Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JiHe Ahojky, určitě se nepleteš
, pořád tu je někdo nový. Tak vítej a držím pěsti, aby vám to vyšlo. U nás je problém v obou. Manžel má špatný spermio (pohyblivost i morfologie) a já jsem téměř bez cyklu. Když už MS přijde, tak je to pokaždé anovulační. Zkoušeli jsme to dva roky přirozeně a nic, takže jsme hupsli na vlnu IVF.
Můj drahý choť je docela v pořádku ale mně zjistili po 2 letech marného snažení karyotyp 45X což je Turnerův syndrom
Teď máme za sebou genetické vyšetření dvou našich miminek ze 4 a jedno je bohužel nemocné a druhé je zdravoučké!!! V pondělí jdeme na ultrazvuk a řeknou nám kdy se máme objednat na transfer!!!
@JiHe Jejda
Tak moc držím pěsti, aby se to jedno zdravé zakouslo a nepustilo a všechno bylo v pořádku ![]()
A v jakém stádiu IVF jste vy??? Chodíte do Repromedy??? A komu??? Já jsem tam tedy strašně spokojená!!!
@JiHe Máme za sebou první transfer, který teda bohužel nevyšel. Teď jsem vysadila léky, čekám MS a pak nás snad čeká KET (máme tři mrazáčky). Jj, chodíme do Repromedy a jsme tam taky spokojení. Přístup všech je úžasný. Chodíme k dr. Tokarevě a pár kontrol jsem měla u dr. Hromadové (dělala mi i transfer).
Paní doktorka Tokareva je skvělá!!! Všichni jsou tam strašně příjemní a vstřícní!!! Cítím se tam moc dobře!!! Tak to je mi lito!!! My máme ještě 2 mimošky které by v případě nezdaru šly ka vyšetření PGS tak snad vše dopadne dobře!!!
@JiHe Tak tfuj tfuj tfuj, aby vyšlo hned to první miminko. My doufáme, že ten druhý pokus vyjde. Manžel se mě snaží nabíjet optimismem, že teď to určitě vyjde. Tak abych mu začala věřit, že se povede ![]()
@missy-m
to je mi lito
ja nemam s repromedou dobre zkusenosti, my nakonec radeji jezdili 300km daleko a na poprve mame dvojcatka. A vyslo nas to jeste levneji dojizdet 300km nez 50 do Brna. Ale ja uz to tu nekde psala. Drzim ti pesti, aby jsi mela to stesticko co nejdriv ![]()