Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@campús Ahooj, a kam mám zavolat? Na recepci mi k tomu nic nereknou nee?
@Adelastra píše:
@campús Ahooj, a kam mám zavolat? Na recepci mi k tomu nic nereknou nee?
Tak od toho je snad recepce, aby tě přepojily příslušné doktorce nebo ti poradili postup, co a jak, neboj a zavolej tam
Držím palce
@Marlovee píše:
Tak od toho je snad recepce, aby tě přepojily příslušné doktorce nebo ti poradili postup, co a jak, neboj a zavolej tamDržím palce
Dobre holky dik za radu !
jsem ted ale v práci,myslite ze odpoledne kolem 3 tam jeste nekdo v te geneticke laboratoři bude?
@Adelastra Já někdy volala i po čtvrté a vždycky v pohodě, jen jednou jsem potřebovala mluvit přímo s doktorkou a to mi řekli, že tam bohužel momentálně není, ale že předají vzkaz a doktorka mi zavolá a opravdu pak zavolala, v tomhle problém nikdy nebyl. V případě výsledků na které čekáš, nám volali po čtyřech týdnech.
@Adelastra určitě recepci. Tenkrát mě taky měli volat a nic se nedělo , tak jsem volala recepci. Ona že nezapomeli, že se mi během dne ozvou. Pak jsem volala i skrz nějaký problém a hned mě přepojila na sestru.
Holky jste moc hodne , no ja prave cekala ze zavola po tech 3 tydnech a nic a uz mi to prijde fakt divne ![]()
Je to divné
člověk čeká, každý den odpočítává… A oni nic. V některé skupince i paní odešla skrz to do jineho CARu. Že ji nezavolali víc jak měsíc. Přitom dávno výsledky měli, ale prý si měla zavolat sama. ![]()
@Adelastra Já bych zavolala na recepci a nechala se prepojit na sestru a domahala se výsledků
Dobry den, chodím do Repromedy v Ostravě a vůbec nejsme spokojení. samé zmatky… uz jsem o tom psala v skupině ivf leden unor 2019. Dnes mě málem trefilo.meli nám zamrazit 4 embeya, máme to i zaplacene a dnes po 12 dnech jsem se náhodou dozvěděla, ze mame jen 2! Má někdo prosím zkušenosti s odběrem na genetiku a imunologii? jak dlouho trvají vysledky?
Dostala jsem menstruaci 9.den po ET. 9 den test byl negativni . dnes jsem se dovolala do Repromedy, řekla doktorka z Brna (DOKTOR Z OSTRAVY jim utekl do jine kliniky), že mám vysadit injekce. ale porad mi nedává pokoj to, že na internetu někteří doktoři rádi i po menstruaci pro jistotu zajit 14.den na krev. copak je možná dostat mesicky a zůstat těhotná…
Tak holky, s radostí mohu oznámit, že se nám před měsícem narodil malý zázrak
přeji vám, až máte taky takové štěstí, jako my!