Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
9.10.18 21:17

@Safinol budu na tebe myslet!! tentokrát to určitě vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
9.10.18 21:25

@nika5555 užmusí 3 transfer a do třetice všeho dobrého,jinak moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
9.10.18 22:08

zdravím holky,na Zobače mám teda stejný názor,když jsem byla na krvi a utz (3pokus)koukal nechápavě,že nic nevidí,hcg jsem měla přes 1000,no nasadil mi náký estrofem ještě k utrogestanu,z kterýho se mi furt točí hlava :roll: a když jsem šla za dva dny nervózní ke svýmu gyndařovi,řekl ,že už tluče srdíčko a mám infekci,dal mi globule pro těhotné a už snad dobrý takže tak.Teď mě zas začíná bolet strašně,nevíte co si můžu dat?Asi pujdu na neschopenku,nějak to nedávám.Jinak Nika gratuluji kolikàtý transfér?Safinol do třetice všeho dobrého taky jsem už nedoufala a šup je to tam,ve Čtvrtek jdu do Repro tak uvidíme,doufám že půjdu k někomu jinýmu,je takovej negativní nvm no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
9.10.18 22:09

bolet v krku pardon :) nevíte co na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
10.10.18 08:02

@Safinol Každý lék je pro tělo sr… :zed: počínaje hormonální antikoncepci a konče antibiotikama :zed: Ještě tu mám Clostík a Duphaston na jeden cyklus, tak nevím zda má smysl to ještě pokoušet… říkám si že by to třeba mohlo na potřetí vyjít … a nebo taky ne :zed: Zobač mi řekl ,při vstupní konzultaci, že to nechá na mně, že když ty léky už doma mám, že to můžu zkusit. Na další konzultaci a vyšetření jdeme do Repromedy stejně až v listopadu. :)

:) Ještě mi někdo radil Homeopatika na úpravu cyklu a ovulace, nezkoušela jste některá tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.10.18 08:10

@KlárkaSp ahojda jo pan doktor Zobač tzam prostě očividně tápe a nezlobte se nikdo na mě ale tohle tam nemá co dělat,sakra on je doktor a neví a nechává at si pacienty rozhodují samy??není to trochu mimo copak si za to platíme málo aby jsme měli precizní úkony a péči??pokud pan doktor neví co se týče tohodle ať jde raději k lopatě tam nemá co zkazit,mě ani nedokázal odsát vajíčka volal si na pomoc jinou doktorku,doufám že dnes při transferu bude Tokareva já ji mám prostě nejraději a nejvíc ji věřím,až dojedeme domůpodám info koho sem tam měla ted se nasnídám a pofrčíme máme to dvě hodiny cesty tak zatím páá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.10.18 08:22

@KlárkaSp ahoj, mně ze začátku Zobač přišel celkem fajn. Ale po včerejšku.. Přesně - taky mi řekl, že nic nevidí. :zed: A mohl by taky být trochu víc empatický. Ani mi neřekl nic milého, že jsem vážně těhotná, že mi gratuluje nebo něco takového bych čekala.. Ten estrofem taky beru, ještě mi ho navyšoval, protože mně vyšla hraniční hodnota estrogenu. Když jsem se ho ptala, jestli to může být důvodem toho špinění, tak nevěděl. Jinak byl to můj první transfer, takže jsem o to víc šťastná.
Jinak s bolestí v krku a nachlazením mám teď čerstvou zkušenost. Nechtěla jsem do sebe nic cpát - takže čaje na nachlazení, jitrocelový sirup a na bolest v krku mi skvěle zabral česnek - cucat strouček česneku. Na kašel - cibulový sirup (cibule v medu) Příroda je mocná, ale je nutné to podchytit včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.10.18 08:24

@Safinol Drzim pesti :srdce: To vyjde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.10.18 08:25

@Safinol souhlasím. Já doufám, že na příští kontrole už ho mít nebudu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.10.18 08:30

@nika5555 taky mám estrofem malá modrá pilule že?mám 3 denně,jo mě minule to oznámil tak divně že sem ani neměla nějak radost prostě jako hm chleba s máslem,žádný tak gratuluju nebo tak něco vůbec asi neumí jednat s lidma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.10.18 08:36

@Safinol ano přesně. je to modrá pilulka, já brala 2 denně, takže mám teď taky 3. Špinění se zdá trošku ustává, takže možná to bude těmi dávkami léků. Ale aby doktor na takové klinice nevěděl… nechápu, ten je tam fakt omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.10.18 08:43

Holky,jake mate zkusenosti s dr. Krajcovicovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
10.10.18 10:39

jj přesně prý dělal dřív u Miloušů,oni možná celkově ti chlapi jsou trošku jjnde :D Krajčovičová je tam chvíli dělala mi na Jaře první transfér sama ,takže jsem teda taky neměla moc dobrý pocit.Jj děkuju já právě dostala ten estrogem,že jsem měla hodnoty 670 a má být nad 700,taky po něm furt špiním,tak uvidím zítra?co mi řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.10.18 13:23

@KlárkaSp na kolikaty pokus se ti zadarilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
10.10.18 14:24

Veri třetí pokus,nechali jsme si embrya po druhém KET vyšetřit a zbyli nám 2 zdravá.Já už jsem byla dost negativní.Přítelovi jsem řekla,že prostě jdu do práce,zkusíme ty dvě a nebudeme o tom mluvit.Ten třetí transfer mi dělala taková happy Dr.,ta druhá ukrajinka, tak jsem jí jen odsekla, že nechci být zase zklamaná, prostě až přijde čas, tak to bude. Takže tak jsem to měla :) ten správnej čas prostě přijde holky všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí