Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@campús Ahooj, a kam mám zavolat? Na recepci mi k tomu nic nereknou nee?
@Adelastra píše:
@campús Ahooj, a kam mám zavolat? Na recepci mi k tomu nic nereknou nee?
Tak od toho je snad recepce, aby tě přepojily příslušné doktorce nebo ti poradili postup, co a jak, neboj a zavolej tam
Držím palce
@Marlovee píše:
Tak od toho je snad recepce, aby tě přepojily příslušné doktorce nebo ti poradili postup, co a jak, neboj a zavolej tamDržím palce
Dobre holky dik za radu !
jsem ted ale v práci,myslite ze odpoledne kolem 3 tam jeste nekdo v te geneticke laboratoři bude?
@Adelastra Já někdy volala i po čtvrté a vždycky v pohodě, jen jednou jsem potřebovala mluvit přímo s doktorkou a to mi řekli, že tam bohužel momentálně není, ale že předají vzkaz a doktorka mi zavolá a opravdu pak zavolala, v tomhle problém nikdy nebyl. V případě výsledků na které čekáš, nám volali po čtyřech týdnech.
@Adelastra určitě recepci. Tenkrát mě taky měli volat a nic se nedělo , tak jsem volala recepci. Ona že nezapomeli, že se mi během dne ozvou. Pak jsem volala i skrz nějaký problém a hned mě přepojila na sestru.
Holky jste moc hodne , no ja prave cekala ze zavola po tech 3 tydnech a nic a uz mi to prijde fakt divne ![]()
Je to divné
člověk čeká, každý den odpočítává… A oni nic. V některé skupince i paní odešla skrz to do jineho CARu. Že ji nezavolali víc jak měsíc. Přitom dávno výsledky měli, ale prý si měla zavolat sama. ![]()
@Adelastra Já bych zavolala na recepci a nechala se prepojit na sestru a domahala se výsledků
Dobry den, chodím do Repromedy v Ostravě a vůbec nejsme spokojení. samé zmatky… uz jsem o tom psala v skupině ivf leden unor 2019. Dnes mě málem trefilo.meli nám zamrazit 4 embeya, máme to i zaplacene a dnes po 12 dnech jsem se náhodou dozvěděla, ze mame jen 2! Má někdo prosím zkušenosti s odběrem na genetiku a imunologii? jak dlouho trvají vysledky?
Dostala jsem menstruaci 9.den po ET. 9 den test byl negativni . dnes jsem se dovolala do Repromedy, řekla doktorka z Brna (DOKTOR Z OSTRAVY jim utekl do jine kliniky), že mám vysadit injekce. ale porad mi nedává pokoj to, že na internetu někteří doktoři rádi i po menstruaci pro jistotu zajit 14.den na krev. copak je možná dostat mesicky a zůstat těhotná…
Tak holky, s radostí mohu oznámit, že se nám před měsícem narodil malý zázrak
přeji vám, až máte taky takové štěstí, jako my!
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď