Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
23.7.18 19:45

@aidule Děkuju moc,myslím si že je vše jen o domluvě tam nebude problém,po tranferu asi ještě dostanu od doktorky instrukce co a jak nebo ne?tak že bych se při té příležitosti zeptala,a Vám mooooc děkuji :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.7.18 20:11

@Safinol
Jasne, doktorka Vam rekne co a jak, ceho se vyvarovat, kdy testovat, atd… A nemate zac, podporim rada, vim,jak moc je to dulezite :lol: :srdce: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
23.7.18 20:21

@aidule Je fajn se poradit s někým kdo má dobré zkušenosti a ví jak to chodí tam kam chodím já,nikdo jiný krom vás se mi tu ani neozval,ale ono možná i lepší že jen vy,ono kdo ví co by mi tu kdo psal a třeba bych se i nervovala a tak,jsem hlavně ráda že vás nijak neobtěžují moje hloupé dotazy a tak a že mě chápete jste zlatá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.7.18 20:31

@Safinol Ja si tim prosla, tak vim, co se cloveku mota v hlave i v tele :P… A nekdy je opravdu lepsi stridmejsi pocet rad, ikdyz dobre minenych… V cloveku ten „guláš“ muze vyvolat zmatek a nejistotu… Znam to… Tak na zitra klidnou noc a rano vykrocit pravou!!! :lol :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
23.7.18 20:36

@aidule máte pravdu,děkuji moc i vám dobrou noc :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
24.7.18 13:37

@aidule zdravím tak už jsme všichni tři doma :srdce: teď odpočívám po cestě to vedro je děsný, jinak neschopenku mi vnutily samý když sem jim říkála kde dělám, takže vše super domu mi daly zprávu léky tehu test vše bylo fajn byli příjemný na sále mi vše ukazovali na ultrazvuku byla sem překvapená ale mile :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.7.18 14:52

@Safinol Tak to jsou samé výborné zprávy!!! Myslela jsem si, že nebude problém…nebýval, tak je prima, že se to nezměnilo :lol: !
Vy teď všichni odpočíejte, nechejte se hýčkat a budu se těšit za 2 týdny na testování…ikdyž pochybuji, že vydržite netestnout dříve :lol: :P :mavam: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
24.7.18 15:39

@aidule no právě nevím zda vydržet nebo ne ten test co mi dali mám prý dělat až ten den co pojedu na krev ale napadlo mě. Si koupit ty obyc testy a udělat si dřív a tenhle si nechat až na ten den, jak jste to měla vy vydržela jste do testu krve nebo nee? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.7.18 19:41

@Safinol Ja to udelala presne tak, jak pisete :lol:… Proste bych nevydrzela… Testovala jsem uz asi 10.den na svuj zakoupeny test a na ten od Repromedy az ten 14.den… :D… Tak se drzte, opatrujte sebe i andilka a verte, ze to vyjde :andel: :lol: :P :srdce: :srdce: :srdce: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
24.7.18 19:57

@aidule takže 10 Den už by se měli dvě čárky ukázat? a ten jejich test mám pak vzít sebou?já to tak pochopila ráno ho udělat než vyrazíme a test sebou :nevim: jinak moc děkuji věříme co to jde :andel: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.7.18 20:19

@Safinol Muze ale nemusi tam byt „dušik“… Prukazne to bude az pozdeji… Ten jejich jsem testovala pred odberem krve rano :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
24.7.18 20:46

@aidule jasne tak uvidim kdy seberu odvahu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
25.7.18 10:07

@aidule Dobré dopoledne přeju,tak máme za sebou první noc s prdolkou,nejak sem nemohla spat bylo vedro a zacalo me vecer kdyz sem usinala bolet bricho ale asi to je normal stourali se ve me a neco se tam asi i deje tak sem to nejak neresila nebylo to nic co by clovek nevydrzel,apk sem usnula jak nemluvne,ono hlavne to vedro sem sebou mlela,ani do vecera nevystrcim nos vcera sme byli venku se psema az kolem 7 hodiny a bylo krasne dneska to vidim stejne az navecer pudu ven,tak hezky den at se dari :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
25.7.18 10:33

@Safinol ahoj, četla jsem tvoje příspěvky a ráda bych s tebou prohodila pár slov :mrgreen: Taky jsem v Repromedě a tady u Dr. Tokarevy. Zítra jdu na odběr vajíček a jsem nervózní jak pes! Břicho mám skoro od začátku stimulace jak balon a dnes už teda celkem bolí. Podstupujeme první IVF, manžel má špatný spermiogram. Takže vy už máte za sebou KET že?? Taky vám dělali PGD embrií? nás to čeká a trensfer by měl být až někdy v září. Vám moc držím palce, ať se konečně dočkáte vytouženého miminka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
25.7.18 10:45

@nika5555 ahojda,taky sem měla břicho při stimulaci jak balon,a den před odsátím sem se ani smát nemohla byla sem v práci na odpo a nervy pracovali tak mě kamarádka rozesmívala,a nešlo to.Jinak, genetiku embrii nam dělali pak mi po týdnu a něco volali výsledky.Spermiogram taky sme měli nic moc a proto jsme zvolili metodu macs(selekce spermii) sice 6tisíc na víc ale člověk má jakousi jistotu. A jak se vám tam líbí?paní doktorka je moc fajn že?My jsme už v druhém Caru jedno ivf jsme podstoupili tam,ale to je na delší povídání,tak držím pěsti ať je vajíček co nejvíc a hlavě ať jsou kvalitní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí