Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vigo jaj tak 64.tisíc to je fakt pecka, to teda rozhodně nemáme a i těch 9.tis k těm už 27 je na nás dost!
hm, tak to by asi rozhodlo za nás, ty prachy prostě nejsou…jedině se zadlužit, ale už splácíme hypotéku, tak ani nevím, zda by nám někdo půjčil.
Každopádně díky az odpověď. Jo tak až bude nějaká příležitos ttam znovu jít, tak bych si normálně vyžádala Hromadovou…ale jak říkám, teď jsme na takovém mrtvém bodě…
@AlčinkaZ
ahoj,
máš pravdu je to hodně peněz, ale pokud máte oba genetiku v pořádku tak přeci není důvod dělat PGD, tím ale neříkám že je zbytečné
jen si myslím, že by stačilo pouze IVF s PICSI (nebo jen s ICSI)
držím palce ![]()
@vigo dííky, právě přesně takhle přemýšlím no
to PICSI nám navrhli proto, že manžel má 85% spermijek s defektem hlavičky, tak aby vybrali nějakou dobrou. Bude teď baštit 3 měsíce minimálně ten Fertilan a pak bych chtěla, aby mu udělali spermio znovu, jen tak by mě zajímal výsledek
zda by bylo výrazné zlepšení a kdyby ano, tak by prááávě teba stačilo jen to ICSI
No já jsem chvílema taková optimistka, že věřím někdy až v zázraky, ale ono to asi není špatné ![]()
@AlčinkaZ ahoj kocko, ver v zazraky. Uvidis, ze to nebude tak strasne.Ja na zazraky verim, dnes rano jsem si delala test a byli tam // carky
.Tak uvidim, co me reknou ve ctvrtek na krev a ultrazvuk. Jestli se to potvrdi, tak je to zazrak na prvni pokus ![]()
@jarunka13
velká gratulace!!! ![]()
moc dobře vím co prožíváš i to jak dlouhé se zdají být ty dva týdny po transferu
@AlčinkaZ
jj, to není vůbec špatné, já jsem taky věřila, že to vyjde a vlastně jsem si byla úplně jistá a vcelku klidná
jinak nám byl doporučen na spravení spg Supradyn dražé
partner baštil a pak na dalším spg byl vidět posun k lepšímu
@vigo dekuji moc
, to teda mas pravdu, tyhle dva tydny byli nejdelsi v mem zivote ![]()
@jarunka13 jééé, tak velice potichoučku gratuluji, ale zatím raději pšššt
Jé to je krásný! Jako přiznám se, že lehce závidím, ale to je asi normálně, ale strašlivě ti to přeju, je to super, jak tu těhulek přibývá, to mě asi žene dál dopředu, že to nemám vzdávat!
@AlčinkaZ dekuji kocko mooooc
, snad to ve ctvrtek potvrdi a nebyl to jen plany poplach
.Ja se nedivim, taky zavidim holkam strasne moc, co tady pisou, ze se jim to povedlo a cekaji mimiska, to je jasne, ze to takhle citime
Jinak teď hlavně klídek a pohodička ![]()
já už čekám každým dnem kdy se prďola rozhodne jít ven ![]()