Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pepef
ahojky, držím pěsti
určitě to vyjde, hlavně buď v klidu, žádné nervy říkej si stejně jako já tehdy - teď už to prostě vyjde a jak jsem řekla tak se stalo ![]()
můj partner tomu nevěřil a když mi volali z Repromedy, že po genetických testech nám zbylo jedno jediné zdravé házel flintu do žita, ale já byla v klidu a byla jsem si celkem jistá, že toto zdravé se chytí nepustí
měla jsem strach, ale snažila jsem se přemluvit sama sebe, že to vyjde
a když test ukázal dvě // tak tomu nevěřil, takže jsem dr žádala o fotečku té malé tečky, aby tatínek věřil, že opravdu tentokrát bude táta
teď mi to přijde vtipné, ale po tom všem čím jsme si prošli, se to dá pochopit
nyní se rozhodujeme, zda si zkusíme druhé mimi
měj se krásně a klidně piš nebo se ptej, ráda ti pomůžu ![]()
@vigo No my s manželem jedeme v červenci na 4.té výročí svatby do Paříže, tak bych chtěla hned v srpnu, abych byla cca odpočatá. ![]()
Teď jen, zda nám babička půjčí penízky a půjde se do toho…
Ahojky, mela bych dotaz pomohli nekomu v repromede k otehotneni aniz byste museli na umnele dekuji ![]()
Ahoj, 10.3. nás čeká první konzultace v Repromedě. Máme za sebou 1. IVF v jiném centru s 3-denním embryem. Jak to probíhá v Repromedě? Zavádějí také pouze blastocysty? ![]()
@Petruse91 Ahoj
Pojď za námi sem - https://www.emimino.cz/…nkovani/857/?…
@Petruse91 nám zaváděli embryo po 5denni kultivaci. Ale asi to řeší případ od případu
a máme od nic jednu skoro tříletou dračici a jedno mimi zatím v bříšku
byli jsme tam moooc spokojení
![]()
Holky je tu nekedo kdo aktualne resi Repromedu a IVF? v kvetnu nas ceka prvni ivf a rada bych hodila rec s nekym kdo ma zkusenosti s timhle care? slyslea sem spoustu negatrivnich veci ale i pozitivnich… a tak bych se rada hodila do klidu… 4.4 jdeme na posledni konzultaci… jen me teda desi ty finance tam!!! prijdou mi ze kdekoliv jinde jsou o pulku levnejsi
@Mišuta29 píše:
Holky je tu nekedo kdo aktualne resi Repromedu a IVF? v kvetnu nas ceka prvni ivf a rada bych hodila rec s nekym kdo ma zkusenosti s timhle care? slyslea sem spoustu negatrivnich veci ale i pozitivnich… a tak bych se rada hodila do klidu… 4.4 jdeme na posledni konzultaci… jen me teda desi ty finance tam!!! prijdou mi ze kdekoliv jinde jsou o pulku levnejsi
Ahojky, mam po prvním Ivf na repromede a ani nevim co si o nich myslet. A ty penize teda katastrofa, ale zase si říkáme pokud se to podaří, stojí to za to. Jen mam pocit ze vsechny rovnou cpou na Ivf za vidinou peněz.
Dnes jsem 9den tak za chvili budu testovat
A jak jsi na tom ty?
@Michell mesany Nám taky cpali hned IVF. Zkusili jsme to dvakrát a nic. Pak jsme u nich dva roky po sobě zkusili IUI a máme dvě zdravé holčičky. Starší na první pokus a mladší 2 pokusy. Takže pokud není třeba špatný spermiogram, určitě zkusit v případě nezdaru i to IUI.
@Michell mesany nás do ivf necpali hned. Nam prave řekli ze by to mohlo jit normalne jen sem jim potom ukazala vysledky laparky a bylo to jasny! Ted momentálně jsem 9dc a až dojde ms jdu do první stimulace
tesim se až zároveň citim nervozitu ale verim v uspech
@fiona313 píše:
@Michell mesany Nám taky cpali hned IVF. Zkusili jsme to dvakrát a nic. Pak jsme u nich dva roky po sobě zkusili IUI a máme dvě zdravé holčičky. Starší na první pokus a mladší 2 pokusy. Takže pokud není třeba špatný spermiogram, určitě zkusit v případě nezdaru i to IUI.
Jeee to moc gratuluji.
Nonam hned řekli Ivf vzhledem k mému veku a to si myslim ze jeste nejsem az tak
je mi 35 let tak nevim. Cim vic si o tom všem ctu, tim mam větší nervy a pocit ze nam to probíhalo nejak divné
Zitra si udelam prvni test a uvidime. ![]()
@Michell mesany První dcerka se mi narodila v 35 a druhá v 37:) Byla jako dárek k narozeninám. ![]()