Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nika5555 tak snad to tak jak ona píše bude doufejme však na tebe myslím a přeju ti ať je vše v pořádku, protože vím jaký je když není, a je to hodně těžký, jako úplně v pohodě nejsem ale jak píšu snažím se musim jít dál, už sem i pro to hubnutí začala něco dělat cvičím na orbitreku a omezila sem hodně sladký a dnes sem dala procházku plus chci jít teď na 10 minut na orbitrek a večer na 15
@nika5555 tak to je dobrý, že ti Tokareva takhle píše. Doufejme, že to tak i bude
prvotrimestralni byl úplně v pohodě, vůbec nic špatnýho, dva dny na to jsem byla se silným krvácením na pohotovosti
Ale dobrý.. no teď bych měla být 18+4 ale na ultrazvuku mi to vždy vyjde jinak. @Safinol no asi tak. Bílé Vánoce by byly úžasný. Sníh taky miluju. Normálne posledních pár dní přemýšlím, že mi možná chvilkami začíná tvrdnout břicho, tak 4× za den.
@nika5555 jejda to me moc mrzi..budem všechny doufat ze to nakonec dobre dopadne…
@Safinol tak to je fakt skvělý. O tom jsem dřív psala, že je důležitý najít si nějakou činnost a hubnutí a cvičení je perfektní věc. Ono ta fyzická pohoda souvisí i s tou psychickou. Takže hodně sil i nadále. @richgirl @Eileen9 všem vám holky děkuji za podporu, už jsem trochu klidnější. ![]()
@nika5555 moc dekuju, to víš na. Jaře by se sportovalo líp kolo a tak, ale v zimě holt doma orbitreku a šedý lehy a tak nechci utrácet za posilovnu kdyz to jde i doma a věřím že mi pak bude lépe po těle i na duši ![]()
@Safinol jasně, já taky vždycky cvičila doma a bohatě mi to stačilo. Hodně mi zlepšilo fyzičku cvičení s Jillian Michaels, krásně byly vidět pokroky i cm ubyly. Určitě bude dobře. už zníš i tak pozitivněji, což je dobré znamení.. ![]()
@Eileen9 ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda jste měli pgs nebo nee? ![]()
@nika5555 Výsledné číslo často prý ovlivňují i hormony, které člověk při IVF bere. Bude to dobrý. Neboj.
@nika5555 snažím se no
jinak kamarádka mi poslala nějaký jídelníček pro insipraci tak uvidím,a ten orbitrek proháním,chvíli chci jet jen ten než si tělo zvykne na pohyb a pak přidám i nějaké posilování tak snad mi bude přáno a něco shodim,jen na vánoce i když to taky budu cvičit a naštědrý den k obědu máme stejně jen polévku a večeře mi nahradí oběd tak jakýpak výčitky ![]()
@Life.love ano, mela jsem PGS. myslim ze vetsina holek tady ![]()
@fiona313 diky moc!! ano, taky jsem to cetla. Nasla jsem dokonce nejaky super odborny clanek o tech hodnotach a psali tam, ze zeny po IVF maji ty hodnoty nizsi, jak jsem mela ja. No snazim se to pochopit a uz jsem klidnejsi.
@Life.love jo jo, my měli úplně všechno co se dalo. @Safinol s tím cvičením jste mi připomněli cvičení Insanity. Je to teda ze začátku masakr, ale hrozně se mi po tom zvýšila fyzička a nabrala jsem svaly. Doporučuji mít po ruce minimálně jeden ručník a hodně vody ![]()
@Eileen9 @nika5555 dekuju, my totiž pgs nemáme, vůbec si nevybavuji, že by nám to někdo nabízel a jelikož jsme ivf absolvovali poprvé, tak jsem neměla nacteno a zjištěno všechno. Nebo nevím, jestli to pak doporučuji podle krevních výsledků.. Snad bude screening v pořádku..
@nika5555 to mně mrzí co tě potkalo..
jdete k Mudr. Vlašínovi na Veveří?