Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
794
25.11.16 16:13

Dnes jsme byly v Repromedě, skoro rok se nedaří, při kontaktu s moji DR mi aspon po napsání mailu napsala, že mi nechá recept na duphaston na recepci. A mně to po dalích neuspěchu i s duphastonem nedalo a ted jsme navstívili Repromedu dr Hromadovou.

Bohužel veškeré výsledky budou až 4/1 budou dělat genetické vyšetření, mně profil za týden kdyby náhodou se stal zázrak… tak ne. A muži spermiogram.
Další ko máme naplánovanou dr Hromadovou a genetika.

Nakonec ze mně vypadlo vzhledem k našim potratům, zda mám čekat raději na výsledky a DR se přiklonila k názoru, že ano :( A ted mně štve, že jsem se nato ptala, že jsme měli možná ještě se snažit dál.
Manžel se k tomu staví, že třeba mi stačí předepsat nějaký prášek a příště už se nám neštěstí nestane a miminka se nenarodí ve špatný čas.

Achjo za jak dlouho se potom bude něco dít?
v tom lednu budu 6 den MS ještě ten měsíc mohou něco vymyslet nebo budu čekat do další MS?:(
Ale teoreticky naše domácí snažení by mohlo proběhnout.

Achjo to sem myslela, že do Vánoc se snad dočkám a zase nic :(
Ale byly tam opravdu všichni skvělý. A dotkorka mi hlásí dceři se budu snažit sourozence vrátit, že se určitě na něj moc těšila, že se budou snažit na maximum nám pomoci.

Mně tedy přišlo takový, co když nedokážou pomoci a za měsíc nás pošlou zase zpět domů čekat a snažit se a vlastně jsem se obrala zase o měsíc.

Je mi 34 mám si holky neechat už udělat ten test za 660 Kč na počet vajíček?:)

Jestli případě někoho napadá, na co se mám příště ptát. Absolutně tomu nerozumím, ale nějak ten přístup moji DR mně vykolejij a dcera i já jsem už netrpělivá :( a hlavně ta důvera zda je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
25.11.16 16:16

Pouze nám dělali imunologické vyšetření, kde jsem se dostala k DR Laníkové, co byla skvělá nebot nám každý gynekolog řekl, že naše předčasné 2 porody 27 a 24 týden se stalo z náhody a poslední dopadl uplně fiaskem CS nebot jsem měla placentu previa co se utrhla a já mohla vykrácet.

A dcera i s 1060 g nepřežila :(

Myslela, jsem trochu, že na mně budou koukat jako na blázdna ale manžel to miminko tak moc chce dcera ta mi říká mami poslední pokus prosím a ted jak slyšela že to řešíme přes dopktora a děti budou v kroužku po tu dobu tak jsem uplně nadšení.

No já mám pocit, že ztratím další měsíce a nic z toho že nás pošlou domů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.11.16 14:26

@Jessi7
Ahojky
určitě si můžeš nechat udělat AMH za 660kč, tak aspoň budeš vědět kolik vajíček máš ještě k dispozici.
Ale pokud otěhotníš i normální cestou, tak si myslím že zásoba je dostatečná. Hlavní otázkou zůstává jaká je jejich kvalita.
Pak ještě taky spg manžela.

Nejsem lékař, ale mám už za sebou několik vyšetření i kompletních IVF cyklů.

Měj se hezky a pa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.17 13:57

Ahoj všem!
Chtěla jsem se zeptat, platí se konzultace a nějaké základní vyšetření z krve, UZ případně spermiogram? Nebo je to v Repromedě hrazené pojišťovnou? A ještě když by to bylo bez nějakého doporučení od mé gynekoložky?

• Citovat
  • Upravit
168
26.7.17 14:47

Ahoj, s doporucenim to je zadarmo a bez doporuceni myslim 500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.17 08:40

@Jajinka33 moc děkuji za odpověď!

