Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
3.10.18 08:53

@nika5555 ahoj, tak jak jsi na tom dnes, spinis porad? Myslim na tebe,at je vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.10.18 08:53

Holky, tak jsem dnes ráno udělala test a nemůžu tomu ještě stále uvěřit!! 8o je pozitivní! Čekala jsem max. nějakého ducha a toto je krásná čárka. Tak snad bude vše dobré, držte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.10.18 08:55

@veri77 bylas rychlejší! :mrgreen: Vydržela bych s testem až na víkend, ale to špinění mě tak rozhodilo, že jsem to musela zkusit už dnes. Jo špiním trošku stále, ale jen maličko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
3.10.18 08:57

@nika5555 To je krasa! Opatruj se! A spinis porad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
3.10.18 09:01

@nika5555 no huráááá tak tfuj tfuj a opatruj se,ať ti to vyjde až do porodu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
3.10.18 09:02

@veri77 ahoj děkuji no uvidíme snad mi to zítra řeknou měla sem ty prášky už včera a dneska 3krat denně tak nevim jesli má šanci to takhle jakoby za dva dny zabrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.10.18 09:16
@veri77 píše:
@nika5555 To je krasa! Opatruj se! A spinis porad?

ano, špiním malinko stále. ale nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.10.18 09:17

@Safinol @veri77 díky holky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
3.10.18 09:24

@nika5555 není zač teď už ti to po neděli musí potvrdit i z krve a věř že vše bude dobré,já sem tomu všemu minule nějak nemohla uvěřit protože i doktor se choval divně a to nižší hcg a taky to třeba tomu všemu napomohlo,ale to už je jen coby kdyby.....už se musím dívat do předu tak se třeba za pár dní budu radovat jako ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.10.18 09:33

@Safinol víš co, já se raduju velmi opatrně. Stejně budu mít strach minimálně do 3. měsíce. Budu na tebe myslet, tentokrát už to určitě vyjde!! Už víš, kdy půjdeš na transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
3.10.18 09:47

@Safinol to vis ze je sance, jinak by si te nezvali :-) ja jdu v pondeli na uz, uz se nemuzu dockat, kazdej den mi je spatne, boli me hlava a ty navaly horka,fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
3.10.18 09:49

@nika5555 ver ze to vyjde :-) to byl tvuj prvni transfer? Od jdy jste v repromede a jak dlouho se snazite? Moc ti to preju a verim, ze se tech dvou carek taky dockam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.10.18 10:03
@veri77 píše:
@nika5555 ver ze to vyjde :-) to byl tvuj prvni transfer? Od jdy jste v repromede a jak dlouho se snazite? Moc ti to preju a verim, ze se tech dvou carek taky dockam

ano, to byl můj první transfer. Snažíme se dva a půl roku. Rok přirozeně, pak jsme to začali řešit, zjistil se špatný spermiogram, já jsem OK. Tak jsme nasadili pro manžela vitamíny a doufali, že to zabere, bohužel další půlrok pryč a nic. Teď je to zhruba rok, co jsme v Repromedě. Udělali nám všechna vyšetření a potom nám sdělili, že kvůli špatným spermiím doporučují PGD embryí. Jenže naše pojišťovna to nehradila :zed: To jsme se dozvěděli hned na začátku ledna. Takže další čekání až do července, než dojde ke změně pojišťovny. No a v červenci tohoto roku jsem se konečně dočkala a začali jsme stimulaci. Tam bylo vše v pořádku, oplodňovalo se 18 vajíček, vývoj byl skvělý, ale těch peněz. Z finančních důvodů jsme na gen. testy a mražení poslali 6 nejlepších kusů a 4 z nich prošly, takže máme v mrazáku ještě 3 výstavní kusy. Nejhorší bylo prostě to čekání… Pořád na něco… Kolem mě kamarádky těhotněly a rodily a já nic… Ta psychika a čekání… to je to nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
3.10.18 12:38

@nika5555 jak ja ti rozumim, to cekani je strasny!!! Nam to bohuzel nevyslo poprvy, taky jsme od dubna cekali az transfer bude kvuli me sliznici mozne provest. No a ted me ten kolotoc ceka znovu :-( za tyden zacnu stimulovat, odber vajicek, 6 tydnu pgd, a transfer radsi ani neodhaduji kdy bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.10.18 12:51

@veri77 jej, no soucítím, vážně… Ať je to tentokrát se šťastným koncem. Mně už je 34, takže i z tohoto důvodu jsem byla ze všeho čekání nervózní. Jak jsem psala, nechci se moc radovat předčasně, takže budu doufat, že to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí