Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
9.8.18 22:30

@Safinol holka ty mas smulu na toho super :) doktora. A to jsi si rikala ze tam bude doktorka. Nechapu jak.muzou zamestnat takovy tele. To snad neni ani mozny. A co dal? Kdy tam mas jit zase??? Ja se obavam ze ten doktor nenajde ani ten plod. A pak mas byt v klidu. Vem si zensky co tam jedou z sileny dalky a bude je tam tahat obden. No koukam co se tam deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
9.8.18 23:22

@Safinol No tak super!!!!! Bude to dobrý. :potlesk: Kolik jsi měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
10.8.18 02:00

@Safinol Zdravím po delší odmlce…byla jsem mimo net a dovolenkovala se vším všudy! Ale vše sleduji a pročetla jsem a se zatajeným dechem čekám, kdy už bude i pan doktor spokojen s nálezem na uzv :lol: !!! Jinak potichounku gratuluji, ale ještě zaklepávám, ať to nezakřiknu :srdce: :srdce: :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :D :mavam: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.8.18 07:46

@Safinol tak ten doktor, to je něco. Doufám, že tam na něho nenarazím :mrgreen: jinak určitě to bude dobré, uvidíš. Je to šílené, pořád se člověk jen strachuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.8.18 09:16

@kliki jedeme zas ve středu to už tam snad ta doktorka bude a snad i už na UZ neco bude,tak jako nic se tam neděje,ruku na srdce každej sme nějak někde začínal a všichni jsme se učily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.8.18 09:18

@fiona313 Hcg sem měla něco přes 770

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.8.18 09:20

@aidule Jééé dobrý den a jaká byla dovolená vůbec??no tak já ho z jedné strany chápu pokus začíná taksi není asi jistej,jak říkám všichni sme se učily když sme začínali,tak holt si zavolal kolegyni ta do toh vnesla jasno a člověk byl zas v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.8.18 09:22

@nika5555 Tak pokud chodíš k Tokarevě tak narazíš bývá tam sní a nebo místo ní,ale neboj všechny ste ho tu pochopily jako střevo největší ale tak to není prostě se učí a má strach já ho z jednej strany chápu chce se ujistit zda je vše v pořádku on se to taky naučí,nechal si poradit od kolegyně a bylo hned jasno no však já když něco taky se v práci radím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
10.8.18 15:35

@Safinol No to je přece krásný nárůst. Je to výborný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
10.8.18 16:35

@fiona313 jojo mám radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.8.18 12:23

@Safinol Jeee, to je super narust :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce: :srdce: :srdce:!!! Myslim, ze pan doktor je proste jen „zacatecnicky“ nejisty… Nekdy je to lepsi, nez suverenost a povrchnost :lol: :) :mavam:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
11.8.18 13:57

@aidule právě to si taky říkám chápu ho nechce nic zanedbat prece jen když něco v práci spletu já není to takový průšvih jako když něco splete doktor, chci se zeptat pálí mě pořád zaha copak na to pomůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.8.18 14:11

@Safinol Cha, chaaaaa… Tak tim zaclo me 1.tehotenstvi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.. A skoncilo to opravdu az po porodu :,( :,( :,(… Zkousela jsem mleko, mleko, mleko… Jedine, co mi zabralo, byly Rennie pastilky… A ze jsem jich v tom tehotenstvi zvladla snist :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:!!! Tak at to brzy polevi a uzivejte :srdce: :srdce: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.8.18 14:16

@Safinol
A jinak dovca byla sice vice pracovni, ale i sportovni a na par dni s detma i poznavaci :palec: :palec: :palec:… Snazila jsem se nebyt on line… Darilo se :lol: :lol: :lol:… A od pondeli uz opet prace… Deti ale jeste prazdninuji, takze ten rezim bude i pro me volnejsi a bezstarostnejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
11.8.18 14:26

@aidule tak to je super že jste si dovolenou užili, tak super nakoupím renie protože po mliku sem včera měla ehmm průjem byla sem nafoukla a ještě v noci mě to vytáhlo s postele, je to bajo když je blbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí