Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymka.D. Ahoj, my jsme byli také spokojeni v repromede. Přístup vždy empaticky, nikdo do ničeho netlačí.. Absolvovali jsme 1ivf, které vyšlo, jsem ted17.tt. Ceny asi trochu vyšší než jinde, ale my jsme byli spokojeni, servis tomu odpovídá ![]()
Můžu se zeptat, jak probíhá odběr vajíček? Je mi jasné, že v narkóze, ale spíš myslím po tom odběru? Jestli tam musím zůstat a jak dlouho nebo mně pustí po zákroku domů? Nebo jestli by mi mohli dovolit mít tam dcerku potom u sebe …
@saiimona po odběru si chvilku pospis, jak se vzbudis, tak ti přinesou toast a vodu a můžeš si říct o prášek na bolest, pak jdeš ještě k dr, tam ti řeknou, kolik odebrali vajíček apod
jinak s dcerkou nevím, ale na pokoji asi ne.
Ahojte holky.. na kolik vyjde IVF v Repromedě? Mám banalncovanou chromozomální aberaci, takže jednak toho budi mít kvůli genetice něco i proplacené z pojišťovny a musí udělat nějakou PGT analýzu vajíček …
@VerousekVra nás to vyšlo cca na 52 tis. A to jsme neměli to vyšetření PGT (nebo jak se jmenuje- to genetické vyšetření)
@VerousekVra nas to vyslo na 55 tisic. Nerekla bych, ze je Repromeda nejdrazsi. Zalezi, co vse podstupujes. Kolik se oplodnuje vajicek, jakym zpusobem, atd. My meli PGS kvuli spatnemu spermiu taky proplacene od pojistovny.
@VerousekVra nás vyšlo na cca 45 tis, screening embryí jsme neměli.
@Life.love uvidíme,zkusím se zeptat… pokoj je po více lidech?Kdyžtak s ní bude manžel.. hlídání žádné nemáme, max.kdyby byla.ve školce,ale tu má jen na 4 hod.To je taková bolest po tom odběru vajíček? Já myslela, že ta narkóza je na chvilku… Třeba po operaci žlučníku jsem hned vstala,jak mně dovezli ze sálu.
![]()
@saiimona po odběru to bylo v pohodě. To jsem odešla po chvíli , ale pak doma a druhý den…to mě bylo hoodně zle. Myslim, že sítě tam nepovolí, ale třeba Vám to povolí. Pokoj byl myslím po 4, ale byly jsme tam 2
@campús tak bude muset hlídat tatínek..
a pak se vyměníme…
takže to bolestivé je… My stále čekáme jak to bude s tou stimulaci…mám vysokou hladinu toho Anti-Müllerian hormon tak mají strach s hyperstimulačního syndromu
měli se ozvat koncem ledna a nic ![]()
@saiimona držím palce, ať je vše v pořádku a hlavně to klapne vše na 1.pokus
určitě se to dá všechno vydržet ![]()
@campús Děkujeme, snad se to někam pohne … a bude to bez obtíží. Já mám nižší práh bolesti, tak třeba to nebude tak hrozný
Protrpěla jsem v těhotenství žlučník… a když jsem rodila, tak jsem to ani nepoznala a přesvědčovala manžela, že to vydržím do druhého dne do kontroly …
rodila jsem předčasně, tak mně nenapadlo, že to byl porod
Jak se daří vám? Co mimčo? ![]()
@saiimona teď už je to dobrý. Ale ten začátek… Tak jsem si říkala, že by holčička?
Protože mám doma už 10ti letého syna a u něho mi vůbec nic nebylo. A teď mi bylo fakt blbě. Ale je to zase kluk. Jestli i tím, že je to po IVF, syna jsem měla přirozeně. Mimino teď na utz sebou pěkně šije. Min.tyden na utz zrovna zíval a protiral si oči. ![]()