Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol ahojky, děkuju za optání, vše v pořádku, srdíčko bilo jako zvon, dneska jsme byli naposledy v repromede a příště ke své dr. ![]()
@Life.love tak to je super, ty se máš už bych taky chtěla mít takový štěstí a nejen pořád smůlu achjo
@Safinol příště už to určitě vyjde. Trochu si odpocines i tělo a půjde to. Věřím tomu a budu držet palce ![]()
@Life.love to už sem si říkala tolikrát a stále nic, zajímalo by mě jak dlouho ještě budeme čekat
@Life.love to jsou skvělé zprávy
hodně zdrsvička oběma. Chápu to dobře, že v Repromedě sledují jen do dob, než je u miminka
? Pak předávají…myslela jsem, že tam minimálně dělají I. screening a ten je ve 13 tydnu. ![]()
@saiimona děkuju, snad už bude vše dobré
myslím, že ano, jakmile je vše v pořádku a je srdeční akce, odesílá se k tvému dr. Do screeningu určitě ne ![]()
Holky mám takovej dotaz,kdo za sebou máte revizi měli jste taky pak nálady jak na houpačce?chvilku dobrý a pak skoro až deprese a co se proti tomu dá dělat?hlavně ne psycholog,či sport to mám teď na3 týdny zakázaný do kontroly nějak jančit.Děkuju za rady,jsem zpoufalá už ![]()
@Safinol ahojky. ja vim, ze se tezko radi. ale podle me, lekem na jakoukoli psychickou nepohodu je snazit se hlavu zamestnat necim jinym. Proste nesedet doma a hledet do zdi, ale najit si neco, co ti bude delat radost. Kazdy mame jine zajmy, ale treba zajit si na masaz, udelat si radost nejakou malickosti, precist knizku, zajit s manzelem na veceri, prihlasit se na nejaky kurz, zajet na vylet.. je milion moznosti… Moc ti drzim palce, at se co nejdeive citis lip… ![]()
@nika5555 ahoj moc děkuju si hodná,no s tím výletem a večeří to není jen tak,chlap je na tom časově bídně,a v týdnu se vrací domu až navečer a pak jde dělat nahoru aby sme se mohli už přestěhovat do novýho,a samotnou mě nechce autem ještě mo pouštět že jsem chvilku po zákroku, a kamarádky mám ve většině též zaměstnaný nebo mají děti a samotné se mě nikam nechce,knížka mi taky moc nepomáhá zastihla sem se jak čtu ale myslim na něco uplně jinýho,tak nevim,snad akorát v sobotu jdeme na narozeniny moji kamarádce apak kolegovi od chlapa z práce,ale že by se mi nějak chtělo to se taky říct nedá,moct sportovat vemu brusle a jdu an stadion ale ale,no tak se zaměstnám úklidem
@Safinol Je to normální. Jsi v šestinedělí, hormony jako na houpačce. Kdyby tyhle nálady trvaly déle jak 14 dní, konzultovala bych to s dr.
@fiona313 jasně no uvidíme,ono mi k tomu všemu není nějak dobře večer mě hrozně bolelo břicho měla sem zimnici a cejtim jako kdyby teplotu takže je to asi jedno s druhým