Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
chci se zeptat, brali jste nějaké spešl vitaminy v průběhu stimulace a před transferem? Kromě femibionu, ten je jasný od transferu. Já ted beru inofolic při stimulaci
@veri77 ahoj já kyselinu listovou a beru ji pořád femibion neberu vůbec je to jen dražší varianta listovky ![]()
Ahooj holky,tak já teda nvm jestli to je těma práškama nebo těhotenstvím,ale je mi neustále zle a zvracím
do toho jsem nemocná a nic co můžu nezabírá,kdy to už ustoupí?
Jinak Safinol ten estrofem a utráč musím brát a do 12týdne,taky nvm proč
ale musím vydržet
@KlárkaSp jasný no tak holt vydrzime já už mám doma něco na žaludek tak snad budu mít brzy klid ![]()
Holky, tak dnes už byl prcek na UTZ vidět, i srdíčko bušilo, ale ještě málo znatelně. Odpovídá 6+1. Zůstávám stále doma na neschopence a příští úterý snad poslední kontrola v Repromedě.
Pořád špiním, prý to není úplně dobré znamení, takže strach je stále…
Nika5555 gratuluji
a to špinění mám taky pořád,jsem 7+4 ale řekla bych,že to bude dost těma práškama,bereš taky ne?
@nika5555 ahoj ta super,no to špinění mě řekni teda a neřekli čím by to mohlo být?kdy si začala špinit?já sem zítra týden po transferu a nějak nešpiním jen mě zabolí občas podbřišek
@KlárkaSp taky špiníš?? a celou dobu?? mně to začalo týden po transferu. Prášky beru též (estrofem a utrogestan) @Safinol no byla jsem zase u Zobače, takže jsem se nic nedozvěděla. Samozřejmě jsem se ho ptala, proč a jestli to vadí. Řekl, že to nikdy nevěstí nic dobrého, a že se mám šetřit
Nejsem žádný doktor, ale osobně si myslím, že když to v podstatě přetrvává od uhnízdění a není to přímo krvácení - není to nic hrozného. Prostě sliznice je překrvená. Obavy samozřejmě mám a doufám, že to co nejdřív přestane.
Nika5555 tak nějak od 4dne skoro pořád,mě předtím Zobač řekl,že to nic není a ještě nic nebylo vidět,to jsem byla nějak 5.týden,za týden jsem šla ke svýmu gyndařovi a ten mi už ukázal bijící srdíčko a dal globule,že mimi neubíží,ptž ten výtok už byl nesnesitelný
@nika5555 no tak jak si byla u Zobače tak nikdy nevíš na čem si,snad příště půjdeeš k někomu jinýmu a ten ti to objasní líp,někdo špiní celé těhu neboj se,já teda nešpiním zatím vůbec a na test je brzy tak doufám a věřím že je vše na dobré cestě,drž se šetři se ale hlavně nepropadej panice
@Safinol neboj, nepropadám panice. Jsem celkem pozitivní, jen ten strach je, no… Příště jdu k Tokarevě, takže mám hroznou radost ![]()
@nika5555 ahojda to je dobře Zobač neumí jednat,Tokareva Ti v klidu vše vysvětlí a uklidní Tě,já doufám že až tam pojedem že tam bude taky ona
Holky ohledně toho špinění musím oponovat. Kamarádce dr. Matskula v repromedě řekla, že kdyby špinila, že to je naopak dobře, že se tělo s embryem lépe vyrovnává a je to tak v soualadu s přírodou. Takže hlavně klid, každý to má holt jinak a někdo špiní cělé těhu ![]()
@KlárkaSp tak to fakt nechapu. Mne rekl, ze to neni idealni stav. Tak si vyber
@veri77 tak to jsi me zas trochu uklidnila. Jsem rada, ze uz priste nejdu k Zobacovi, a navic to snad bude posledni navsteva Repromedy.
Holky, tak příští týden mě čeká prvotrimestralni screening. Zatim vše v pořádku, už jsem krásně viděla ruce a nohy. S tím sexem to máme asi všichni složitý. Já ho teď mám úplně zakázaný kvůli tomu krvácení. Nevolnosti mi teď už ustupují. @Safinol potvrzuji, léky utrogestan a climaru budu brát také do 12tt. Kolik teda nakonec těch climar lepíš? @veri77 já brala yarillo Einstein plus.