Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3090
17.5.18 20:08

@Mišuta29 tak to každopádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.5.18 23:13

Zdravím!
My máme s Repromedou jen ty nejlepší zkušenosti…už skoro 7-letou školačku :lol: :potlesk:! Byla jsem s jejich přístupem a celkovým zázemím naprosto spokojená! Budu vám držet palce, ať se díky nim přiblížíte ke svému vysněnému miminku :) :D :mavam:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
18.5.18 18:43

@aidule Dobrý den tak to je super :palec: i na nás dělají dobrý dojem, i paní doktorka se zdá moc fajn tak snad to tak bude i nadále a konečně docílíme toho co si přejeme nejvíce :srdce: moooc děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
18.5.18 19:14

@Safinol Spokojenost je opravdu moc důležitá pro pocit důvěry a klidu! Když jsme věděli, že se můžeme na cokoliv zeptat a bylo nám to vysvětleno bez toho, aniž bychom měli pocit, že obtěžujeme nebo zdržujeme, moc nám to pomáhalo. Však sami uvidíte… :lol: Budu moc ráda za info, jak se vám daří :mavam: :D. Hezký víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
18.5.18 21:08

@aidule Právě že toto dělá moc, takhle sme si připadali v předchozím Caru jako blbci co otravují blbejma otázkama ke konci čím dál horší. Kdežto tady vědí že tomu nerozumíme že člověk je lajk tak je jasné že se zeptá když něčemu nerozumí. Paní doktorka je taková pohodová, vysvětlí, pochopí, poradí, popovídá si. I Vám hezký víkend zítra tam frčíme na UZ jak rostou vajíčka tak až se vrátíme můžu podat klidně info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.5.18 18:16

@Safinol Tak ať máte pěknou úrodičku, hlavně kvalitní :D! Která doktorka vás má na starost? A jinak moc děkuji, budu ráda za info…na chvilku se zpětně vrátím k našemu snažení :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
19.5.18 19:12

@aidule Dobrý den, tak to vypadá snad dobře dohromady je to plus minus 13 folikulů. Ještě v úterý na UZ tak uvidíme, jinak chodíme k doktorce Tokareva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.5.18 20:18

@Safinol No prima úroda…ikdyž počet ještě nemusí nic znamenat, důležitá je i kvalita! Paní doktorka je moc prima :lol: :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
19.5.18 20:40

@aidule no právě ale tak snad s toho něco bude…je fajn paní doktorka to je fakt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
20.5.18 17:03

Hezký den du si pro radu, s chlapem řešíme sex při stimulaci vadí nebo ne? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
20.5.18 19:50

@Safinol No, co já si pamatuji, tak vaječníky jsou při stimulaci prokrvenější a celý styk může být citlivější a bolestivější…aspoň já to tak měla..takže byla náhradní varianta :P :lol:.Já jsem měla strach i z možného poranění a prasknutí vaječníků, ony jsou takové „napumpované“, tak abych to nějak nezmařila to naše tehdejší snažení :) :mavam:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
21.5.18 09:29

@aidule Však sme to nakonec zrušili a že počkáme až po odsátí v klidu až budem vědět že se nemůže nic pokazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
21.5.18 10:12

@aidule Ono po pravdě už se docela těším na odsátí, protože je to mazec, jak o sobě dávají ty vaječníky znát, občas mám pocit že mi musí bouchnout břicho, takže už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.5.18 10:16

@Safinol Jo, to je dobře, čekání určo prospěje :D. Pak si to užijete :lol:! Jinak ty pocity k prasknutí břich jsou normální, někdo má i dost výraznou bolest…ale děláme to pro naše mimísky, tak co by ženská nevydržela, že jo :).
Opatrujte se a hezký den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
21.5.18 10:48

@aidule No je to někdy masakr, snad to nějak přežiju i v práci, tak děkuju i vám hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí