Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja si hned platila akorát test AMH, jinak IVF se platilo az v den OPU ![]()
HOLKY JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI S PANÍ DOKTORKOU HROMADOVOU? jsem k ní objednaná na 3.12. to je už příští týden, moc děkuji za informace
@petullle MUDr. Hromadova je neskutecne mila a velmi prijemna… trpeliva a velmi profesionalni, ja byla nadsena! HODNE STESTI!
@skritek Petra píše:
@petullle MUDr. Hromadova je neskutecne mila a velmi prijemna… trpeliva a velmi profesionalni, ja byla nadsena! HODNE STESTI!
moc děkuji
![]()
U Dr. Hromadové jsem byla jednou, byla moc příjemná. Jinak u dr. Koukala a také tak. Nemůžu si tam stěžovat absolutně na nic ![]()
@skritek Petra Takže se vám nakonec zadařilo? Moc gratuluju!!! Další Repromeďátko na cestě ![]()
@jessikka u nas bylo 2. IVF v Iscare v Praze, protoze jsme z Prahy, tak jsme si rikali, ze to zkusime bez dojizdeni, ale na Repromedu mam jen a jen uzasne vzpominky a opravdu jsme tam byli spokojeni, IVF se povedlo, ale v 6tt jsem potratila, ted to vypada nadejneji
… dekujeme ![]()
@skritek Petra Tak to moc gratuluju! Je fakt, že potrat se bohužel ovlivnit nedá
Já mám za sebou dva z přirozeného otěhotnění. Moc držím palce, aby vše dobře dopadlo!
Ahoj holky, dneska jsme byli v caru a máme kratky protokol na ICSI, ale chtela jsem se vas zeptat, jak to bude dale probihat? jak probiha ta celkova anestezie pri odberu vajicek? a co bude dal?
@petullle ahoj, my máme za sebou IVF, první kde jsme byli byli jsme se ptát v Repromedě, kde nám řekli, že celkově po nás budou chtít tak cca 49tisíc..neb jsme na to neměli, tak jsme to nechali být, od kamarádky jsem se dozvěděla, že v Plzni je centrum asistované reprodukce, a kamarádka tam otěhotněla napoprvé a velice příjemní lidé tam..takže i když máme Plzeň 300km daleko, jezdili jsme tam, a výborný!! Lidé příjemní, a hned napoprvé se nám podařili dvojčátka, při tom v Brně nám řekli narovinu, že máme počítat, že se to podaří asi až na podruhé, neb máme špatný spermiogram..takže asi tak..jinak se ničeho neboj, nejnepříjemnější jsou ty injekce, uspání a braní vajíček není nic nepříjemného
![]()
Jen dodám, že i s cestama (nafta, dálniční známka,..) jsme zaplatili celkově za celé IVF do 30ti tisíc.. ![]()
Ahoj holky. Hodí teď některá z vás do Repromedy? Já jsem tam obden, píchám si injece a přísští týden mě pravděpodobně čeká odběr vajíček. Čeká mě ivf + icsi, přítel měl hodně špatný spermiogram já jsem úplně v pořádku, ale stejně mám pořád strach že to nevyjde ![]()