Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím!
My máme s Repromedou jen ty nejlepší zkušenosti…už skoro 7-letou školačku
! Byla jsem s jejich přístupem a celkovým zázemím naprosto spokojená! Budu vám držet palce, ať se díky nim přiblížíte ke svému vysněnému miminku
!
@aidule Dobrý den tak to je super
i na nás dělají dobrý dojem, i paní doktorka se zdá moc fajn tak snad to tak bude i nadále a konečně docílíme toho co si přejeme nejvíce
moooc děkuju ![]()
@Safinol Spokojenost je opravdu moc důležitá pro pocit důvěry a klidu! Když jsme věděli, že se můžeme na cokoliv zeptat a bylo nám to vysvětleno bez toho, aniž bychom měli pocit, že obtěžujeme nebo zdržujeme, moc nám to pomáhalo. Však sami uvidíte…
Budu moc ráda za info, jak se vám daří
. Hezký víkend!
@aidule Právě že toto dělá moc, takhle sme si připadali v předchozím Caru jako blbci co otravují blbejma otázkama ke konci čím dál horší. Kdežto tady vědí že tomu nerozumíme že člověk je lajk tak je jasné že se zeptá když něčemu nerozumí. Paní doktorka je taková pohodová, vysvětlí, pochopí, poradí, popovídá si. I Vám hezký víkend zítra tam frčíme na UZ jak rostou vajíčka tak až se vrátíme můžu podat klidně info ![]()
@Safinol Tak ať máte pěknou úrodičku, hlavně kvalitní
! Která doktorka vás má na starost? A jinak moc děkuji, budu ráda za info…na chvilku se zpětně vrátím k našemu snažení
…
@aidule Dobrý den, tak to vypadá snad dobře dohromady je to plus minus 13 folikulů. Ještě v úterý na UZ tak uvidíme, jinak chodíme k doktorce Tokareva ![]()
@Safinol No prima úroda…ikdyž počet ještě nemusí nic znamenat, důležitá je i kvalita! Paní doktorka je moc prima
.
@aidule no právě ale tak snad s toho něco bude…je fajn paní doktorka to je fakt ![]()
Hezký den du si pro radu, s chlapem řešíme sex při stimulaci vadí nebo ne? děkuju
@Safinol No, co já si pamatuji, tak vaječníky jsou při stimulaci prokrvenější a celý styk může být citlivější a bolestivější…aspoň já to tak měla..takže byla náhradní varianta
.Já jsem měla strach i z možného poranění a prasknutí vaječníků, ony jsou takové „napumpované“, tak abych to nějak nezmařila to naše tehdejší snažení
!
@aidule Však sme to nakonec zrušili a že počkáme až po odsátí v klidu až budem vědět že se nemůže nic pokazit
@aidule Ono po pravdě už se docela těším na odsátí, protože je to mazec, jak o sobě dávají ty vaječníky znát, občas mám pocit že mi musí bouchnout břicho, takže už aby to bylo
@Safinol Jo, to je dobře, čekání určo prospěje
. Pak si to užijete
! Jinak ty pocity k prasknutí břich jsou normální, někdo má i dost výraznou bolest…ale děláme to pro naše mimísky, tak co by ženská nevydržela, že jo
.
Opatrujte se a hezký den! ![]()
@aidule No je to někdy masakr, snad to nějak přežiju i v práci, tak děkuju i vám hezký den ![]()