Repromeda Brno nebo jiný CAR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9269
21.8.18 16:22

@Safinol Ber to tak. Jde to!!!! To je na tomhle pokusu to nejdůležitější. Je to sice kruté, ale příroda sama rozhodla to, co byste třeba museli řešit za pár týdnů vy. A i kdyby na tu revizi došlo, tak to není nic hrozného. Neboj. A často pouští už v den zákroku. Zahojíš se, dáte se do kupy a podruhé to už vyjde. Neboj. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
21.8.18 20:06

@fiona313 jen aby …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
22.8.18 14:44

@Safinol Buď pozitivní jako do teď. To je půlka úspěchu v kapse. Já byla u sebe tak uplá na snažení, že jsem po několika potratech nemohla otěhotnět. No a jak jsme si řekli s manželem, že na to kašleme a že zkusíme IUI a pak už nic, tak se starší dcerka povedla. V té době jsen se stravovala podle Mačingové, chystala svatbu a učila se angličtinu. Já vím, že je to hrozný, co se stalo, ale důležité je, abyste měli zdravé dítě a tohle by nejspíš zdravé nebylo. Moc na tebe myslím a posílám hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
22.8.18 15:14

Ahoj holky, omlouvám se, nečetla jsem celou diskuzi..udělali Vám v Repromedě kompletní imunologii? Budu teď měnit CAR, na IVF jsem ještě nikdy nebyla, ale mám po 4 potratech a 1× MT a ráda bych měla před IVF vyšetření komplet. Dneska jsem se dozvěděla, že můj gynekolog mi na imunologii žádanku dát nemůže, tak musím čekat až na změnu CAR.. díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
23.8.18 09:04

@fiona313 Děkuju si hodná,přítel jel včera služebně do Krumlova a v práci mu řekli ať mě vezme sebou at se odreaguju tak práci měl za 10 minut hotovou pak sme se prošli dali si sladkou bombu zmrzku v trdelníku bylo to fajn člověk na nic nemyslel pomohlo to,jinak už od včera mám tu ms tak doufám že se pročistím pořádně,no a na podzim snad budeme štastnější s tím že to vyšlo a vydrží to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
23.8.18 17:27

@Safinol Věř a tvůj sen se splní. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.8.18 23:49

Ahoj,
Je mi líto, že se nepodařilo, ale ono se to příště povede. Jen jsem chtěla přidat mé zkušenosti s Repromedou. Jsem zde někdy od začátku jara letošního roku, po 2 letech zkoušení. Oficiálně jsem u paní Dr. Hromadové, ale byla jsem u ní jen dvakrát a od té doby se to téměř s každou návštěvou střídalo. Nejvíce jsem si asi oblíbila paní Dr. Tokarevu, pan Dr. Zobač byl u mých dvou transferů a párkrát na kontrole a byl docela v pohodě. Nicméně jsem tam jednou a bohužel při oznámení mého prvního neúspěchu byla poctěna nějakou novou paní doktorkou a upřímně řečeno pani doktorka byla nepříjemná jak pr… Jednou jsem tam byla objednaná na kontrolu a od recepce až po doktora se mě ptali, co tam dělám, tak jsem jim řekla, že to mě sami objednali.Po stimulacích jsem měla 50 folikulů, 41 vajíček. Následující 4 dny byly peklo, sotva jsem došla na záchod. První transfer byl v polovině července, bez ultrazvuku, negativní. Teď momentálně čekám na výsledky druhého transferu, což by mělo být příští středu. Druhý transfer proběhl již s ultrazvukem. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
28.8.18 11:20

@Eileen9 ahoj tak to koukám já sem tam spokojená zatím sme nenarazili na žádnou špatnou zkušenost všechny doktoři v pohodě, a nevíš jak se ta nová doktorka jmenuje? Já teda vše řeším i po telefonu s Tokarevou protože pod ní jakoby spadám a vždy si vyzadam že chci mluvit s ní, transfer mi dělali s ultrazvukem vše v pořádku, tak snad se k tobě budou chovat už lépe protože tohle mě zaráží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090

@Eileen9 ahoj tak to koukám já sem tam spokojená zatím sme nenarazili na žádnou špatnou zkušenost všechny doktoři v pohodě, a nevíš jak se ta nová doktorka jmenuje? Já teda vše řeším i po telefonu s Tokarevou protože pod ní jakoby spadám a vždy si vyzadam že chci mluvit s ní, transfer mi dělali s ultrazvukem vše v pořádku, tak snad se k tobě budou chovat už lépe protože tohle mě zaráží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
28.8.18 11:22

@Eileen9 pardon nějak mi to blblo a dalo se to sem třikrát omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.8.18 12:47

@Safinol Vůbec netuším, byla středního věku, hubená, dlouhý tmavý vlnitý vlasy a dle přízvuku cizinka (podobný přízvuk jak Tokareva). No jako nechápu, jak nás tam přidělují. Minule na kontrole kolem mě Hromadová procházela, tak už jsem se radovala, že jdu k ní a prd. Šli k ní nějací zahalení anglicky mluvící Muslimové a já šla k někomu jinýmu. No taky doufám, že už to půjde líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
28.8.18 13:01

@Eileen9 tak ta mi dělala transfer a kontrolní ultrazvuk a byla naprosto v pohodě nemohla bych si stěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
29.8.18 10:23

Ahoj holky.
Píšu zde úplně první přípěvek.
Ale i mě se ted týká léčba v Repromedě. Jelikož se nám po necelém roce nedaří. Já měla nepravidelnou MS, problémy se štítnou žlázou a ještě ke všemu bez ovulace a přítel špatný SPG.- má jen 9% pohyblivých.
Takže IVF.
Asi za 14 dní začnu s injekcema,kterých se bojím,co bude.
V Repromědě jsme byly zatím 2 x - na SPG a na genetice a vždy velmi milý přístup.
P. doktorka mi říká,že podle všech oststních výsledků si ymslí,že budu reagovat moc dobře, tak snad..
Držím palce nám všem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
29.8.18 10:59

Ještě se chci zeptat, jak jste na injkece reagovali? Nevolnost, přibírání na váze..? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí