Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
17.9.18 20:18

@aidule Dobrý den moc sem nechodím,občas jen nahlídnu,ale jo už je líp ve středu tam jedeme tak sem zvědavá co se dovím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.9.18 20:39

E @Safinol
Ja to chapu… Taky jsem si po neuspechu dala od podobnych diskusi pauzu… Je dobre, ze se citite lip… Je dulezite divat se dopredu a neztratit nadeji!!! Myslim na vas :srdce: :) :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
18.9.18 07:10

@campús ahoj, tak jak to u tebe probiha?? co je noveho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
18.9.18 07:13

@Safinol ahoj, tak za tyden 24.9. me ceka KET. A bojim bojim, jak to dopadne.. A co u vas?? kdy se chystate na dalsi pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
18.9.18 07:17
@Eileen9 píše:
@Safinol Vůbec netuším, byla středního věku, hubená, dlouhý tmavý vlnitý vlasy a dle přízvuku cizinka (podobný přízvuk jak Tokareva). No jako nechápu, jak nás tam přidělují. Minule na kontrole kolem mě Hromadová procházela, tak už jsem se radovala, že jdu k ní a prd. Šli k ní nějací zahalení anglicky mluvící Muslimové a já šla k někomu jinýmu. No taky doufám, že už to půjde líp.

ahoj. nevis, jak se ta doktorka jmenuje?? ja u ni byla na ultrazvuku a asi mi bude delat KET a je mi hrozne nesympaticka :( Stve me, ze porad chodime k nekomu jinemu.. @Eileen9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.9.18 08:27

Ahoj holky mě to tam taky dost štve,jak mám po každé někoho jiněho.Já mám po 2KET a dělala mi to přesně ta dr. jak si říkala,podobný přízvuk jak Tokareva.Ale je dobrá,a asi se povedlo :) ještě čekám,ale testy mám pozivitní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
18.9.18 09:02

@KlárkaSp tak jsi mě trochu uklidnila. :D to střídání doktorů je fakt asi jediné mínus Repromedy. A kolikátý jsi den po KET a od kdy jsi testovala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
18.9.18 09:15

@nika5555 AHoj jmnéno té doktorky nevím ale mě byla příjmená měla jsem ji i u transferu,a nějak neřešim že sme byli pokaždý nebo ne upl ně pokaždý u jinýho doktora,jinak my nevime zítra teprve jedem k doktorce se domluvit co a jak dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.9.18 13:38

@nika5555 no oni tam jsou pokud se nemylím 3 doktorky s podobným přízvukem. Tokareva, pak ta nepříjemná (začínala myslím taky na T) a pak tam je ještě jedna a ta je podle mě nová, protože tam s ní je vždycky Tokareva a ty jsou obě vždy super.
@Safinol v kolik zítra jedeš? Já tam jedu na 9:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
18.9.18 22:19

@Eileen9 až nějak odpo 14:15 tam mám být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.9.18 07:01

@Safinol tak jak jste dopadli? Já do Brna už nepojedu. Dnes už jdu s papirama ke své doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
20.9.18 08:37

@Eileen9
Zdravim a krome hlasite gratulace preji, at je i nadale vse v poradku, miminko se vyviji, jak ma a vy se uzivate tehotenstvi v pohode a bez komplikaci :lol: :potlesk: :palec: :srdce: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
20.9.18 08:53

@KlárkaSp Zdravim, tak jak ti s Vama vypada? Zadarilo se :srdce:?

Příspěvek upraven 20.09.18 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
20.9.18 08:55

@Safinol
Hezke dopoledne! Tak co v Repromede? Myslela jsem na vas… :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
20.9.18 09:15

@Eileen9 ahoj tak to je super gratuluju mooooc :* @aidule jinak děvčatapaní doktorka nám řekla že by se nejspíš miminko dobře nevyvíjelo proto se to stalo že jsem měla od počátku i nižší hodnoty hcg ae že mě nechtěli strašit tudíž mi nic neřikali,no dostala sem další rozpis na transfer a po těhle měsíčkách na to jdeme,jěště nám říkala o nějakém vyšetření krve že to urcí přesný čas kdy je nejlepší doba na transfer ale to je už dost drahá záležitost,nic méně teď na to netlačí tak si tí hlavu nelámeme,takže se budeme muset modlit a doufat že se to nebude opakovat už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí