Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eileen9 ahoj tak to máš fajn,já se taky snažím nějak zabavovat,jen chci se zeptat jestli Tebe nebo tady někreré jiné holky taky ten druhý týden začínalo bolet podbřišek jak na ms a občas bodalo do vaječníků,mě to dělá a to víš už se bojím tak se raději ptám
@Safinol dobre ranko. Ano, mne druhy tyden zacaly bolesti podbrisku jako na ms a k tomu to spineni teda.
@nika5555 zdravím,teď to čtu že je to naprosto normální,tak se zase hážu do klidu to víš no člověk už má strach já jsem noo 10 den dnes a břicho mě bolí už více dní takže to tak nějak odpovídá,tak děkuji ![]()
@Safinol v klidu, pobolivalo mě to ještě několik dalších týdnu. Spinila jsem asi až do 8. týdne a teď už to je v pohodě. Jenom mě ještě napadlo zdůraznit, že jak jsem v Repromede dostala žlutý odpadkový koš na jehly, tak mi řekli, že to pak můžu odevzdat v jakékoliv lékárně, tak to není vůbec pravda! Ve čtvrtek jsem obešla 3 lékárny u nás ve městě a brali to jen v jedny (paradoxně v lékárně v nemocnici to nebrali). Musí na to prý mít licenci.
@Eileen9 My sme to vraceli do repromedy primo oni si to uz zlikvidovali samy,jasně no poblívá podbřišek i vaječníky asi by spíš bylo divný kdyby nic nebolelo že, a od noci mě teda berou i prsa
@Eileen9 takže tys taky špinila?? já právě týden po transferu začala a trvá to stále, jsem cca 6+5. Takže jsi mě trochu uklidnila. ![]()
@nika5555 jo a fakt to přešlo až nějak kolem toho 8. týdne, takže v klidu ???? teď mě už ani tak neboli prsa, už jenom trochu. Dokonce už začínám jíst i některá jídla, co jsem před 2. Týdny ani vidět nemohla. Včera jsem třeba poprvé od začátku těhu s chutí snědla kuře.
@Eileen9 mne to ted zacina.. Nemam chut absolutne na nic, nemuzu videt ani citit mou milovanou kavu a to jsem si nakoupila bezkofeinove kapsle do kavovaru ![]()
@nika5555 @Eileen9 Holky vy se máte já čekám kdy se něco takovýho začne dít mně zatím jen prsa a břicho takže vím prd,ale je asi hodně brzy na něco takovýho co trápí vás
@nika5555 ale zato se mi ještě nějaké chutě zvýšili. Úplně si chrochtám když se dostanu k salátové okurce a dneska jsem si dala kaki, to byla euforie ![]()
@Safinol víš co, ono není o co stát
ale chápu tě. Mně to začalo až teď, takže na takové příznaky je vážně asi brzy.
@Eileen9 mně to teprve začíná, takže jsem zvědavá, co mě čeká. Mám hrozné chutě na sladké, které normálně vůbec nejím a ráno teda pocity na zvracení z každého jídla. No snad nebudu díky sladkému vypadat za chvíli jak koule ![]()
@nika5555 já vím, no každopádně zítra drž pěsti teď sme se s chlapem domluvili že mám zítra testnout, taky je jak na dratkach jak jsme. Asi na tom