Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
20.9.18 19:22

@Safinol
Už jste si to negativní snad vybrala, tak teď už bude dobře :D :srdce: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
20.9.18 19:36

@aidule no já doufám že co se týče tohodle už mám vše špatné snad vybrané.. :srdce: :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.9.18 20:57

Jinak Eileen9 gratuluji jak to probíhá dal? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.9.18 20:58

Jinak Eileen9 gratuluji jak to probíhá dal? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.9.18 21:00

kamarádcena pohlaví řekli hned při utz,tak možný to je když se zeptáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.9.18 08:54

@KlárkaSp další kontrola u mé doktorky je až za měsíc a to by měla být větší kontrola. Jinak teda mám absolutní nechuť k jídlu. Ráno do sebe něco malýho nasoukám, většinu dne prospím a až k večeři už mi většinou není blivno. Vychytala jsem ale, že mi trochu uleví vychlazený pomerančový džus :) @nika5555 na pohlaví jsem spíš taky jen zvědavá.
Holky bylo by fajn, kdyby se nám všem zadařilo a příští léto už drandily s kočárkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
21.9.18 09:03

@Eileen9 ja doufam, ze to dopadne a pristi rok z nas budou maminky :mrgreen: tys mela ket v prirozenem nebo stimulovanem cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.9.18 10:22

@Eileen9 …zdravím…to máte naprosto stejně, jako měla já!!! Jediné, co mi pomáhalo byl vychlazený pomerančový džus a to jsem si jej ještě nemohla brát z lednice sama, protože do 6.měsíce otevřít lednici rovnalo se rovnou zvracet :lol: :lol: :lol: …Dělaly mi zle zápachy i vůně snad všeho druhu :mrgreen: …Tak hlavu vzhůru a ať je po této stránce líp :D :* :mavam: …!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
21.9.18 11:52

@Safinol Zkus si nechat od lékaře napsat Stopex tablety. Je to na suchý kašel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.9.18 23:09

@nika5555 no přestala jsem brát utrogestan a po cyklu jsem jela na vložení. @aidule tak to zatím zvládám :) uvidíme jak to bude dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
24.9.18 10:08

Ahojda tak už mám po kašli od včera lepím climaru tak uvidíme v úterý příští jedu na ultrazvuk zas mi přijde že to vše nějak uteklo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
24.9.18 10:10

@nika5555 ahoj kocko tak jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.9.18 11:40

@Safinol
Zdravím po víkendu v téměř zimním týdnu! Je dobře, že už je líp a že se zase vše roztáčí…Snažte se být v pohodě, vím, že to není jednoduché, ale ani nemožné :D . Budu se těšit na další info a hlavně teď teple oblékat!!! :lol: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
24.9.18 11:54

@aidule Hezký den no krapet se nám ozimylo ale toho vedra už bylo moc,tady byla včera večer rychlá bouře docela velká ale nic se nestalo tak dobrý,to se nebojte jak je takhle už strkám triko do kalhot a beru tílko ja,ko spodní košilku sem tak učená od mala,a nebo pokud není potřeba nejdu v tomhle ani ven když nemusím.Jinak no říkala sem si jak to zase vše uteklo ani se nenaděju a bude po transferu,akorát tady na tenhle už se tolik netěším beru to s jiným rozumem už ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.9.18 16:15

Ahoj holky, jsem tu nová, náhodou jsem narazila na tuto aktuální diskuzi, nedalo mi to a píšu, protože jsem psychicky vyčerpená. V Repromedě se léčíme od jara letošního roku. Byla jsem na odběru vajíček,9 jich bylo oplodněno, po kultivaci nám zbyla dvě embrya, které bylo nutné geneticky testovat. Nakonec nám zbylo jedno jediné zdravé embryo. U mě byl problém s vysokou sliznicí a trvalo několik měsíců, než sliznice měla optimílné vzhled a velikost ke transferu. Čekání bylo náročné, ale věřila jsem, že to naše jediné zdravé embryo nás napíná a dává tomu na čas. 5.9. jsem konečně podstoupila transfer, byl to úžasný nezapomenutelný pocit. Pak jsem byla doma na neschopence, hodně odpočívála polehávala a opravdu věřila, že to vyjde. Proč by nemělo? Já byla přeléčené, embryjko bylo geneticky zdravé, zaváděla jsem pravidelně utrogestan na udržení. Nemohla jsem se dočkat dne, až ráno provedu těhotesnký test a spatřím dvě čárky, které jsem za celou dobu našeho 2,5 letého snažení neviděla. Jak moc jsem se na to těšila, kolikrát si to představovala, jak budeme s mužem plakat štěstím. Všechno bylo jinak… Den před kontrolou hcg v Repromedě jsem začala od rána špinit, když jsem to zjistila, propadla jsem panice, ale i přesto se snažila uklidnit, že to nic ještě neznamená. Během dne jsem i lehce zakrvácela. Ta noc z úterý na středu byla nejhorší co jsem kdy zažila. Děsila jsem se, až budu provádět ráno těhotenský test. Test byl negativní, já se pláčem zhroutila do mužovi náruče. Plakali jsme oba, ale ne štěstím, jak jsem si kolikrát představovala, ale zoufalstvím a smutkem… V brně potvrdili, že transfer nevyšel. Rozjela se mi už menstruace, i přes utrogestan. Prý i když se zdá vše v pořádku, tak je přčesto 60% šance, že se embryo ujme. Už to bude týden, snažím se s tím smířit a nepropadat panice, ale pořád to bolí… Domluvili jsme se na druhý cyklus s dlouhým protokolem, prý je výhoda, že už ted vědí jak reaguji na hormony, tak snad ze mě dostanou více kvalitních vajíček a bude více embryí. Jelikož nás čeká pak ještě genetické testování embryí, tak transfer, dříve jak prosinec, leden nebude. Snažím se neházet flintu do žita a věřit, že to podruhé vyjde, ale mám strach, ta nejistota je hrozná. Ta doba, to čekání… Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala, říkám si, že se mi vypovídáním třeba uleví, když zjistím, že v tom nejsem sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí