Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
13.8.14 10:22

Tak to mu ho asi budou delat, az tam pujdete v zari a az budou vysledky, tak nasadi lecbu.Kdyz ti budou odebirat vajicka, tak chlap bude odevzdavat sperma, ale to uz musi vedet jak na tom je.Aby je mohli oplodnit.Ale myslim, ze v to zari uz budete zacinat lecbu. A pak uz to pujde supem. Dekuji za gratulaci :*.Neboj se, taky se dockas.Vim az moc dobre, jak je to zdlouhave, ale stoji to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.8.14 14:53
@Anonymní píše:
Holky, tak na konci září jedeme do Repromedy a výsledky z krve nám dopadly dobře.(genetika, AMH, apod..) Budou nám provádět preimplantační diagnostiku(z důvodu genetického onemocnění v rodině).Je ještě třeba neco vyšetřit předtím, než budu podstupovat léčbu? Máte s tímto případem někdo zkušenost?Děkuji předem za odpovědi

ahoj,
ještě je možné vyšetření imunologie
to se provádí z krve a zjistí se, zda tvé tělo vytváří protilátky proti spermiím i proti embryím
každopádně spg by vám měli provést asi v to září, kdy tobě už navrhnou jak postupovat ve stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
27.8.14 19:06

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, nemá z vás některá zkušenosti s repromedou a metodou pgd? Gynekolog mi řekl, ze by snad mělo byt kompletně zadarmo? Ze se mají platit jen léky, co je na tom pravdy, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.8.14 19:09

@simislunicko ahoj, doplatek asi cca 30tis a vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.8.14 19:10

PGD je draha metoda, v Repromede u pojistovny vzp je doplatek kolem 16tis.. jedina tato pojistovna prispiva, jinak stoji 60tis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.8.14 19:14

Na strankach Repromedy mas cenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.14 19:47
@simislunicko píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, nemá z vás některá zkušenosti s repromedou a metodou pgd? Gynekolog mi řekl, ze by snad mělo byt kompletně zadarmo? Ze se mají platit jen léky, co je na tom pravdy, nevíte?

My měli PGS a zcela zdarma, a pokud máš indikaci tak i PGD ti udělají zcela gratis ;)

• Citovat
  • Upravit
473
27.8.14 21:56
@Anonymní píše:
My měli PGS a zcela zdarma, a pokud máš indikaci tak i PGD ti udělají zcela gratis ;)

V Repromede?? Proc mi rikali, ze se za to plati :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 11:37
@sarah2011 píše:
V Repromede?? Proc mi rikali, ze se za to plati :zed: :zed:

Pokud máte v rodině genetickou zátěž tak ti ho udělají zdarma, pokud bys ty opakovaně potrácela tak ho máš taky zdarma.Jen pokud by sis ho vysloveně přála a neměla od doktora doporučení tak si ho zaplatíš.
Jinak teda jiný důvod proč to platit nevidím :nevim:
my měli PGS na doporučení doktorky a měly ho zdarma, platily jsme jen mražení
a ICSI, PICSI a léky k IVF.

• Citovat
  • Upravit
211
28.8.14 19:39

Holky, upřímně..vůbec tomu nerozumím:( co se všechno platí? jen ta metoda pgd a leky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
28.8.14 19:53

@simislunicko ahoj kocko, ja jsem taky vysetreni pgs neplatila, jen ten transfer a leky, to nas vyslo asi neco malo pres 40 tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 20:26
@simislunicko píše:
Holky, upřímně..vůbec tomu nerozumím:( co se všechno platí? jen ta metoda pgd a leky?

Platíš léky na stimulaci (růst vajíček) pak metodu oplodnění kterou ti doporučí (ICSI nebo PICSI) pokud teda nemáte kvalitní spermio a necháš oplodnit přirozeně, pak zamražení vajíček a poplatek za lůžko při odběru vajíček čili OPU. Jinak PGD neplatíš pokud ti to doporučí doktor.

• Citovat
  • Upravit
211
30.8.14 08:31
@jarunka13 píše:
@simislunicko ahoj kocko, ja jsem taky vysetreni pgs neplatila, jen ten transfer a leky, to nas vyslo asi neco malo pres 40 tisic.

No to je strašný, 40 tisíc je teda moc! Kde jste na to vzali? Jsem z toho tak strašně smutná:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.14 10:25

@simislunicko
nás IVF i s pěnězma za naftu vyšlo na cca 50.tisíc..
něco našetřeno a něco jsme si půjčily..je ta masakr tyhle ceny ale
co bych pro vlastní mimi neudělala..

• Citovat
  • Upravit
539
30.8.14 11:20

@simislunicko je to opravdu moooc penez.My jsme meli stesti, ze jsme v tehle dobe co jsme to podstupovali, prodaly byt, tak ty penize na to byly, jinak bychom nemeli skoro nic. Musela bych si vzit pujcku a resit to takhle, ale jak uz bylo receno, pro vlastni miminko cokoli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí