Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
29.8.18 11:49

@campús ahoj,tak já mám už stimulaci za sebou, teď v září mě čeká KET. Co se týká injekcí: neměj strach. Já měla taky hrozné obavy, ale bylo to v pohodě. Já reagovala moc dobře, díky vysoké zásobě vajíček jsem měla velmi nízké dávky hormonů. Nic jsem nepociťovala, pouze ke konci, jak už byly vaječníky zvětšené, jsem měla hodně nafouklé a bolavé břicho. Bylo to nepříjemné, ale nic, co by se nedalo vydržet. Takže to je moje zkušenost. Bohužel každá jsme originál, takže těžko říct, jak budeš reagovat ty, ale hlavně se neboj, bude to určitě ok. Kdybys chtěla cokoli vědět, napiš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
29.8.18 17:08

@nika5555 moc děkuji. Já mám prý taky nízkou dávku Gonalu 125 jednotek. Mám právě prý taky hodně vajíček,jen prostě není ovulace. Slyšela jsem přes známou,že někomu bývá i dost špatně,ale jak píšeš- každý jsme jiný. Tak uvidím, ženská vydrží vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.8.18 19:18

@campús tak to mas fakt malo. Ja pichala 175 jednotek. Kazdopadne drzim palce, at jde vse hladce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
29.8.18 20:56

@nika5555 děkuji moc. I já držím moc palce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
31.8.18 07:33

@campús ahoj, jak píšou holky, každý reaguje jinak. Já jsem po všech těch hormonech za dva roky přibrala 22 kg, ale nebylo mi blbě, jediný, co bolelo bylo až po vyjmutí vajíček. Slyšela jsem, že čím víc vajíček odeberou, tím větší jsou potom bolesti, já jich měla hodně a bolesti byly ukrutný. Injekce samy o sobě jsou v pohodě, přišlo mi lepší, kdyz jsem si je píchala sama, než to nechat na nekom jiném. Přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.8.18 09:35

@Eileen9 moc děkuji za odpověď. právě,jak beru léky na št.žlázu, léky na pravidelnou MS, tak snad kynu,jen se na jídlo podívám :-( ale to pak, když to všechno vyjde, vyběhám snad :-D
Uvidím,jak to vše budu snášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
31.8.18 10:58

@campús přesně to si taky říkám. Taky beru léky na štítku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.8.18 11:23

@Eileen9 snad se nám to pak podaří shodit :-) Tak za 10 dní mě čekají injekce, mám Gonalu 125 jednotek, tak jsem se už Mudr ptala,jestli budu nabírat i z toho. :-D Ale něco pro ty dětičky vydržíme. :-D
Prvního syna jsem měla přirozeně- vysadila jsem HA a další měsíc už jsem byla těhotná. A teď po roce nic. Ale už jsem taky ( o dost ) starší. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.9.18 05:49

Holky je tam doušek! Tak jsem zvědavá, co krev ve středu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.9.18 06:41

@Eileen9 super :potlesk: :potlesk: :potlesk: at drzi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.9.18 15:41

@Safinol
Mrzí mě moc, že to nakonec nedopadlo…jak se tady dočítám! Ale je dobře, že se to snažíte brát s potřebným nadhledem a vírou a nadějí, že to bude příště již lepší a že to tak prostě teď příroda chtěla…Jen si to tělo vyřešilo samo…možná by vás oba za pár dní čekalo ještě těžší rozhodování…kdo ví????
Je moc fajn, že máte ještě v zásobě další embrya!!!
Teď už se jen pořádně pročistit, chvilku oddychnout a bude zase líp!!! Myslím na vás oba, držte se!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.9.18 15:48

@campús
Zdravím! Já jsem se v Repromedě léčila již před lety, ale je fakt, že jsem tenkrát při léčbě měla stanovené maximální možné dávky hormonů. Jinak to u mne nešlo. A neměla jsem žádné výrazné vedlejší účinky…občasné pobolívání břicha, ale to je asi normální…nepřibrala jsem nic.
Byla jsem v Repromedě moc spokojená, jak s přístupem personálu, s informovaností, tak i s prostředím! A to jsme ještě chodili na Viniční…teď je to v nových prostorách mnohem příjemnější :lol: :kytka: :mavam: !!!
Vám sržím palce, ať jste nejen spokojená s léčbou, ale hlavně ať se dočkáte vysněného výsledku v podobě zdravého miminka :srdce: :D !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.9.18 19:15

@aidule moc děkuji za reakci. Já mám dávku docela malou a k tomu ještě právě leky zas,abych nereagovala až moc. No jeto to věda vše.
Můžu se zeptat, byly jste úspěšní hned na prvni pokus?
Diky ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.9.18 19:52

@campús
My už jsme v té době 1 dítko doma měli. Pak jsem ale hodně zhubla a přišla úplně o cyklus na nějakou dobu… Tak proto i ty maxi dávky hormonů :,( :mrgreen:! 1.ivf neskončilo dobře, ci se týká těhotenství… Ale díky hormonům se mi spustil opět vlastní cyklus se vším všudy… Tak jsme se s doktorkou domluvili, že necháme na 2-3 měsíce jen mírnou podporu clostylbegitem a budeme zkoušet přirozeně… A pokud se nezadaří, půjdeme do dalšího pokusu… Jenže… Ono se 3.měsíc zadařilo :lol: :P :srdce: :dance: :andel:!!! Takže tak to bylo u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.9.18 13:13

@Safinol ahojky, měla bych na tebe otázku. Včera mi měla přijít ms - už ta druhá, takže tento cyklus by měl konečně proběhnout KET. Bohužel menstruace je hodně slabá, ani nedokážu určit, jestli je to ms nebo jen špinění. Dokonce nemám ani typické bolesti, jako obvykle. Myslíš, že je to jen rozhozené díky hormonům? Měla jsi tu MS před KETem normální? Ještě chci do zítra počkat, jestli se naplno nerozjede a zkusím zavolat do CARu co a jak. Navíc jsem teď doléčila mykózu, hrůza. Mám pocit, že se toho transferu nedočkám. Snad mi to neodloží na další měsíc :zed: Díky za odpověď. Myslím na tebe a doufám, že se cítíš dobře. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí