Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
24.10.14 12:42

@snee Děkuju :hug: a moc gratuluji ke dvojčátkům, to musí být krása :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
24.10.14 12:53

Ahoj holky, ja musim říct, ze jsme byli v Repromede spokojeni..ale možná, s jiným výsledkem bych mluvila jinak..mame spatny spermiogram 99%morfologicky špatných spermiek a jeste pomalé..měli jsme PK, PGS, PISCI-do hromady i s lekama cca 35 000. Podarilo se odebra 16 vajicek, z toho 11 bylo zralych, oplodnilo se 9, po PK 3, po PGS pouze jedno zdravé., viz muj podpisek :) byly to nervy..bylo to hodne náročné..do posledni chvíle jsme nevěděli, jestli vůbec proběhne transfer, jestli vůbec zbyde nějaké embryjko po PGS..stále neni vyhráno a radovat se budu az pristi tyden po 1. Screeningu…s chováním lékařů i personálu jsme byli spokojeni..nejvíce se nám věnovala paní Dr. Tokareva, ktera je moc fajn..

Moc vsem drzim palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
24.10.14 13:04

@JiHe když si najedeš na stranu 15, tak jsem to tam rozepisovala ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
24.10.14 13:05
@missy-m píše:
@snee Děkuju :hug: a moc gratuluji ke dvojčátkům, to musí být krása :-)

já si nestěžuju, jsem ráda, že je mám :kytka: :hug: přeji to každé z vás, které to přirozeně nejde, abyste každá měla jednou to svoje štěstí v náručí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
29.10.14 11:10

Holky, které jste podstoupili IVF, zajímalo by mě, jaká jsou omezení v tom cyklu, kdy se stimuluje, odebírají vajíčka a pak ET. Mám pocit, že mě Tokareva říkala něco o tom, že jsou při stimulaci vaječníky křehké a je potřeba zřejmě vynechat sport, tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy a jeslti se to případné vynechání sportu týká jen toho období max. do ET.
Tak nějak začínám zvažovat, jestli do IVF nejít už v prosinci, ale chtěli bychom po vánocích jet lyžovat…takže by mě asi dost mrzelo, kdybych nemohla, to bych pak asi raději odložila na leden. A celkově kolem vánoc mám vždy 14 dní volna, takže bych asi sportovala dost (plavání, posilka, tenis, lyže)…
Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.10.14 12:06

@missy-m To máš pravdu, jsme se zadlužili, ale ten pocit i to dítko za ty peníze stojí a ničeho nelitujeme. Bohužel nám zdravotní pojišťovna neproplatila ani část, tak proto je ta částka tak vysoká. No malá je zdravá a den ode dne šikovnější, čas nějak rychleji ubíhá, už má 3 měsíce. No za pár let se možná do Repromedy vrátíme, vždy jsem si přála dvě děti, tak uvidíme.
Jinak držím palečky ať Ti to brzy vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.10.14 12:08

@AlčinkaZ Jj, moc děkujeme, ten čas strašně rychle ubíhá. A co Ty, jak jste na tom? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.10.14 12:12
@JiHe píše:
Můj drahý choť je docela v pořádku ale mně zjistili po 2 letech marného snažení karyotyp 45X což je Turnerův syndrom :-( Teď máme za sebou genetické vyšetření dvou našich miminek ze 4 a jedno je bohužel nemocné a druhé je zdravoučké!!! V pondělí jdeme na ultrazvuk a řeknou nám kdy se máme objednat na transfer!!!

Ahojky, docela Ti dozumím, my jsme měli jen jedno zdravé z šesti. A právě to jedno zdravé se chytlo a vyrostlo mi v krásnou, zdravou už tříměsíční holčičku, která se má čile k světu.
Takže věř, že to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.10.14 12:15

@snee nám se to povedlo napoprvé!! do kterého caru jsi chodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.10.14 12:20
@AlčinkaZ píše:
Holky, které jste podstoupili IVF, zajímalo by mě, jaká jsou omezení v tom cyklu, kdy se stimuluje, odebírají vajíčka a pak ET. Mám pocit, že mě Tokareva říkala něco o tom, že jsou při stimulaci vaječníky křehké a je potřeba zřejmě vynechat sport, tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy a jeslti se to případné vynechání sportu týká jen toho období max. do ET.
Tak nějak začínám zvažovat, jestli do IVF nejít už v prosinci, ale chtěli bychom po vánocích jet lyžovat…takže by mě asi dost mrzelo, kdybych nemohla, to bych pak asi raději odložila na leden. A celkově kolem vánoc mám vždy 14 dní volna, takže bych asi sportovala dost (plavání, posilka, tenis, lyže)…
Díky za info.

Ahojky, mě po KETu doporučili necestovat, nesportovat a moc se nenamáhat. Chůze ano, běh a sporty nee. Plavání taky nee, jelikož chlorovaná voda není vhodná. Sice jsem to ač nerada dodržela a výsledek mám v pokojíčku v postýlce, takže za mně raději omezit námahu a dodržet klidový režim a to štístko se chytí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
29.10.14 12:21

Přidávám se :lol: nám to taky klaplo na první dobrou :mrgreen: máme 19 měsíční dračici :mrgreen: a ještě 3 mrazáčky :) taky už pomalu zvažujeme další návštěvu ohledně KETu :mrgreen: nám dělal ET Dr. Koukal ale ten už tam nepracuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.10.14 12:29

Je tak to je krásně že jste měli takové štěstí napoprvé!!! A vidím že je zde více holek kterých se malý ledňáček chytil napoprvé a už se nepustil!!! Všem to moc a moc přeji!!! :dance:
Já jsem docela optimisticky naladěná a doufám- věřím že vše dobře dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.10.14 12:32

Já prošla stimulaci minulý měsíc - řekla bych že hormony na mě nijak nepůsobily - jen je konci tak 2 dny před odběrem mě pobolívalo trochu v podbřišku - takové trošku nepohodlné to bylo ale jinak nic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
29.10.14 12:56

@vigo uhm, uhm…takže to je pravda, že by měl být klidový režim, ňooo tak to ještě s tím prosincem raději zvážím…díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
29.10.14 13:11
@vigo píše:
@snee nám se to povedlo napoprvé!! do kterého caru jsi chodila?

CAR v Plzni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital