Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hyppytime Ahoj, chodíš na několik ultrazvuků, léky ti předepíšou podle toho, co je nejvhodnější. Dostaneš Ovitrelle a pak se jde za 36 hodin na IUI. Ležíš pak cca 15 minut na lehátku. Klobouček nedávají. U nás to vyšlo rovnou hned 2×. Loni se nám narodila holčička a letos čekáme druhou holčičku. ![]()
@fiona313 píše:
@hyppytime Ahoj, chodíš na několik ultrazvuků, léky ti předepíšou podle toho, co je nejvhodnější. Dostaneš Ovitrelle a pak se jde za 36 hodin na IUI. Ležíš pak cca 15 minut na lehátku. Klobouček nedávají. U nás to vyšlo rovnou hned 2×. Loni se nám narodila holčička a letos čekáme druhou holčičku.
Děkuji za odpověd ![]()
Ovitrelle je pregnyl? A ustroš na uhnízdění si pak užívala?
To je krásné, že ti to tak vyšlo, málo komu se zadaří. ![]()
My právě byli v Repromedě na spermiu a výsledky byly lepší než v předchozím caru. Tak zvažuji jestli to zkusit, doktor primář mě celkem od toho odrazoval, ale prý pokud na tom budu trvat tak to můžeme zkusit.
@hyppytime Po IUI bereš od druhého dne Utrogestan. Mně taky tak trošku zrazovali, ale zkusili jsme to. U Michalky se nám zadařilo na první pokus a teď na druhý pokus. Já bych to zkusila. Ztratíte jedině čas.
@fiona313 Asi to budu chtít zkusit, ale odrazujeme mě i proto, že mám endometriozu.
Hele a ten Ovitrelle je teda Pregnyl na vyvolání OVU?
A clostík si vůbec nebrala?
Děkuji za odpovědi ![]()
@hyppytime Ovitrelle je Pregnyl. Teď v prosinci jsem si píchala Gonal a to musí schválit pojišťovna a protože jsem nechtěla čekat, na další razítko od pojišťovny, tak jsme zkusili Clostík a ono to vyšlo. ![]()
@Deniel:
Chci se te zeptat, jsme ze Šumperka a četla jsem, ze jste jezdili do plzně, v šumperku nam řekli, ze bysme meli jezdit do brna do repromedy..ze nás to bude stát asi 30.000 ale ještě jsme tam nebyli..zjišťujeme, jestli to neni nekde levnější.
Kelvinka: me také našli PCO a k tomu jeste endiometriozu:( jinak mi našli ze mám jeden špatný chromozom:( takze nic příjemného:( mame jit do repromedy na PGD, což by mělo stát pry 30.000:( tak zjišťujeme, jestli neni neco levnějšího:(
@Kelvinka86 : me také našli PCO a k tomu jeste endiometriozu:( jinak mi našli ze mám jeden špatný chromozom:( takze nic příjemného:( mame jit do repromedy na PGD, což by mělo stát pry 30.000:( tak zjišťujeme, jestli neni neco levnějšího:(
@simislunicko nám se vyplatilo ze Svitav jezdit do Plzně jednak, že nás to i s cestami vyšlo levnějí a za druhé, byl tam mnohem lepší přístup všech doktorů. IVF se nám povedlo na poprvé a máme doma teď už 3leté kluky. Já osobně na Plzeň nedám dopustit!! My byli v Brně 2× a řekli nám, že cena bude kolem 50tisíc (měli jsme špatný spermiogram) a že neví jestli se to vůbec povede a samý takový řeči tam měli, my byli s Repromedou velice nespokojení, stejně jako moje kamarádka se silnou endometriozou, byla 6× v Brně a prostě nic..a pak jezdila do Plzně jako my a na podruhé má krásnou holčičku a další má kamarádka, tam jezdila taky a napoprvé má taky holčičku
myslím si, že tam mají i lepší úspěšnost..nevím
Je to doba co jsme tam už jezdili přes 4 roky - cena - cca už nevím přesně ale 20tisíc stál zákrok i s výběrem spermie a léky i s cestou to vše stálo 10 tisíc, vím, že jsme utratili něco málo přes 30tisíc ale vyplatilo se to!! My si ty cesty i užívali, byl to pro nás takovej relax..prostě takový výlet ![]()
Zdravím všechny,
za nás Repromedu určitě doporučuji.
Od roku 2011 jsme chodili do Ostravy a výsledek po dvou ETech a 2 KETech žádný.
Pak jsem se obrátila pouze s dotazem na dr. Veselou z Repromedy a hned jsme s přítelem věděli kde je chyba. Genetika! ![]()
No abych moc nechodila okolo. Objednali jsme se v září 2013, domluvili postup, provedli 3.IVF a po genetickém vyšetření embryí nám zbylo jen jedno jediné zdravé, ale krásné. ![]()
V dalším cyklu bylo transferováno (prosinec 2013) a nyní jsem ve 28tt ![]()
Mimi čekáme v půlce srpna a je po všech stranách zdravé!!! ![]()
Mějte se krásně a přeji pevné nervy Vám i Vašim partnerům ![]()
@Týnninka V ceně je 7 embryí, každé další za 7000. My jich nechávali testovat 8.
Zdravim vsechny snazilky, mam dotaz.11 Dni jsem stimulovala a zitra jdu na odber oocytu.Chci se zeptat, jestli leky ktere beru na stimulaci, budu uzivat i po odberech? Dostala jsem jich strasne moc a nespotrebovala jsem je.Tak si nejsem jista, jestli je budu uzivat nadale nebo jestli si je mam vzit sebou a odevztat je v Caru. Dekuji za odpovedi.
@jarunka13 TO UŽ NEVÍM ALE NECH SI JE JÁ MÁM DOMA TAKY NIKDY NEVÍŠ
Takze po odberu si je uz nebrala nebo si pokracovala dal, dokud si je nevydrala?
@jarunka13 UŽ NEVÍM CO TO BYLO ZA LÉKY ALE NĚCO JSEM MĚLA ALE ZASE ZLEŽÍ NA TVÝCH PROBLÉMECH JÁ MĚLA HORMONY A UTROGESTAN