• Citovat
  • Upravit
154
4.4.18 15:26

Geneticke testy v Repromede

Podstoupil to nekdo z vas? Pandu? Nechavam se znova vysetrit AMH a manzel spermiogram. Ale vyskedky budou az koncem dubna a pohovor s genetikem. Zvazuji jeste laparku? Delaji to Repromede nebo me poslou do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
4.5.18 12:39

Ahoj holky, chtěla bych oživit tuto diskuzi. Začali jsme s manželem chodit do Repromedy v Brně. Ráda bych zde diskutovala o vašich zkušenostech s Repromedou a také se seznámila s někým, koho tam brzy čeká IVF. My máme za sebou vstupní vyšetření, manžel spermiogram, který dopadl špatně a hned nám bylo navrženo IVF. Přirozeně se nedaří už 2 roky. Chtějí nám dělat PGD, i když máme genetiku v pořádku. Museli jsme však kvůli tomu měnit pojišťovnu, takže čekáme do července, kdy budeme moci začít s IVF. Ráda bych si čekání zpříjemnila nějakou přínosnou diskuzí zde, protože psychika je potvora a nemám žádnou kamarádku s podobným problémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.5.18 13:34

Taky jsem absolvovala IVF na Repromedě a i při malé šanci na úspěch se zadařilo na první dobrou. Buď ráda, že vám chtějí dělat PGD. To, že vy dva jste zdraví, nic neznamená. S manželem jsme oba v pořádku a stejně jsme čekali dítě s Downem. Potom těhotenství, kdy jsem věděla od začátku, že je dítě zdravé, bylo super. Vyhneš se amniocentéze, pokud ti vyjdou špatně testy v těhotenství. A hlavně se ti nestane, že nedopadne KET jen proto, že embryo má genetickou vadu, která je neslučitelná s vývojem, ale během prvních pár dnů se to neprojeví. Šetříš si tím vlastně pokusy hrazené pojišťovnou.

• Citovat
  • Upravit
17
4.5.18 15:24

Ahojky, taky hledám nějaké informace.???? My chceme podstoupit PGD, protože jsme s manželem oba zdraví přenaseci. Byla nám doporučená Repromeda. @nika5555 chci se zeptat, oni sami ti navrhli změnu pojišťovny kvůli PGD? Můžu se zeptat, jaká jsi pojišťovna a na kterou přecházís? A na kolik ti vyčíslili celý zákrok? Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
7.5.18 09:17

@Zuzinka90 My máme za sebou pouze vstupní vyšetření, manžel má špatný spermiogram a já jsem prý OK. PGD nám navrhli sami. Změnu pojišťovny jsme museli dělat právě kvůli PGD, protože to naše pojišťovny nehradí. Já ministerstva vnitra, manžel revírní. Přecházíme k VZP. Zatím nemáme nic, cenu neznáme. Od července nám platí nová pojišťovna, takže na konci června plánuji do Repromedy zavolat a uvidíme, co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
17.5.18 18:52

Ahoj všem, chci se pozeptat na nějaké zkušenosti s repromedou.My jsme od března nováčci, ale už máme za sebou vyšetření, pandy, amh a karyotypu, spermio, a už pícháme gonal, takže jsme na to zvědaví, je to naše třetí stimulace:Ivf máme za sebou dvě jedno zavedené emrbyo ale bohužel nepovedlo se, a d ruhé jen odsátí vajíček a dál nic, nebyla dostatečně kvalitní, to vše v sanus pardubice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.5.18 19:13

@Safinol ja nemam dobre zkusenosti… transfer bez utz a JS mamo ne jizvu po cisari takže kdoví kam to trefili protože jsem v novém car a měli s tim problém jizva dělala problém ale povedlo se hned na poprve a jsem v 7tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
17.5.18 19:52

@Mišuta29 Aha,no tak hlavně když se zavedlo, my právě nemáme z předchozího Caru taky dobré zkušenosti tak doufáme že tady snad…ono všude je něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
17.5.18 20:00

@Safinol to určitě je ale tohle je v celku zásadní věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie