Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
5.10.18 10:42

@nika5555 super!!! Gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.10.18 10:46

Holky ja jdu v pondeli :-) mame to pekne rozhozeny… @Safinol ja teda se zavadenim taky problem nemela, hlavne to strcit co nejdal…ale kazda jsme jina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.10.18 10:51

Takze holky! Prvni detatko @nika5555 pak @Safinol a ja po vas!!!! :-) takze tak, jinak to nevidim, proste to tak bude a tecka!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
5.10.18 11:05
@veri77 píše:
Takze holky! Prvni detatko @nika5555 pak @Safinol a ja po vas!!!! :-) takze tak, jinak to nevidim, proste to tak bude a tecka!!! :palec:
ámen a tečka! Přesně tak to bude!! :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.10.18 11:11
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
5.10.18 11:28

@veri77 tak sem asi trdlo já s tím mám potíže nevim proč, jojo bude to tak u vás určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
5.10.18 14:07

holky, jsem šíleně nachcípaná. V týdnu se to rozjíždělo a dnes je mi hrozně.. Vůbec netuším, co si můžu dát, v lékárně mi řekli max. Paralen. Ani tak to nechci přehánět, takže zkouším přírodní cestu, ale zatím nic moc úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.10.18 17:36

@nika5555 já jsem taky dostala doporučený paralen, ale zatím jsem si to brala jen jednou. @Safinol no stress, taky s tím občas mám problém :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
5.10.18 19:45

@Eileen9 tak super nejsem sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.10.18 09:26

ahoj holky, přeji pěkný víkend! :-) chci se zeptat, píchala jste některá během stimulace nebo po transferu fraxiparin/clexan? Já mám právě Leidna, tak jsem musela. Ted právě naposledy se mi stalo, že mě to po aplikaci začlo trochu svědit to místo a bylo trochu zarudlý, někdy se mi druhý den udělal takový jako puchářek (asi ty vduchový bubliny z injekce?). Ale nesvědilo to vždy, podle toho jak se mi to podařilo píchnout. Někdy to bylo dobrý. Nestalo se vám to taky?
PS: užívejte sluníčka a čepejte energii a sílu do dalších dnů! :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
6.10.18 11:19

@veri77 ahoj, nic takoveho jsem si nepichala, ale myslim, ze to je proste jen spatne pichnuta injekce. Taky jsem obcas mela po pichnuti rudy flicek. Hlavu bych si tim na tvem miste nelamala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.10.18 11:33

@veri77 ahoj já taky sem nic takového nepíchala přesně taky se mi občas udělal červený flíček a svědělo to a za chvili o tom člověk ani nevěděl,ono jak má člověk už to břicho rozpíchaný tak ta kůže asi reaguje podrážděně,nehledala bych v tom nic tragickýho,asi sme to měli každá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
6.10.18 12:37

Děvčata prosimvás ode čtvrtka mě trápí jedna věc leží mi v hlavě a pořád nad tím přemýšlím co mi řekla Dr.Matskula páč sem zas u Tokarevy nebyla i když sem ji tam viděla,řekla mi že musím brát ty jedny prášky co mě dala na podporu ty sliznice prý kvuli tomu že nemám hormony,třeba to jen špatně řekla třeba sem si to špatně vyložila já,ale je přece bblost abych nemela vůbec žádný hormony ne i bez těch všech jejich prášků přece nějaký mít musim,někdy me opravdu zaráží co tam s těch doktorů padá jako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.10.18 18:26

@Safinol ahojky,ja si myslím, že to jenom špatně řekla. Ty prášky máš proto, že toho hormonu který podporuje růst sliznice máš málo, proto ji máš málo narostlou a proto je potřeba ten hormon tělu dodat, aby sliznice narostla tak jak má. To, že nemáš hormony je blbost. Víš co, jak je ruska, tak se něco hůř chápe. Ty ty prášky bereš i ted s utrogestanem? A kolik jsi měla sliznici bez těch prášků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
7.10.18 10:23

@veri77 No já sem si to myslela hned že to bude takhle jak píšeš že je blbost abych neměla vůbec žádný hormon tohle ja na podporu té sliznice,myslím že kolem 6 mma ve čtvrtek s práškama 9 a něco milimetrů,jojo řikala že mám je brát dál a dala mi nový balení domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí