Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to gratuluji oběma
doufam ze se brzo pridam k vam
mam obavy hlavne z toho kolik mi odeberou vajíček, mudr me docela postrasila ze mam nizsi amh ..mela jsem neco kolem 1,5 a rikala ze kdyz odeberou 10 vajicek tak bude rada..
@Adelastra určitě ano. Moc držím palce. Kdy začínáte se stimulaci ?
@campús Zaciname příští tyden v patek, zacnu si pichat gonal jsem zvědavá na vsechno jak bude probihat
jsem úplný nováček ale tak si rikam zvladli to jini tak co by jsme to nezvladli taky:) dekujuu .jeste k tomu gonalu mam napsano 300 jednotek to je celkem palba ze? ![]()
@Adelastra já si píchala 125. Měla jsem z toho taky strach, ale je to taková jehlička, že to člověk ani neciti.
To bude v pohodě
A chodila jsi normálně do práce nebo jsi byla doma ? Při stimulaci i transferu?
@Adelastra do práce. Vůbec nic mi u toho nebylo. Nejhorší bylo to odebrání vajíček, to mi po tom bylo 2 dny teda hoodně zle. Ale po tom už zas v pohodě. ![]()
@campús …ahaa a jak jsi to řešila kdyz jsi potrebovala uvolnit z prace? Ja totiz mam donyst razitko sle kdyz donesu z caru tak bude mymu zamestnavateli asi jasne o co go
![]()
@Adelastra já taky normálně chodila do práce. Stimulace byla dobrá, jen ke konci už jsem byla strašně nafouklá, tvrdé břicho a bylo to nepříjemné. Po odběru vajíček to bylo peklo, ale jen ten první den. Pak už v pohodě. Tak jasné, že pokud potřebuješ volno, musíš donést potvrzení. Zaměstnavatel může vědět o co jde, ale nic mu do toho není že… Já byla po transferu 14 dní na neschopence, protože jsem krvácela a v práci se nikdo neptal proč a co…
@Adelastra já jsem v rodinném podniku, takže jsem to neřešila. V tomhle jsem měla výhodu. Třeba tvoje gynekoložka by ti potvrzení nedala? To by jsi mohla říct, že máš nějaké problémy jen.
Holky ja mám právě strach že mě vyhodi dřív nez bude potřeba
dam pak vědět jak zvladam stimulaci sama jsem zvědavá:D jste moc hodny jsem trochu klidnejsi ![]()
A toho gynekologa zkusim, mam super doktora myslim ze se s nim da v pohodě domluvit:)
@Ywette2010 Ahojda nevím zda jsi tu byla v srpnu a četla jsi to,transfer v červenci proběhl vše bez problémů,ale 7 srpna sem začala krvácet tak hurá do nemocnice tam mě rychle dávali léky na zastvení protože to bylo masivní krvácení,odběr krve UZ no a byla sem tam od pátka přes víkend a v pondělí mí primář řekl že je to bohužel špatný a těhotenství nepokračuje,tak sem si dala září klid a v říjnu naplánovaný druhý transfer tak sme na něj šli taky vše v pořádku,opět nízké hodnoty hcg tak sem dostala návaly hormonů plus i nějaké injekce taky asi hormony.Vše sem dodržovala jak mám jenže sem začala po nějakým týdnu špinit tak sme hned letěli do brna okamžitej UZ a odběr krve boužel špatně prospívající těhotenství,tak nás poslali domů že mám ležet a v pondělí znova na ultrazvuk no a tam se to už jen potvrdilo že se opět embryo nevyvíjí,tudíž naplánovali revizi,já se sesypala revizi sem podstoupila a nic není…jakž takž sem se s toho oklepala ale začínam do toho padat zpátky doma krize s chlapem,plácám se ve chřipce a stojí to za houby,popravdě ani nevím zda chci ještě do nějakého IVF jít ani nevíme zda by jsme ještě měli nárok od pojišťovn takže mám depky že se divim že sem ještě neskoncila na psychyně..takže my asi tak…
Zdravim holky,jsen tu nove co se tyce Repromedy. Vybrala jsem si ji,snad dobre,po zkusenostech s Eurofertilem ![]()
Jinak mi byl prirazen Mudr. Polacek. Mate s nim nektera zkusenosti?
@Beeruskka81 ahoj, v Repromede Mudr Poláček? To ani nevím, že tam je. Možná je tam nový. My tam byly max spokojeni s přístupem. Po IVF se nám zadařilo na 1.pokus a máme termín 7.7.
Držím palce. ![]()
@campús no ja jdu do Ostravy,tak asi proto
ale hadam ze celkove je to stejne,at je to Brno nebo Ova. Jinak gratuluji k miminku ![]()