Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
10.10.18 08:43

Holky,jake mate zkusenosti s dr. Krajcovicovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
10.10.18 10:39

jj přesně prý dělal dřív u Miloušů,oni možná celkově ti chlapi jsou trošku jjnde :D Krajčovičová je tam chvíli dělala mi na Jaře první transfér sama ,takže jsem teda taky neměla moc dobrý pocit.Jj děkuju já právě dostala ten estrogem,že jsem měla hodnoty 670 a má být nad 700,taky po něm furt špiním,tak uvidím zítra?co mi řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.10.18 13:23

@KlárkaSp na kolikaty pokus se ti zadarilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
10.10.18 14:24

Veri třetí pokus,nechali jsme si embrya po druhém KET vyšetřit a zbyli nám 2 zdravá.Já už jsem byla dost negativní.Přítelovi jsem řekla,že prostě jdu do práce,zkusíme ty dvě a nebudeme o tom mluvit.Ten třetí transfer mi dělala taková happy Dr.,ta druhá ukrajinka, tak jsem jí jen odsekla, že nechci být zase zklamaná, prostě až přijde čas, tak to bude. Takže tak jsem to měla :) ten správnej čas prostě přijde holky všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.10.18 16:40

Holky,fakt vam chci podekovat za to, ze sdilite svoji cestu za maminkem. Hodne mi pomahate tim ze vim, ze vam to vyslo a jak rikas Klari, prijde to i nam vsem. Tobe uz ted taky Sofi :hug: jen se z toho driv nezblaznit :-D jinak ja jdu v sobotu na uz 6. den stimulace za Krajcovicovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.10.18 16:53

Holky, pila jste nektera caj kontryhel behem stimulace? V repromede mi rekli, ze ho pit muzu, ale jak ted nad tim premyslim, tak si rikam aby to ty hormony nejak neovlivnovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.10.18 17:22

@nika5555 přesně jak píšeš my jsme konečeně doma,ještě sme se stavovali u známého pak na nákupu a cesta a než se dojede co už je hodin,jinak mé přání bylo vyslyšeno a transfer mi dělala doktorka Tokareva tak sem ráda takže za dva týdny prosím ještě dvě čárky a pěkné hodnoty z krve :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.10.18 17:34

@Safinol tos měla štěstí, že ti to dělala Tokareva, to je dobré znamení! :kytka: Já myslela, že ona ty zákroky ani moc nedělá, nebo aspon co jsem tam tak zpozorovala…ja jak tam byla v pondělí, tak jsem byla objednaná přímo k Tokarevě, ale nakonec jsem šla k jiné a Tokareva se přišla jen podívat na UZ… takže prosím tě, ty ted lež, nohy nahoru, nech se obskakovat a hlavně at ty dva týdny utečou jak voda a chlubíš se tu pozitivním testem!!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.10.18 17:37

@veri77 prý nemá cenu ležet s nohama nahoru mám fungovat uplně normálně,jen s větším klidem nic neatahat nesportovat,protože ležení s nohama nahoru nemá význam mi řekla Tokareva,tak asi toho měla hodně že se přišla jen podívat a dnes to třeba vyšlo na ni nevím jak se jim to tam točí,mám prý normálně dělat co mám ráda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.10.18 17:46

@Safinol jo, asi toho měla hodně…já to chápu, lidí tam chodí hodně a doktorů je málo…bud ráda, že jsi dnes byla u ní…já ji mám nejradši, je taková fakt optimistická, empatická, vždycky mi dodá odvahu a odcházím s pocitem, že to zvládnem. Stejné povahy je i dr. Matskula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.10.18 17:52

@veri77 Tokareva je nej,dokáže se s člověkem bavit jako obyčejná ženská :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.10.18 09:32

Tokareva je super :) Jinak Safinol nevím zda to nějak pomohlo, ale pila jsem hodně meduňkového čaje,ananasový džusy,koktejly a tak čtvrtku ananasu denně,poradila mi to těhu kámoška :) tak držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
11.10.18 09:46

@KlárkaSp když já ananas nemám ráda mě to nechutná,a včem je jako tak zázračný?děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.10.18 10:00

Já ho taky nemusím :D ale zkusila jsem to,no prý pomáhá uhnízďování,těžko říct,co je na tom pravdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
11.10.18 10:17

@KlárkaSp právě ono máš tipů a všeho,podle mě když to má být bude to ať už člověk něco jí nebo ne,já sem po tom potratu začala brát hořčík a ptala sem se včera doktorky zda mám pokračovat a ona že bezdpodmínečně že doporučeje po dobu celého těhotenství že to taky podporuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí