Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
29.10.14 16:39

@AlčinkaZ Ahojky, mně Tokareva říkala (a potom po ET i Hromadová), že se nemám rozhodně koupat a plavat, necvičit nějaké aerobiky, velké posilování a celkově spíš klid. Ještě dva dny před OPU jsem byla na pilates, to zase pro změnu obě říkaly, že jo, že to mi doporučují. Sama jsem ale po ET raději všeho nechala, co kdyby náhodou. Strašně jsem řešila, že máme v prosinci zaplacené lyže a kdyby se povedlo, tak co, ale řekla jsem si, že když by to vyšlo, tak se tam pojedu jen procházet a užívat si. No a ono se to vyřešilo samo. Takže v prosinci lyže hurá a doufám, že si mi podaří Tokarevu ukecat, že ještě po návratu před Vánocema by se stihnul KET. Tak si možná ještě dopřej jednu lyžovačku, pořádný sport přes Vánoce a s novým rokem směle do toho :srdce: Držím pěstičky, aby vám to potom hned vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
29.10.14 16:54

@missy-m Aaa suprrr, děkuji za příspěvek, tohle jsem chtěla slyšet, jj, takže to bych raději nechala v tom případě až na leden…když budu mít přes vánoce 14 dní dovču, to já bych nevydržela doma sedet na zadku, strašlivě ráda totiž sportuju :D
MOc děkujii pěkný večer, utíkám domů dneska už z práce, hurááá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
1.12.14 11:31

Ahoj holky, tak se po měsíci hlásím. Bláhově jsem si myslela, jak do Vánoc stihneme KET a místo toho jsem byla v pátek na revizi dělohy a mám dva až tři měsíce stop stav s miminkem. No pěkně jsem si to ořvala :( Tak všem přeji krásný začátek adventu a brzo všem // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
1.12.14 15:41

@missy-m Co je prosím ta revize? Joo já mám zkušenost, že vždycky když si něco naplánuji, tak to nevyjde podle mých představ…:( Takže já si naopak řekla, že teď si začnu užívat předvánoční atmosféru a nebudu se stresovat tím, že bych samozřejmě nejraději taky otěhotnela ještě do vánoc :D
Tak si zkus taky užívat tohle pěkné období, na mě to působí tak relaxačně, mám ráda, jak je město krásně vyzdobené, jak všechno svítí, voní, těším se na pečení cukroví, jak půjdeme s manželem vybrat stromeček (i když loni jsem si říkala, že letos už u stromečku určitě budeme 3, noo bohužel no :().

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
2.12.14 11:16

@AlčinkaZ Revize dělohy je gynekologický zákrok, při kterém je chirurgicky odstraněna sliznice dutiny děložní a vyčištěna děloha.
Po tom neúspěšném IVF mi pořád něco v tý děloze strašilo, až nakonec došla doktorka k tomu, že jde o gestační váček s embryem, který po vysazení léků sám neodešel, takže jsem musela na tu revizi. Teď si musím dát alespoň dva měsíce pauzu, než můžeme jít na KET, aby se děloha dala do pořádku. Už mě to trošku přešlo, ale přesně: období to je krásné, mám nadělanou vánoční výzdobu (pěkně jsem se u výroby věnců zrelaxovala), ale plány prostě byly trochu jiné. A i když teda začaly ty komplikace, tak jsem si říkala, jak začátkem ledna naklušu do Repromedy a bez mimča neodejdu. Místo toho musím počkat na minimálně začátek února, ne-li dýl. No jo, člověk míní, život mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
2.12.14 13:18

@missy-m děkuji za vysvětlení, já jak ještě pořád žádným tím IVF neprošla, tak nevím…tak přeju, ať se potom další pokus podaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
2.12.14 13:46

@AlčinkaZ Díky :srdce: Ono tohle může být klidně i bez IVF. Prostě se mimčo přestane vyvíjet a pokud s následnou MS neodejde, tak je nutná revize. Zákrok je to v pohodě. Udělali mi to přímo v Repromedě, trvalo to 15 minut, hodinku jsem si poležela a šla domů. Ale doufám, že tohle bylo poprvé a naposledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.12.14 15:23

Ahojky, zrovna mi malá na chviličku usnula tak jsem si sedla k pc a koukám na novinky

@missy-m - to mě mrzí, že to dopadlo takhle, ale zkus pít Kontryhel, ten je na „děložní věci“ jak dělaný

@AlčinkaZ - co je nového?

