Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1415
22.7.14 12:38

@simislunicko Já se tím spíš asi tak uklidňuju, víš…že by mu to nemuselo dopadnout až tak hrozně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.7.14 13:21

Jj tak to určitě:) dopadne to dobře určitě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
22.7.14 14:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.7.14 22:41

Za jak dlouho jsi věděla výsledky hormonálního profilu a genetiky? :-) Já už nemůžu totiž dospat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
24.7.14 10:18

@Týnninka HP jsem věděla za 2 týdny a genetika myslím 4 týdny (možná i jen 3 neuvědomuju si totiž, kdy jsme tam přesně byli, nemám to nikde ani napsané). Dneska odevzal manžílek spermio a to říkali dokonce do dvou pracovních dnů, takže opravdu super :) Běží to krásně, příští týden v pátek jdeme na konzulaci, kde už by nám na základě toho spermia měli říct, co s náma dál. Krásně to vyjde, protože příští víkedn očekávám MS, tak další cyklus už se snad něco začně pořádně dít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.7.14 18:43

@AlčinkaZ
Jééé, tak to je super:-) já už se taky nemuzu dočkat :-) my už taky výsledky víme, ale ještě se neví výsledky z AMH. Taky jsi na ně déle čekala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
25.7.14 09:10

@Týnninka A jak jste dopadli?
Výsledky z AMH mě řekli za stejnou dobu jako ten horm. profil, protože mě brali krev současně, takže za ty dva týdny jsem věděla i AMH a prý ho mám vyšší, to údajně znamená velkou zásobu vajíček, které mi způsobují anovulační cykly :( Čekáme na výsledky spermia - to konečně manžel včera dodal, ty by měli být za dva pracovní dny, ale konzultaci máme až příští pátek, kde se podle toho rozhodne co dál s náma, prý kdyby dopadl SPG dobře, tak by mi jen zkusili zvýšit Clostík na 2 tbl. denně. Tento cyklus mám anovulační, takže je to takové o ničem, jen čekám, jak dojde MS (příští víkend by měla), takový promrhaný měsíc :/ docela je mi to líto, ale jsem ráda, že už všechny testy jsou udělané a příští pátek už se bude vědět, na čem jsme a snad už se to začně řešit tou správnou cestou a ne jen, že se něco zkusí a možná to vyjde - zatím to nevyšlo, že? Tak už bych byla ráda, kdyby se začalo něco pořádného dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.7.14 10:11

@AlčinkaZ No právě mě to taky brali všechno v jeden den naráz. Dobře mi to vyšlo. Tak držím pěsti, aby vám vše dobře vyšlo :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
25.7.14 10:57

@Týnninka díky, doufám, že i to spermio vyjde ok a bude to jen o tom, že mě nedorůstají folíci a to by snad byla prkotinka je nějak rozpohybovat. Pokud u vás vše dopadlo dobře a čekáš jen na ty výseldky AMH, tak bych řekla, že také tam bude zakopaný pes. Držím palce, aby to taky bylo ve finále nějaké jednoduché řešení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
25.7.14 12:38

info k IUI a IVF

Ahojky,
tak IUI se provádí když je žena ok (průchodné vejcovody, ovulace), ale SPG může být i horší
pokud ale ovulace není (tedy nereaguje ani Clostil) pak se IUI neprovádí, jelikož nemá žádný význam

jinak IVF je hodně zatěžující (jak finančně tak i hlavně psychicky), ale určitě to není drasťárna :)
taky jsem měla strach, asi jako každá žena, ale když víte, že je to vaše jediná šance k miminku, tak hold zatnete zuby a vydržíte cokoli

po neúspěšném 1.IVF jsem se upnula k 2. a věřila, že to je naposledy a už to vyjde :think:
no v podstatě po neúspěšném 2. jsem se upnula k 3., ale při tom 3.IVF jsem si byla jistá a hodně klidná jako ještě nikdy předtím 8o
no a do třetice všeho dobrého i zlého to vyšlo a nyní jsem v 36tt :dance:

takže jen to shrnu:
držím palečky a hlavu vzhůru, řešení je vždycky :hug:
a my ženy jsme silnější než si dokážeme přiznat :hug:
:palec: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
25.7.14 13:51

@vigo díky za supr příspěvek. Gratuluji, že se to povedlo, ááá jen tiše závidím, i když jsi měla tu cestu k mimušku hodně složitou, že bych asi závidět neměla, že? Závidím ten výsledek…

Na mě ten Clostík právě funguje tak zláštně, 2 ckylus s ním, krásná ukázková ovulka, jenže jsem v práci měla takových stresů, že se nedivím, že to neklaplo, teď po dovče jsem vyklidněná a mám předsevzetí, že se nebudu rozčilovat. Jenže tento 3tí ckylus s Clostíkem ovulka nic :( mrzí mě to, že jsem ho brala jakoby zbytečně, že teď musím jen čekat ažd orazí MS a teprve další cyklus nám Repromeda přichystá nějaký plán…pořád doufám, že SPG manžela dopadne na výbornou a zkusí mi jen zvýšit dávku Clostíku a ti folíci přestanou lenošit!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
25.7.14 13:53

@vigo jo a je to o naději, že v ní doufáme, věříme jí a to nám podle mě dodává síly a žene nás to pořád dál a dál a nezvdáváme to! A ženské jsou hodně silné, máš pravdu, že ani netušíme, kolik máme sil a co všechno překonáme a zvládneme, jen ten strach je někdy obrovský a fakt se musí kolikrát zatnout zuby :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
25.7.14 14:08

@vigo
Ahoj,
díky moc za vysvětlení. Tak uvidím, jak na tom budeme teď. Jestli to už u mě bude po operaci v pohodě a mohlo by se zkusit IUI.
Jj, ženský toho vydrží hodně, ale někdy už je toho až příliš. Jsem teď zrovna ve fázi totálního nedostatku síly, v práci na prd, dovolená víceméně žádná, tak jsem zvědavá, jak to půjde. Ale jo, když se zatnou zuby, zvládne se všechno. Prostě musí :-) A bude-li výsledkem miminko, je to velká motivace :)
K miminku moc gratuluji a ať vše probíhá jak má a bez problémů :srdce:
Krásný den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.7.14 18:07
@vigo píše:
Ahojky,
tak IUI se provádí když je žena ok (průchodné vejcovody, ovulace), ale SPG může být i horší
pokud ale ovulace není (tedy nereaguje ani Clostil) pak se IUI neprovádí, jelikož nemá žádný význam

jinak IVF je hodně zatěžující (jak finančně tak i hlavně psychicky), ale určitě to není drasťárna :)
taky jsem měla strach, asi jako každá žena, ale když víte, že je to vaše jediná šance k miminku, tak hold zatnete zuby a vydržíte cokoli

po neúspěšném 1.IVF jsem se upnula k 2. a věřila, že to je naposledy a už to vyjde :think:
no v podstatě po neúspěšném 2. jsem se upnula k 3., ale při tom 3.IVF jsem si byla jistá a hodně klidná jako ještě nikdy předtím 8o
no a do třetice všeho dobrého i zlého to vyšlo a nyní jsem v 36tt :dance:

takže jen to shrnu:
držím palečky a hlavu vzhůru, řešení je vždycky :hug:
a my ženy jsme silnější než si dokážeme přiznat :hug: :palec: :mavam: :mavam: :mavam:

Ahojky, gratuluji mooooc. Můžu se tě zeptat, na kolik Vás to celkově vyšlo - a proč jsi musela podstoupit IVF? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.14 09:28

@AlčinkaZ Tím, že mi to řeknou později, to značí nějáký problém? Nerozumím tomu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí