Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
2.11.16 10:09
@kliki píše:
ahoj, prosím můžeš mi napsat kam až jsi do dojížděla? Předpokládám, že někam do Prahy??? Iscare, a nebo Gennet??? Nebo někam jinam. Prosím, taky řeším dilema, jestli v repromedě zůstat a přesto tam dojíždím taky 300km a přitom mám Prahu blíž.

já jsem našla v Plzni dvě centra, jedno je IVF centrum profesora Zecha v Plzni a druhé Centrum asistované reprodukce Natalart, do kterého jsi chodila ty?? Děkuji moc za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
2.11.16 11:09
@vigo píše:buď hlavně v klidu, já teda Repromedu nemůžu nijak chválit, neb my jsme tam s manželem jeli tenkrát jako první a přístup - dej peníze pak se bude něco dít a možnááááááá i otěhotníš, moje kamarádka tam jezdila nekecám 5 let a nic..nakonec jsme začli jezdit do CAR do Plzně a na poprvé máme krásné dvojčata, teď již 5 ti leté. Takže nevzdávej se, ale já osobně ti řeknu, aby jsis rozmyslela tu Repromedu, neb já s ní dobré zkušenosti nemám a má kámoška taky ne..je málo lidí, kterým se to tam povede napoprvé..a ještě dodám, Brno máme cca 30km a Plzeň na druhé straně republiky a i tak jsme za cesty a veškeré IVF dali cca 32tisíc i s léky se vším + krásné cesty (výlety) na které jsem se vždy těšila. Původně po nás v Repromedě chtěli i s výběrem nejlepší spermie 50 tisíc 8o 8o v Plzni měli krásný přístup a abych dodala kamarádka otěhotněla taky na poprvé a to měla silné srůsty a u nás byl problém na straně muže ;)

Prosím a kam do Plzně jste přesně jezdili??? Tam jsou dvě CAR??? Díky za dopověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
2.11.16 11:32
@Anonymní píše:
@AlčinkaZ buď hlavně v klidu, já teda Repromedu nemůžu nijak chválit, neb my jsme tam s manželem jeli tenkrát jako první a přístup - dej peníze pak se bude něco dít a možnááááááá i otěhotníš, moje kamarádka tam jezdila nekecám 5 let a nic..nakonec jsme začli jezdit do CAR do Plzně a na poprvé máme krásné dvojčata, teď již 5 ti leté. Takže nevzdávej se, ale já osobně ti řeknu, aby jsis rozmyslela tu Repromedu, neb já s ní dobré zkušenosti nemám a má kámoška taky ne..je málo lidí, kterým se to tam povede napoprvé..a ještě dodám, Brno máme cca 30km a Plzeň na druhé straně republiky a i tak jsme za cesty a veškeré IVF dali cca 32tisíc i s léky se vším + krásné cesty (výlety) na které jsem se vždy těšila. Původně po nás v Repromedě chtěli i s výběrem nejlepší spermie 50 tisíc 8o 8o v Plzni měli krásný přístup a abych dodala kamarádka otěhotněla taky na poprvé a to měla silné srůsty a u nás byl problém na straně muže ;)

kam přesně v Plzni jste jezdili, jak se prosím jmenuje ten CAR v Plzni, vím, že jsou tam dva??? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.11.16 14:47

@kliki
Ahoj, tak já jsem měla přesně 14.den po transferu ráno v 6.h malého ducha a krev to o 2hodiny později potvrdila. Takže vydrž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
2.11.16 14:49

@pepef
Ahojky, tak to gratuluji :potlesk:
Ale 3.ivf se povedlo a mám doma uz dvouletou dcerku, takže krásné období ležícího miminka je dávno pryč :lol:
U nás přirozené početí nelze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
2.11.16 15:42
@vigo píše:
@kliki
Ahoj, tak já jsem měla přesně 14.den po transferu ráno v 6.h malého ducha a krev to o 2hodiny později potvrdila. Takže vydrž :hug:

Diky moc za nadeji. Ta umira podledni. Jsi zlato. Zitra ti pisnu vysledek. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
2.11.16 20:02

Holky my jezdili do Caru přímo tam na náměstí..poblíž kostela sv. Bartoloměje. Jmenuje se to - IVF centra profesora Zecha (teď je to ulice B. Smetany 2). A. meli jsme dr. Vlčka a dr. Hradeckýho :) toto centrum mohu jen doporučit!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.11.16 14:49

@kliki Ahojky, jako první jsme byli v praze v Pronatalu - absolutně NEDOPORUČUJI, fakt děs, jedou na kvantitu a né na kvalitu a jsou i dosti drahý, pak jsem byli v IVF Cube, což se nedá srovnat, ale i tak nám neudělali genetiku, kterou kdyby udělali a já věděla o moji translokaci, tak by vše již dávno mohlo být samo. Já jsem 10× potratila a mám 10 IVF, Kety, IUI, po IVF se nám zadařilo jednou a to bylo v cube, ale skončilo to revizí. Gabrielka se jako zázrak povedla sama, asi nejvíce vystižené je to v mých deníčcích, pokud máš chvíli čas, kde je vše popsané :-) @vigo děkuji, je tak to máš doma o zábavu teda postaráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.11.16 20:45

@pepef
Jj, malá je naše sluníčko, ale období vzdoru se nám nevyhlo :lol: takže je to občas náročnější.
Hned po porodu jsem si byla jistá, že klidně ještě další jedno dvě dítka zvládneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.11.16 20:47

@kliki
Ahojky, tak jak? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
6.11.16 20:21

@vigo já měla porod komplikovaný a skončila jsem na ARU, teď půl roku po porodu jsem pořád špatná, čeká mě operace dělohy a jsem pořád v bolestech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.11.16 09:14
@vigo píše:
@kliki
Ahojky, tak jak? :hug:

Ahoj, tak jak jsem už popsala, hcg negativní. Když Kafka říkal, že stimulovat už nejde, že jsou folikuly rozjetý tak mi to nedalo a psala jsem Hromadové a ta mi odpověděla, že stimulovat jde a že mi pošle Gonal kurýrem a že můžu od 3.dne stimulovat. Takže zvýšila dávku na 45jednotek Gonalu, udělá se ISCI, PISCI a u MACS takže nás to bude stát předběžně 67 800kč. Jen nevím, co mám pro to udělat všechno aby to vyšlo. Čtu, že ti to vyšlo až na po 3.tak se bojím, abych to nebylo taky tak. Protože mít v tom tolik peněz a nic. Když tak se pak přesuneme asi jinam. nebo nevím, fakt už nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.11.16 14:05

@kliki
Ahojky
Nám to vyšlo až 3.ivf, ale první dvě ivf jsme byli jinde. Na 3.ivf jsme šli do Repromedy a hned šup a vyšlo zdravé teď už dvouleté dítko. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
9.11.16 19:18
@vigo píše:
@kliki
Ahojky
Nám to vyšlo až 3.ivf, ale první dvě ivf jsme byli jinde. Na 3.ivf jsme šli do Repromedy a hned šup a vyšlo zdravé teď už dvouleté dítko. :hug:

a kde jste měli to první dvě IVF??? Já právě to první měla v repromedě v nativním cyklu jako ty a bohužel se to nechytlo. Teď rozjíždím druhé IVF a bojím se aby se to chytlo. Díky stimulaci gonal 450jednotek to roste rychle. Hned při první kontrole mi tam píchli cetrotide a mám si to píchat ještě dva dny a zítra mám další kontrolu jak to roste. Roste to rychle i sliznice po první kontroleje byle 5,4mm a to jsem měla teprve první den po menses. Takže to roste dobře. Jen aby se to chytlo. Minule jsme měli jen jedno embryjko po PGS takže uvidíme kolik jich budeme mít teď po druhém IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.11.16 14:32

@kliki
Ahojky
první dva IVF cykly jsme měli v Ostravě, ale ikdyž jsme měli veškeré vyšetření za sebou, nějak zapomněli řešit genetickou přestavbu chromozomů u manžela. Takže po dvou IVF a dvou KETech, jsem už chtěla aby znovu zjistili kde je chyba. Ale dr mi řekl - početí je zázrak, tak to budeme zkoušet dál, dokud se to nepovede. To jsem nechtěla, tak jsem psala emaily do různých center (někde se ani neozvali, jinde doporučili dárce spermatu) a jedině Repromeda odpověděla k naší spokojenosti - šanci máte jedině s PGD. Tak jsme se rozhodli to zkusit a hned to vyšlo. Sice z 8embryí, vydrželo 6 a z nich bylo jen jedno zdravé, ale v nativním cyklu se chytlo a od té doby nám dělá jen samou radost. Porod šel jako po másle :lol: Teď bychom rádi ještě jedno zdravé dítko, takže už stimuluji 375j Gonalu.
Pa a :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital