Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
11.8.18 14:33

@Safinol
Jsem si celou dobu rikala, co by jine, kterym to nevyslo, daly za tehotenske paleni zahy :lol: :lol: :lol:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
11.8.18 14:35

@aidule tak jako asi jo je to sice nepříjemné ale zase když si člověk řekne proč se to děje tak je to vlastně fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
14.8.18 13:59

@Safinol ahojky, tak co je noveho?? doufam, ze vse v poradku! dnes mi volali z Repromedy a po PGD mame 4 perfektni zdrava embrya! tak mam velkou radost. ☺ uz se nemuzu dockat transferu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
14.8.18 19:25

@nika5555 ahoj nového nic zítra jedu na ultrazvuk tak snad už bude něco vidět,jinak prsa mě bolí jak blázen,průjem jak víno,občas zabolí podbřišek jinak nic hrozného,no a únava častá.Jeee tak to je krásná zpráva tak super tak už jen počkat na transfer a budeš za chvilku tam kde my :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
15.8.18 18:38

@nika5555 ahojda tak dneska se už ukázal prdolka už byl vidět gestacni váček tak sem ráda a za dva týdny zase na mrkandu jak se prdolka má :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
15.8.18 18:39

@aidule zdravím tak už je konečně vidět už i na ultrazvuku prcek :srdce: za dva týdny zase na kontrolu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.8.18 20:13

@Safinol
Tak to je úžasné :srdce: :srdce: :srdce: :potlesk: :potlesk:!!! Vůbec jsem nepochybovala, že by to nemělo klapnout :lol:… Takže další z řady repromeďátek je na cestě :D :andel: :andel:!!! Tak se opatrujte, posílám pohlazení na bříško a snad k vám budou přibývat další spokojené maminky :lol: :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
15.8.18 21:03

@aidule v to doufám je to úžasný pocit nejen pro nás pacientky ale i pro ně tam doktorka měla obrovskou radost je vidět že to prožívají, mam par dotazu ale napíšu zítra teď už jdeme s prdolkou do hajan :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
15.8.18 21:48

@Safinol Super, gratuluju!!!! Za 14 dní už bude :srdce: a budeš už chodit ke své dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
16.8.18 09:04

@fiona313 ahoj děkuju moc, na to se vás tu chci holky zeptat,jak dlouho ještě budem jezdit do Brna,chlap má strach aby to nebylo do porodu :mrgreen: a taky zda mám nárok si tam říct o fotku včera měla dr.dvě ale tam stejně by člověk nic neviděl,no a další dotaz když ste se tam loučili nesli ste něco dotkorce za poděkování nevim třeba bonbošku nebo kytku?my to v předchozím caru neřešily tam sme zmizely beze slov a nebylo zač děkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
16.8.18 10:37

A ještě by mě holky zajímalo jak se u nás počítá termín porodu,zda podle poslední menstruace nebo od transferu díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
16.8.18 11:28

@Safinol
Hezký den!U nás to bylo tak, že na uzv kontrolu do Repromedy jsem šla ještě v 6.týdnu a jak bylo srdíčko, tak mě předali mé gynekoložce a tam už jsme to ukončili. Při rozloučení byla bonboška i kytka :kytka: :kytka: :kytka: :lol: :lol: :lol: Pak jsem jen po porodu přivezla malou uikázat :D :andel: …Termín porodu je od transferu… :D :mavam: :srdce: :srdce: :srdce: …Opatrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
16.8.18 11:48

@aidule takže máme na příště už něco vzít n rozloučenou? zas aby sme tam nešli jak prdlý s kytkou a oni mi neřekli že za pár dní zas :mrgreen: děkuju za všechny odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
16.8.18 12:55

@Safinol Příště. S dárkem na rozloučenou bych zatím počkala. Zatím není potvrzené :srdce: Oni jsou rádi, když se tam čas od času stavíte.A taky jsou šťastní, když jim zavoláte po porodu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
16.8.18 13:03

@Safinol
Hele, já bych tu kytku dala doktorce klidně už na té vaší další návštěvě…pokud bude poslední, tak tím líp, pokud by vás zvali ještě jednou, noc se tím nezkazí…Pode mě je lepší , v rámci slušnosti, raději dát kytku o něco dříve, než vůbec :D …Ale je to jen můj názor, ostatní to mohou vidět jinak… :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí