Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1415
18.6.14 16:01

@vigo Bože já jsem fakt cíťa, jak jsem to dočetla tak brečím! :D Je to nádherný příběh, spíš mě mrzí, čím jste si prošli, než jste se dostali do té Repromedy. Spoustu holek tu píše, že se jim v Repromedě velice rychle zadařilo, spoutě na poprvé, doufám, že se časem přidám do té úspěšné řady.
Jo, jsem strašně ráda, že jsem dneska udělal ten první krok a zavolala tam. Moje MUDr. mi sice ještě předepsala Clostil na další cyklus a že se potom v létě máme sami rozhodnout, kdy tam zavoláme, já se ale rozhodla to řešit hned, nesnáším zbytečné čekání, natahování a odkládání věcí…:)
Je to strašně velká podpora pro mě, vědět, že to jde a že budu v dobrých rukou :) Strašně díky podporu, fakt si toho vážím.
Užívej si těhu, je super, že se to povedlo! Je to první mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.6.14 17:39

Díky, před časem jsem taky sbírala info a ptala se holek odtud

jj je to naše první mimi a o to více „vymodlené“
když na ten náš příběh koukám s odstupem času, tak jsem hrdá že jsme to zvládli a že jsem neuvěřila některým dr. a bojovala za to (ikdyž šance byly kolem 30%), abychom měli vlastní dítko.
ještě si vzpomínám jak jsme koukali na těhu test hned po použití a nic, ale po chvilce se to tam začalo objevovat :lol:

přeji ať ti vyjde, pak se ozvi co nového :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.6.14 19:09

Tak my jedeme do Repromedy zítra, tak nám držte holky palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.6.14 20:51
@Týnninka píše:
Tak my jedeme do Repromedy zítra, tak nám držte holky palce :-)

hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.6.14 21:13
@Týnninka píše:
Tak my jedeme do Repromedy zítra, tak nám držte holky palce :-)

Držím pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.6.14 21:16

@vigo Tvůj příběh se strašně krásně čte. Hrozně moc to člověka nabíjí nadějí, že to půjde. Tak ať miminko krásně prospívá, porod je bez komplikací a prťousek vám dělá jen samé radosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.6.14 23:34

@AlčinkaZ - určitě cita nejsi, protože je nás tady více..ja mezi ne také bohuzel patřím, vse me hned rozpláče..a pri pomyšlení na miminko, které nemůžeme diky me mít pláču stále. snad se nam vsem zadari a budeme mit naše vytoužené miminko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
19.6.14 09:49

@AlčinkaZ Ahoj, tak my jsme ukázka naprosto spokojených klientů. Máme z Repromedy 2 děti. Byla jsem na dvou IVF, která se nepovedla, ale pak jsme na radu dr. zkusili IUI a hned poprvé se zadařilo. Teď v lednu jsme po roce a půl byli na IUI a čekáme na začátku října druhou holčičku. Důležité je, nevzdávat se po prvním neúspěchu a bojovat. Držím palce, ať se zadaří co nejdříve. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
19.6.14 09:51

@Týnninka Jé tak budu ráda, když napíšeš, jak to probíhalo i třeba se kterou doktorkou jste mluvili apod. Díííky a ať vám to tam dobře dopadne, jeslti už jdete na testíky.

@vigo určitě budu dávat postupně vědět. A díky, díky.

@simislunicko budem se podporovat, jak to jen půjde! to zmáknem, začínám tomu zase věřit, jen člověk musí mít sílu, trochu se obrnit. Já to mám trochu na houpačce, někdy mám pocit, že těch sil už nemám, pak se z toho všeho tak nějak oklepu a mám zase chuť bojovat. A ty hormony se mnou asi dost cloumají, proto jsem tak citlivá, i když to já byla vždycky, fakt mi stačí málo a brečím! Nezvládám přijmout negativní zprávy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
19.6.14 09:57

@fiona313 Tak to je super! Přesně něco takového prostě potřebuji slyšet! Mám to tak, že když už jsem se rozhodla pro Repromedu, tak jí musím věřit, že jsou tam machři, kteří fakt pomůžou a věřím jí a to je pro mě důležité a takové příběhy to jenom potvrzují a přesně tohle mě nabíjí tou energií, kterou potřebuju!
Strašně děkuju za tůvj příspěvek!

Můžu se jen zeptat: IUI je když vpíchnou spermijky přímo do vajíčka, aniž by ho ze mě odebírali, žejo? A tahle metoda je zdarma? Vaječníky se u této metody taky musí nastimulovat nebo je potřeba aby oba partneři byli v pořádku? Já mám třeba PCO a vajíčka mě nedozrávají.

IVF je že mě odeberou vajíčko, mužíkovi spermijky a oplodnění probíhá mimo a pak jeslti se uchytí, tak embrijko vládají mě zpátky, jo? A za to jsi prosím platila kolik?

Jen se potřebuju ujistit, zda tomu rozumím správně. Právě pokud by nám vyšli testíky dobře, tak bych určitě chtěla zkusit nejdřív to IUI, ono měsíc sem měsíc tam, to se nezblázní, ale prostě bych to vyzkoušet chtěla, protože jsem tu právě četla spoustu holek, kterým se při této metodě podařilo, jen mám pocit, že doktoři automaticky cpou do IVF.

Díky az odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
19.6.14 09:58

@fiona313 A moc gratuluji ke druhému mimušku! Je to fakt krásný…užívej si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.6.14 10:26

Díky Repromedo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
19.6.14 10:53

@vercaamartin úžasný! :) Díky za příspěvek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
19.6.14 13:04

@AlčinkaZ IUI je nejméně náročná metoda. Vypěstují vajíčko, buď s pomocí léků, nebo v přirozeném cyklu bez léků a pak manželovy spermijky vstříknou do tvé dělohy a pak se čeká, jestli otěhotníš. Je to taková forma luxusní soulože. :mrgreen: Má nejmenší procento úspěšnosti, ale u nás to fungovalo. Neboj, navrhnou ti správný psotup. A ke kterému lékaři jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
19.6.14 14:35

@fiona313 Jj, tak to chápu správně tu metodu, to je fajn, právě pokud to bude jen trochu možné, ráda bych nejdříve vyzkoušela IUI a potom se teprve poustěla více náročných…:( Mám z toho pořád hrůzu…

Prosím tě ještě, bolí něco z toho, ať už IUI nebo IVF?

My jsme s manželem na úplném začátku, kdy se nám prostě už rok nedaří přirozenou cestou, já mám PCO s tím že Clostil na mě nezabírá, Utroš jo, že mám pravidelnou MS a ještě piju Inofolic, ale že bych po něm viděla nějaké výsledky, to teda ne…teď mě MUDr. naměřila 12DC folík jen 11mm, takže jsem zřejmě bez ovulace, to bychom se snažili marně, tak rovnou už doporučila Repromedu. A tam jdeme příští pátek terpve na první konzultaci, takže úúúplný začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí