Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9269
19.6.14 15:07

@AlčinkaZ IUI je naprosto bezbolestná. Je to jako běžná gynekologická prohlídka. IVF, to je jiná parketa. Musíš pod narkózu, když odebírají vajíčka a pak při embryotransferu je to už brnkačka. Neboj, všechno se dá zvládnout. Pořád se koukej dopředu a těš se na budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
19.6.14 15:15

@fiona313 Ok, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.14 15:35

Holky některá jste se tu ptala na to kde je pan Mudr. Koukal
zasílám níže odkaz kliniky kde teďka pracuje
 http://www.reprogenesis.cz/…taveni-tymu/

• Citovat
  • Upravit
12
22.6.14 08:54

Táák první krok je hotový co se týče vyšetření, tak teď už jen čekat 5-6 týdnů na výsledky:-)) Jinak můžu podotknout, že personál v Repromedě je velice příjemný :-) Věřím, že se vše povede:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
22.6.14 09:21

@Týnninka Tak to jsou dobré zprávy. Takže máš za sebou testy a na ty se čeká fakt 5-6 týdnů? Já myslela, že tak třeba do 14ti dnů ti řeknou výsledky! To je teda docela dlouho…tzn., že než mi řeknou výsledky testů a než se přejde k nějaké metodě umělého opld. tak to trvá třeba i 2-3 měsíce? Ooo tak to jsem nějak nečekala. Malovala jsem si, že když by nám udělali testy první týden v červenci, do 14ti dnů známe výsledky a v srpnu bychom rovnou podstoupili třeba IVF (či jiné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.6.14 17:40
@AlčinkaZ píše:
@Týnninka Tak to jsou dobré zprávy. Takže máš za sebou testy a na ty se čeká fakt 5-6 týdnů? Já myslela, že tak třeba do 14ti dnů ti řeknou výsledky! To je teda docela dlouho…tzn., že než mi řeknou výsledky testů a než se přejde k nějaké metodě umělého opld. tak to trvá třeba i 2-3 měsíce? Ooo tak to jsem nějak nečekala. Malovala jsem si, že když by nám udělali testy první týden v červenci, do 14ti dnů známe výsledky a v srpnu bychom rovnou podstoupili třeba IVF (či jiné).

@AlčinkaZ

Ano, tak dlouho to trvá. To ještě vezmou od partnera spermie a mně nasadí vhodnou léčbu. Jsem zvědavá, jak to všechno bude probíhat :) Ale těším se na to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
24.6.14 10:21

@Týnninka Ok, díky za vysvětlení. Já se na to tedy netěším vůbec…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
25.6.14 18:26
@AlčinkaZ píše:
@Týnninka Tak to jsou dobré zprávy. Takže máš za sebou testy a na ty se čeká fakt 5-6 týdnů? Já myslela, že tak třeba do 14ti dnů ti řeknou výsledky! To je teda docela dlouho…tzn., že než mi řeknou výsledky testů a než se přejde k nějaké metodě umělého opld. tak to trvá třeba i 2-3 měsíce? Ooo tak to jsem nějak nečekala. Malovala jsem si, že když by nám udělali testy první týden v červenci, do 14ti dnů známe výsledky a v srpnu bychom rovnou podstoupili třeba IVF (či jiné).

ahojky,
no záleží jaké vyšetření už máte za sebou a jaká je třeba udělat.
my jsme tam šli s výsledkama z genetiky, z imunologie, SPG i hysteroskopie
a stejně musel partner znovu SPG a genetiku, a mě navíc dělali AMH

ale neboj, je lepší, aby měli veškeré výsledky v rukách a mohli dát to nejúčinnější řešení „na stůl“ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
26.6.14 09:58

@vigo Nás právě všechno teprve čeká. Já mám zatím jen diagnostikováno PCO od své gyndařky, ale jen na základě ultrazvuku, takže předpokládám, že ještě z krve mi po buď potvrdí nebo vyvrátí. Jinak nemáme vůbec žádné testy.
Zítra jdeme terpve na 1.konzultaci, údajně bude mít službu doktorka Tokareva, tak snad bude fajn a příjemná.
Trošku mě zarazilo, že se na výsledky testů čeká 5-6 týdnů, myslela jsem, že když mají vl. laboratoř, že třeba za 14 dnů jsou schopni výsledky sdělit…já totiž úplně nesnáším čekání, ale tak asi se té trpělivost budu muset naučit :)
Nejraději bych rovnou s tou zítřejší konzulací prošla už i odběrama na testy a bylo by, nemám ani ráda, když někam musím chodit na desetkrát, když už to musí být, tak ať se všechno udělá rovnou…ale tak mají své postupy…tak to nějak vzládneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.6.14 10:04

@AlčinkaZ ahojky, pani doktorka Tokareva je strasne mila, uz jsem u ni taky byla a je opravdu zlata.Oni jsou tam vlastne vsichni moc mili. Chovaji se k tobe hezky. Zitra vam urcite budou brat krev, obema.My tam chodime uz od brezna.Je pravda, ze nektere ty vysledky dlouho trvaji, ale za to cekani to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
26.6.14 10:18

@AlčinkaZ Tokareva je skvělá, neboj se. Dělala mi IUI a pak utz na srdíčko a mám jen pozitivní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
26.6.14 11:04

Jé holky tak moc děkuju za referenci na dr. Tokarevu, fakt mi pomáhá slyšet pozitivní ohlasy. Myslíte, že když tam jdeme zítra až 14:15, že nám budou brát krev? Jako mě by to vůbec nevadilo, ale nebere se krev spíš ráno? Však uvidíme, jak říkám, já bych nejraději prošla hned všema testama :D Manžel je to taky připravený, dokonce si dělal srandu ze spermio, jak si tam někde v kabince udělá dobře, je fajn, že to bere takhle pozitivně, to jsem fakt ráda! On je takovej srandista no…
Však dám vědět, co tam s nám všechno prováděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.6.14 11:13

@AlčinkaZ my jsme tam poprve byli az kolem ctvrte a tu krev nam brali.Ted si nejsem jista, ale me brali dokonce dve zkumavky :,(, ja a jehly to nejde dohromady.Ale jak jsem si je pak musela pichat sama, tak jsem si zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
26.6.14 11:27

Aaa dobře, tak aspoň vím, že se na to mám nachystat, připravím i mužíka…budu jedině ráda, že to budeme mít za sebou, aspoň tu krev :)
Mě nějak braní krve nevadí, když na to nekoukám, spíš bych pak měla hrůzu z toho vlastního píchání si do břicha :( ale zvládli jste to jiné, tak bych to prostě taky dala. Pochopila jsem, že tím perem je to v pohodě, jen se za něj asi dost platí, že? Ale to zatím docela předbíhám…

Holky, teď mě napadlo, co by mě zajímalo, při IUI se jak stimulují vaječníky? Taky pícháním si do břucha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.6.14 11:32

@AlčinkaZ nemusis mit strach, sestricka ti ukaze jak se to picha a opravdu na tom nic neni, je to jehlicka jak spendlik, je tenoucka ani to neucitis. Trazsi to je, ja platila 3500, ale dostanes jeste leky.Ale uvidis, treba to budes mit jinak nez ja.Na zitrek drzim pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí