Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eileen9 Ahojky. Moc blahopřeji. My čekáme narození naší malé v listopadu ![]()
@Eileen9 ahoj tak moc gratuluji vůbec sem nechodím teď sem jdu jen na nějaké info mrknout a koukám že už máte mrnouska na světě tak ať dělá jenom radost, my stále nic už jsme to vzdali, tak se měj pěkně a hodně štěstí ![]()
@Safinol děkuji mockrát. Však ono se třeba zadaři přirozeně časem ![]()
@Hancababy děkuji! Přeji hodně štěstí, ať vše proběhne v klidu a drobeček dělá radost.
@VerousekVra děkuji ![]()
@Eileen9 ahoj. I my máme uzlíček od července.
gratuluji a přeji hodně zdravíčka
@Eileen9 Ahoj hele neřeším to dali sme se oba do pohody chodím do práce makáme na domku a nějak nehrotíme testy a hormony a tyhle ptákoviny prostě si užíváme klid a říkám si jestli ono to nakonec nebude nejlepší, máme zažádano o adopci jsme v začátku vyřizování tak uvídíme co bude takže za mě psychycká pohoda ![]()
Všechny po delší době zdravím
@campús gratuluju k miminku. @Safinol a vám držím moc pěsti, aby adopce vyšla co nejdříve. My jsme z Repromedy odešli, po tom, co jsme se trochu nepohodli s Mudr. a promarnili tam rok čekáním. Přešli do jiného CAR, kde šlo všechno velmi rychle a v březnu se těšíme na miminko… ![]()
@saiimona ahoj děkuji za gratulaci a i já gratuluju. At je vše bez problémové ![]()
Můžu se zeptat, s kým jste měli problem? Já neměla teda problém s nikým, ale nějak mi moc nesedl doktor Zobač. Takový nijaký mi přišel. Ale důležité je, že vše dobře dopadlo a ve středu už budeme mít 2 měsíce. ![]()
@campús Děkujeme, snad bude všechno v pořádku, první dcerka je narozená v 31 týdnu tak mně teď více hlídají
S Mudr. Zobačem jsme problém neměli. Ale předali nás k paní ředitelce (Mudr. Veselá), měla jsem hodně vysoké AMH, takže mně Mudr. řekla, že budeme muset být opatrnější ve stimulaci, že hrozí vysoké riziko hyperstimulačního syndromu a chtěla udělat testy Panda (řekli jsme, že je uděláme jen u mně, že u manžela dělat nebudeme, protože jsme měli jinak genetiku naprosto v pořádku).Pořád se na něco čekalo- nevím na co, pak jsem paní doktorku uháněla, protože mně už nebavilo čekat, přes recepci jsem se jí nemohla dovolat ani přes telefon, nakonec se mi ozvala 17.12. s tím, že výsledky testů ještě nejsou a že si mám zavolat za týden, že by se v lednu mohlo začít stimulací. Tak jsem ji volala následující týden a do telefonu mi řekla, že testy už má hotové od 12.12. (přičemž do telefonu 17.12. mi tvrdila, že výsledky ještě nejsou) a že mně výsledky pošle, zaplatili jsme si Panda jen pro mně nakonec mi poslala výsledky i manžela, což byla druhá věc, která mně tak trochu zarazila. Takže jsme se rozhodli jít pryč. Protože podle mně testy dělají zrovna všem a jen čekají kdo je ochotný si za ně zaplatit a kdo ne…
Když jsme přešli jinam, tak po první konzultaci jsme hned s následujícím cyklem začali se stimulací, nebyl problém ani vysoké AMH nic. Je pravda, že jsem mi odebrali 32 vajíček, ale naštěstí k hyperstimulačnímu syndromu nedošlo… Jsem ráda, že to máme za sebou. Tedaaa to letí, tak hodně zdravíčka vám všem ![]()
@campús
Velká gratulace k miminku!!! Už jsem zde dlooooouuuuho nebyla, tak jsem koukala, jak se někteří posunuli a už je jich více
…
Hlavně, ať jste všichni zdraví a příjemně si užíváte ty nádherné společné chvíle
!!!
@Safinol
Zdravím po dlouhé době a jsem moc ráda, že jsem sem nakoukla a zrovna tady viděla tvůj příspěvěk!
Myslím, že v některých fázích prostě člověk cítí, že se to nemá lámat přes koleno a že bude lépe nechat události tak nějak nenásilně plynout…
Je prima, že jste se oba dali do pohody, práce i domek jsou jistě prima relaxem. Budu držet palce, aby adopce klapla na 1*
! Mnohdy se stane, že po adopci se psychika tak uvolní, že se zadaří páru otěhotnět přirozeně, ikdyž by se to dříve zdálo nemožné
.
Hold příroda je mocná a osud se prostě ošidit nedá! Takže ať se i nadále daří a až budete mít doma nějakého andílka, moc se těším na foto
!!!
@Hancababy
Velká gratulace k princezničce! To všechno tak rychle utíká…dlouho jsem zde nebyla a najednou koukám, kolik se zde vyrojilo sladce očekávaných přírůstků
!!!
Tak do finální fáze těhotenství přeji pohodu, trpělivost a hlavně žádné komplikace!!!
![]()
@aidule Moc děkuji. Upřímně už bych chtěla mít vše za sebou. Bříško je čím dál větší, tak se sotva valím. Už jen 2 měsíce a malá je mezi námi ![]()
@aidule Zdravím děkuji moc za zprávu, ano cítili jsme to tak že prostě už chceme mít klid od hormonů, injekcí a všeho kolem umělého, myslim si že čas a klid není taky k zahození. Psychyku sme uklidnili a zaměřili jiným směrem, a bylo nám řečeno že se jim stalo spousta případů že si páry adoptovali dítě a najednou ejhle zázrak lidi který podle lékrařů nikdy mít svý vlastní bez pomoc neměli mít čekali mimčo počatý přirozeně. Tak sem na to vše zvědavá nejradši už bych měla nějaky to dítátko doma ale nechci nic uspěchat vše má svůj řád a čas a navíc čas tak letí že se ani nenadějeme a to kolečko kolem adopce už bude za námi a budeme mít doma konečně drobečka ![]()