Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veri77 jako já v červenci transfer a 6 tt taky,podle mě je to ted ideální ![]()
@Safinol můžu se tě prosím zeptat, ty jsi šla na transfer po dvou ms? protože ta kamarádka řešila, jestli počkat dvě nebo tři ms, každý lékař na to měl jiný názor. Ona ale byla na revizi. Byla ted na kontrole po druhé ms a prý je sliznice krásná, takže ji Tokareva na transfer pustila
@nika5555 ahoj moc děkuji a věřím že za pár dní na tom budu stejně jako ty
to už prcka uvidíš,ještě si v repromedě nebo už u svého lékaře?no já čekám s čím se mi ozvou,popravdě číst si příbalák je dost strašidelný ,a hlavně když čteš že je to pro ženský v menopauze a co vše způsobí no snad nám to brzy odebereou a bude klid,tak se opatruj ty i prďolka ![]()
@veri77 kdybch byla po revizi šla bych za 3 měsíce ale že sem se vyčistila sama mohla sem hned po jedné ms
Holky, musím se s váma podělit o jedno moudro, které jsem našla minulý týden tady na nějaké diskuzi. Čtu si to každý den, dodává mi to sílu bojovat a myslet pozitivně
My to zvládnem! ![]()
Zkuste na čas nechat věci, ať se stanou.
Nemluvte Vesmíru do jeho práce a odolejte pokušení o něco se snažit a vyvíjet tlak.
Vyberte si oblast života, kde se vám „nedaří“ a zkuste k ní přistoupit jinak.
Přijměte to, co je tak, jak to je. Žádný spěch, žádná netrpělivost, žádná síla a žádný boj.
Prostě to udělejte jinak, než jste zvyklí.
Jen pozorujte, klidně dýchejte a nesnažte se vyvíjet přehnanou aktivitu.
Nechte se unášet proudem, tak jako plachetnice na vlnách.
Nemáte co ztratit - pokud jste vystříleli všechny náboje a stejně se nic nezměnilo, akorát to držíte
křečovitě „pod krkem“.
Nechte prostor Vesmíru - svému Zdroji, aby vše udělal za vás.
Udělá to nejlépe a tak, jak to má být.
Pusťte ruce z volantu a nechte to svému osudu.
Nebojte se - vše se srovná podle toho nejlepšího scénáře, který ani nemusíte znát. Vaše snaha je
kontraproduktivní a Vesmír jen čeká, až se vyčerpáte.
Potom stejně nastolí to, co má být.
Nechte věci proběhnout, uvolněte se a dejte si další kávu.
Udělejte to prostě jednou jinak - vypněte vaši snahu něco změnit a pozorujte jen, co se stane.
Tam, kde obvykle argumentujete, se ztište a nic neříkejte.
Tam, kde obvykle tlačíte, povolte stisk.
Tam, kde kontrolujete, přestaňte s tím a nechte to být.
Tam, kde plánujete, hoďte vaše plány do koše.
Znáte to pořekadlo: Chceš-li Boha rozesmát, řekni mu o svých plánech“.
Prostě to udělejte jinak.
Vnější sílu nahraďte vnitřní silou, která je mnohokrát větší.
Tak začne pozvolná transformace vašeho života.
Tak získáte zpět radost a chuť žít.
Tak se budete více bavit, protože budete vědět, že to Vesmír za vás zařídí.
@veri77 Tak už mi dr volala co s tím sníží mi dávku estrofemu a přidá jednu nálepku climary tak snad to pomůže
@Safinol tak snad ti to pomůže a bude ti líp… ten estrofem máš na tu sliznici? Já po transferu nic nebrala, jen utrogestan, tak se proto ptám
@veri77 hele před transferem sem to měla na sliznici na co to beru teď netuším snad na to samé
hlavně ať to pomůže k tomu čemu ma ![]()
@Safinol tak to budeš mít na tu sliznici…jo je to hrozný když si čteš příbalový letáky těch hormonů, ale co bysme pro miminko neudělali
hlavně at to pomůže!
@veri77 @Safinol holky, ja ty letaky radeji vubec nectu!
uz se tesim, az to vysadim. Ten uteogestan mi zpusobuje trochu paleni jak pri mykoze. zkouseli jsme totiz s muzem sex a byla to katastrofa. myslim to paleni..
@nika5555 Niki, s tim sexem jsme na to stejne. Já teda ted po tom dipherelinu hrozny pocity pri sexu. Zkusili jsme to minuly tyden a bylo to hrozny, az se mi z toho chtelo brecet, jak je nas sexualni zivot v troskach momentalne…ale snad se to zas zlepsi casem, jen to je fakt neprijemny, ani treochu uzit a odreagovat se nemuzes ![]()
@nika5555 nojo sex pro nás asi je o prdu ale co mě to za to stojí a můj chlap naštěstí je rozumnej a je i ochoten se sexu vzdát kvůli těhotenství neříkám že pak někdy třeba nezkusime ale tak teď stejně nemůžem
jinak no už se taky těším až mi estrofem výsadi nevíš jak dlouho ho budeš ještě brát?
@veri77 asi jo ale bude to pěkná sra*ka se žaludkem to cvičí pěkně, je blbý ze je to něco na úkor něčeho no
@Safinol já myslím, že se léky berou celý první trimestr, než funkci přebere placenta. Takže hrůza…
@nika5555 aha no tak hlavně že to vím, člověče docela mě poboliva podbrisek snad je to dobré znamení ![]()