Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
12.8.14 14:27

@jarunka13 termín mám 20.8., ale zítra jdu na kontrolu tak uvidím co mi řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.8.14 14:30

@vigo ty brdo, to uz je za chvilicku :potlesk:, tak doufam ze ti to dobre dopadne, drzim pesticky, at to jde hladce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
12.8.14 14:40

@jarunka13
jj, díky
tu radost, kterou teď prožíváš, jsem já prožívala loni na Vánoce a teď jen koukám jak to rychle uteklo
doma je vše připravené a nakoupené, už jen ten den D musí přijít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.8.14 14:45

@vigo tak to jsi sikovna, vsechno pripravene :potlesk:.Neboj se, ted uz se ani nenadejes a budes mit mimiska doma, krasny pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
12.8.14 14:58

Jj, máš pravdu, ale tím, že mě skoro denně trápí silní poslíčci, tak už myslím, že je to ono a ono nic :D
předevčírem jsem ve dvě v noci nemohla vstát ani z wc jaká to byla bolest a už už jsem chtěla budit tatínka, když v tom to opět přešlo
a zrovna včera večer v posteli mě to opět chytlo a tatínek na mě koukal jestli už a ono to opět přešlo :D
takže se fakt nenudíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.8.14 15:12

@vigo tak to mate teda doma veselo :D, uvidis, co ti zitra reknou doktori, ale myslim, ze to bude uz brzy :D a budou z vas rodice :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
12.8.14 15:20

@jarunka13 jj, už se na to oba těšíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.8.14 15:31

@vigo se ani nedivim.Ten pocit, az mimiska budete drzet v naruci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
12.8.14 16:26

@jarunka13 Gratuluji těhulko naše :) Můžu se jen zeptat, po čem se zadařilo, já si to z těch diskuzí už moc nepamatuju. Byli jste na IVF teda?

Jinak teda jak jsem tu psla, že nám v Repromedě nedali výsledky testů do ruky, tak jsem pak volala na recepci a poslali nám je doporučenou poštou, takže už máme všechny a mohla jsem si doma spermiogram řádně pročíst a holky, co jsem našla na netu normy, tak mám prostě pocit, že to vůbec není tak strašné, jak se nám snažili namluvit, jen jsou podle mého prostě línější v pohybu. Ale manžel mi dělá velikou radost a poctivě baští vitamínky, aniž bych mu to musela nějak připomínat, takže doufám, že ho to nakopne a do tří měsíců budu těhule :) Nějak tak jsme si stanovili 3 měsíce, že to ještě zkusíme přirozeně, ono 3 měsíce sem nebo tam, kdyby se fakt zadařilo a ušetřili bychom 27.000,–Kč to za to teda ještě stojí vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.8.14 16:35

@AlčinkaZ ahojky kocenko, dekuji moc, jsem stastna :D,.Urcite pockejte a zkuste to prirozene, pokud byste meli usetrit tolik penez, tak to opravdu stoji za to. Takovou castku na ulici nenajdes.To je dobre, ze vam to poslali, ja to rikala, ono se opravdu muze stat, ze zapomneli.Nam pri spermiogramu moje gyndarka rekla, ze je to hodne spatne a kdyz jsme prisli do repromedy, tak nam primar rekl, ze to neni tak hrozne, tak jsem taky byla rada. Dejte tomu cas a treba se zadari.Budu drzet pesticky, aby se zadarilo co nejdriv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.8.14 22:28

@jarunka13 Také gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.14 22:40

Holky, tak na konci září jedeme do Repromedy a výsledky z krve nám dopadly dobře.(genetika, AMH, apod..) Budou nám provádět preimplantační diagnostiku(z důvodu genetického onemocnění v rodině).Je ještě třeba neco vyšetřit předtím, než budu podstupovat léčbu? Máte s tímto případem někdo zkušenost?

Děkuji předem za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
539
13.8.14 09:29

@Týnninka dekuji moc, jsi hodna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
13.8.14 09:35
@Anonymní píše:
Holky, tak na konci září jedeme do Repromedy a výsledky z krve nám dopadly dobře.(genetika, AMH, apod..) Budou nám provádět preimplantační diagnostiku(z důvodu genetického onemocnění v rodině).Je ještě třeba neco vyšetřit předtím, než budu podstupovat léčbu? Máte s tímto případem někdo zkušenost?Děkuji předem za odpovědi

Ahojky, nam delali jeste spermiogram, ale ten uz hned na zacatku. Jinak je to asi vse.Pak jsem podstoupila stimulaci, nejake ultrazvuky jak se to vyviji, pak odber vajicek, pak pgd embriji, transfer, po 14 dnech ultrazvuk a zjisteni, ze se to povedlo na prvni pokus :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.14 10:15

@jarunka13 Právě mému manželovi spermiogram nedělali.. jen mu brali tu krev a v to září nám řeknou co bude dál. je možné, že už mi v to září nasadí tu léčbu? A je možné, že mu ještě budou brát spermiogram?,nebo mu jej rovnou vezmou, jak me budou odebírat vajíčka? Já jsem tak nedočkavá :-D Jinak z celého srdce ti gratuluji, že ti to tak krásně vyšlo :-) Já chci taky :-)))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex