Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safinol ufff 5 let je dlouhá doba
tak moc držím pěstičky
tak já měla Clostík měla 2× teď ale reakce žádná
proto jsme se shodli s Mudr..že dal to s ním nemá smysl…
A jak dlouho chodite do Repromedy?
@saiimona no je to už nějaká chvilka a máme lecos za sebou,v repromedě jsme od jara letošního
@Safinol tak držím pěsti…
my jdeme příští týden na vstupní konzultaci ![]()
@Safinol ahojky, tak teoreticky by to ovulace byt mohla,nic jineho me nenapada..ja po dipherelinu zacla zase krvacet, pry je to normalni ze muze prijit druha vlna ms, ale posledni dny me divne poboliva bricho, ne jako podbrisek, ale bricho vpravo na boku, takovy bodavy bolesti. Jsem z toho docela nervozni.
@saiimona ahoj, mudr. Zobac mi delal nekolik zakroku. Moc zkusenosti asi nema, ale sikovny je a kdyz neco nevedel, tak si na nic nehral a resil se zkusenejsima. Je sympaticky, ja si na nej nemuzu stezovat. Vy jdete k nemu na konzultaci?
@veri77 Ano, máme jít na konzultaci ,vím, že o něm mluvil i můj Mudr., že se nějak znají z praxe, nebo tak něco. Aspoň myslím, že ho tak jmenoval
Myslím, že by mohli být věkově asi tak nějak na stejno s Mudr. kam chodím. Taky jsem ze začátku měla nedůvěru , vzhledem k věku, ale jsem ráda, že nic nepodceňuje a mluví narovinu jak se věci mají.
@saiimona ja si na dr. Zobace taky nemuzu stezovat. Byla jsem u neho 2× na ultrazvuku pred KETem.
@nika5555 tak to ráda čtu ![]()
Co se jsem pochopila, tak se stejně pokaždé chodí k někomu jinému …? Není to, tak že se chodí pokaždé ke stejnému lekaři. ![]()
@veri77 ahoj, je mi líto tvých zkušenosti. Máš ale u mě respekt za to, že to nevzdávás. Já jsem byla v Repromede někdy od března. Jednou se neuchytilo a napodruhé ano. Teď jsem v 8+1 tg. Kdyby náhodou, tak mám naštěstí ještě zamrazenych 5 géniů. Upřímně, jak mě bylo zle a jakou bolest jsem si zažila po odběru vajíček, už bych na to nešla (měla jsem jich abnormálně hodně). Takže přeji, aby se vám to také brzy podařilo ???? @saiimona ahoj, na Zobace si nemůžu stěžovat, nám provedl KET a úspěšně. S těmi financemi to bylo šílený, např. Injekce cena 7.600,– pojišťovna ti proplati jen těch 600,–. Celkem jsem se dostala na částku přesahující 100.000,– a to nepočítám dopravu a vitamíny. Každý pokus jsme si platili. Pojišťovna proplácí jen něco málo na léky.
@Eileen9 ahoj tak koukám že po odběru vajíček sme na tom byli obě stejně co?já jich sice neměla moc za to je potřebovali dostat a mám blbě položený jeden vaječník takže ho rozpíchali podle doktora jak cedník aby vše dostali,ztakže sem trpěla jak pes a 3 dny sem nemohla pořádně chodit,upřímně doufám že už mě to taky nepotká,ale uvidíme @veri77 díky za radu,no pane druhá vlna ms to je radost co achjo taky si užíváš své vid,je to těžký tohle.a nemůže tě trápit slepý střevo?
@Eileen9 ufff tak 100 00 Kč bohužel do toho dat nemuzeme,takze pokud ta castka bude tak vysoka,tak asi zuataneme jen u dcerky.Mu gynekolog říkal,že by to mohlo být tak do 30 000 Kč. Tak proto jsme se rozhodli to zkusit.Tu částku říkají než se zahájí „léčba“? A můžu se zeptat, jaký jste měli problém?Já třeba vím,že se mi vůbec netvoří folikuly..
Ani po už užívání Clostibegytu… ![]()
@Safinol Slepak to nebude, zaclo mi to po te injekci, spolu s tema navalama horka, bolesti hlavy a to bricho no. Ms to teda primo neni, takovy silnejsi spineni, ale je to neprijemny. Achjo, je to vsechno na prd, kdyz si predstavim co mam vsechno pred sebou, zas cely cyklus od zacatku…strach kolik bude vajicej, kolik se oplodni, kolik bude geneticjy zdravych, pak cekani na transfer, po transferu…tenhle rok je pro nas hrozne narocny, hlavne psychicky, porad se na neco ceks…jednou se to prece musi zlomit, takovy trapeni co mame vsechny tady. A ty mas za sebou ted druhy cyklus v repromede? V tom sanusu ti jeden cyklus ivf delali? U me teda odber vajicej rekativne v pohode, ten den sem byla nepouzitelna, ale dalsi uz sem sla do prace a uslo to. Po hysteroskopii a kyretazi to bylo horsi a pro me bolestivejsi.
@Eileen9 ahoj, diky za zpravu. Nevim jestli si zaslouzim respekt, minuly tyden sem si sahla na dno, nikomu takove zklamani nepreju. Clovej necemu tolik veri, jde si za tim a zivot ti podrazi nohy. Je to kruty… Proc dva lidi, co se miluji nemohou prirozene pocit dite, kam ten svet speje? Nevim cim se utesovat, ale Nesmime se vzdavat, stesti se k nam musi brzy otocit celem. Akorat me stve, ze na to nemuzu uplne zapomenou a uzavrit to spatny a zacit znovu. Moc se snazim, ale nedari se. Porad si vse prehravam v hlave, proc??? Jeste to chce cas a zacnu bojovat naplno…jinak gratuluji, ze to vyslo a preju hodne zdravicka a malo nervu ![]()
@saiimona my platili 50 tis. za 1 cyklus. Zalezi jake mas metody oplozeni.