale srdíčko tlouklo a to je nejdůležitější.
@campús jo kdyby 14 dní. My s tím lumpem bojujeme už asi dva měsíce. Ale je fakt, že jsem ho měla hodně velký. Hlavní je, že to není u miminka. Mě dneska doktor odhadoval váhu dítěte 216g a pokud to nebyla pupečníková šňůra, tak to bude bojovník ![]()
@Eileen9 ahoj snažíme se to nějak zvládat někdy to jde ale někdy to na člověka padne ale to k tomu asi patří,snad buzde brzy líp,už aby sme byli aspoň po kontrole.No ty si taky dáváš holka už aby si měla taky klid a hematom byl pryč a konečně tě přestalo děsit krvácení samý trable vid
@Safinol přesně to si taky říkám, už abych byla na kontrole
teď na ty pohotovosti byl super doktor, že jsme se i zasmali. Zítra mám kontrolu u své doktorky, tak uvidíme. Ono jak se říká, že těhotenství je nejkrásnější část života a že bychom si to měli užívat, tak já si to teda fakt užívám
vem si kolik párů ani po umělém neuspělo, a pak ejhle… ![]()
@Eileen9 ahojda jasně no uvidíme,tak at ti kontrola dobře dopadne ![]()
Ahoj děvčata chci se zeptat,která máte za sebou revizi jak dlouho jste pak asi špinili?já jsem dnes týden po výkonu a pořád ze mě něco jde,a ještě jeden dotaz,komunikovali jste s repromedou pře chat na fb?já sem tam volala kvůli jedne věci včera a dneska už si nechci připadat jak de.. tak sem tam raději psala na fb zprávu díky
@Safinol Ahojky, já se přes chat ptala na nějaké info ohledně akupunktury před a po KET, a komunikovali se mnou. Nevím tedy, kdo přesně na dotazy na fb odpovídá, jestli ti recepční??? nějaké osobní věci týkající se zdravotního stavu bych ale radši řešila telefonicky
@veri77 ahoj už mi odepsali,nebylo to nic kolem zdravotního stavu to zas bych raději volala desetkrát za sebou než psát na fb.Jinak netuším kdo odpovídá ale asi recepční
@juhelenedele Ahojky
tak jak se ti vede? už ses odvážila testovat? myslím na tebe ![]()
@Safinol Jsi v šestinedělí. Takže počítej tak cca 3 týdny. Může to být jen lehké špinění.