Jinak všem přeji krásné a pohodové Vánoce!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
19.12.14 10:33

Tak jsem si byla dneska pro výsledky histologie. No neřekli mi nic nového, než že jsem byla těhotná. Ale strašně mě srazilo, že na další pokus máme dojít až v březnu. Takže jsem se tiše rozloučila s miminkem, které by se narodilo příští rok, protože to prostě není stihnutelné, i kdybych se na hlavu stavěla :,(
Přeji všem krásné a klidné Vánoce a v novém roce hodně zdraví, štěstí, lásky a hlavně spoustu miminek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.12.14 15:12
@missy-m píše:
Tak jsem si byla dneska pro výsledky histologie. No neřekli mi nic nového, než že jsem byla těhotná. Ale strašně mě srazilo, že na další pokus máme dojít až v březnu. Takže jsem se tiše rozloučila s miminkem, které by se narodilo příští rok, protože to prostě není stihnutelné, i kdybych se na hlavu stavěla :,(
Přeji všem krásné a klidné Vánoce a v novém roce hodně zdraví, štěstí, lásky a hlavně spoustu miminek :srdce:

Ahoj,
ani nevíš jak ti rozumím. když mi po 1.neúspěchu řekl dr. že si dáme pár měsíců pauzu, byla jsem taky zoufalá.
Ale je fakt, že si tělo musí „odpočinout“ a srovnat hormony :think:
přeji pohodové Vánoce a v příštím roce ať se zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.1.15 17:29

Ahojky holky. Připravuju se na embryotranfer. Dnes jsem byla na ultrazvuku a prý mám malý folikul a za 3 dny jdu zase na ultrazvuk. V příštím měsíci bych měla při MS podstopit léčbu pomocí náplastí, které bych měla brát do konce 12. týdne těhotenstvi. Prosím, máte někdo s touto léčbou zkušenosti?

Děkuji předem za vaše informace :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.1.15 15:12
@Týnninka píše:
Ahojky holky. Připravuju se na embryotranfer. Dnes jsem byla na ultrazvuku a prý mám malý folikul a za 3 dny jdu zase na ultrazvuk. V příštím měsíci bych měla při MS podstopit léčbu pomocí náplastí, které bych měla brát do konce 12. týdne těhotenstvi. Prosím, máte někdo s touto léčbou zkušenosti?Děkuji předem za vaše informace :-) :D

ahojky,
náplasti jsou v pohodě, měníš je co tři dny a způsobí lepší růst sliznice, aby se mělo embryjko kam pořádně zavrtat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
30.5.15 14:41

Ahojky. S manželem se snažíme přes 5 let o mimi, zatím 2IVF,4KETy ve dvou centrech, Teď naposledy zkusíme repromedu, jelikož mají metodu na mojí translokaci. Je tu někde s reciprokou translokací, kterému se díky nim podařilo otěhu?
Toto je naše poslední šance, již jsme schválení žadatelé o adopčátko, ale touha po bio miminku je tááák silná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.6.15 16:22
@pepef píše:
Ahojky. S manželem se snažíme přes 5 let o mimi, zatím 2IVF,4KETy ve dvou centrech, Teď naposledy zkusíme repromedu, jelikož mají metodu na mojí translokaci. Je tu někde s reciprokou translokací, kterému se díky nim podařilo otěhu?
Toto je naše poslední šance, již jsme schválení žadatelé o adopčátko, ale touha po bio miminku je tááák silná…

ahojky, úplně ti rozumím.
my se snažili o mimčo 4 roky, 2× IVF ( s ET) a 2× KET, ale bez úspěchu
partner má translokaci 1-4, takže to byl hlavní důvod neúspěchů

ale po mém rozhodnutí na 3.IVF a vlastně poslední šanci jít do repromedy, mám dnes vedle sebe krásnou ZDRAVOU holčičku :dance:
klidně piš, ráda zodpovím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
13.6.15 15:06

@vigo děkuji zlatíčko, to jsou zprávičky, které musím teď slyšet, dosti se bojím, že vyhodíme penízky opět zbytečně s planou nadějí. Doufám, a pevně věřím, že budu mít též svoje bio miminko, aby manžel viděl, jak mi roste bříško atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí