Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj petko007 tak uz mam vysetreni vejcovodu hotove dopadlo to v poradku mam oba pruchodne.fakt to nechapu proc to nejde.mame da se rict skoro vse vysetrene a presto se mi nedari otehotnet.manzel spemio ok ja pruchozi vejcovody ok hormonalni profil ok genetika ok.jen teda cekam na vysledky imuna a pak asi ivi.priroda si proste dela co chce.
jjaaanina ahoj s stymle ti moc nepomuzu ale urcite je to v kazde repromede jinak.ja teprve pujdu na ivi a kdyz to nevyjde tak pak na ivf
Jjaaanina píše:
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat ohledně IVF. Chystáme se Repromedy, u mě i u přítele je všechno v pořádku, ale prostě to nejde. Někde jsem četla, kolik peněz to stojí, ale sestřenka byla před 5 lety a platila pouze 500,–Kč. Můj gyn. lékař chce po nás 1000,–Kč za vstupní konzultaci ohledně umělého oplodnění, je s Repromedou v kontaktu a tak do Brna bychom jeli akorát na odběr a pak na zavedení. Jinak veškeré kontroly a sledování u svého gyn. lékaře. Nevím ale, jestli ten vstupní poplatek je i v přímo v Repromedě. Díky za Vaši odpověď a všem přeji hodně štěstí.
Ahoj Jjaaanina. Také jdu poprvé, jdeme zatím na konzultaci, také jsme oba v pořádku, tak nevím, kde je problém
Už jsem si do Repromedy volala a bylo mi řečeno, za 1. konzultaci se nic neplatí. Přeji hodně štěstí. ![]()
hanka1120 píše:
ahoj petko007 tak uz mam vysetreni vejcovodu hotove dopadlo to v poradku mam oba pruchodne.fakt to nechapu proc to nejde.mame da se rict skoro vse vysetrene a presto se mi nedari otehotnet.manzel spemio ok ja pruchozi vejcovody ok hormonalni profil ok genetika ok.jen teda cekam na vysledky imuna a pak asi ivi.priroda si proste dela co chce.ahoj Hani, tak to je paráda, jsem zvědavá, tak dopadnu já, u nás je manžel taky v pořádku. Určitě se to povede. Přeji moc moc štěstíčka. Už máte termín?
do caru jdu 23.1 a tam dostanu termin a budeme se domlouvat co a jak dal jeste cekam na imuno vysledky ty budou hotovy prave 20.1 tak doufam ze ty vysledky budou ok.
hanka1120 píše:
do caru jdu 23.1 a tam dostanu termin a budeme se domlouvat co a jak dal jeste cekam na imuno vysledky ty budou hotovy prave 20.1 tak doufam ze ty vysledky budou ok.
Tak držíme pěsti ![]()
Ahoj holky,s manželem se poprvé chystáme navštívit Repromedu,manžel jde na SPG,nevíte za jak dlouho jsou výsledky a kolik to stojí??
anovice píše:
Ahoj holky,s manželem se poprvé chystáme navštívit Repromedu,manžel jde na SPG,nevíte za jak dlouho jsou výsledky a kolik to stojí??
Ahoj, my měli doporučení od mé gynekoložky, bylo to zdarma, ale myslím, že normáně to stojí cca 300,– a výsledky byly tak za 5 dní ![]()
my máme taky doporučení od mého gynekologa, aji kdyby to stálo 300, tak je hlavní dobrý výsledek. díky za odpověď
Ahojy holky nevíte prosím kolikatkou MHD bychom se dostali k Repromedě z vlakového nádraží? děkuji…
Sara.Ka píše:
Ahojy holky nevíte prosím kolikatkou MHD bychom se dostali k Repromedě z vlakového nádraží? děkuji…
ahoj, měla by tam jet 13 tramvaj zastávka Juliánov a odtud je to už kousek ![]()
Sara.Ka píše:
my naštěstí měli dobrý výsledek, tak přeji hodně stěstí i Vám ![]()
Tak jsme absolvovali první návštěvu. Doktorka Hromadová mi řekla, abych přišla 2-3 DC na krev kvůli hormonálnímu profilu, ale nic víc. Teď zase čekat… ![]()
Dobry vecer,
Pripojuji se s ivf s happyendem z Repromedy! Jsem v patem tydnu! Prenos jednoho embrya. ..
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat ohledně IVF. Chystáme se Repromedy, u mě i u přítele je všechno v pořádku, ale prostě to nejde. Někde jsem četla, kolik peněz to stojí, ale sestřenka byla před 5 lety a platila pouze 500,–Kč. Můj gyn. lékař chce po nás 1000,–Kč za vstupní konzultaci ohledně umělého oplodnění, je s Repromedou v kontaktu a tak do Brna bychom jeli akorát na odběr a pak na zavedení. Jinak veškeré kontroly a sledování u svého gyn. lékaře. Nevím ale, jestli ten vstupní poplatek je i v přímo v Repromedě. Díky za Vaši odpověď a všem přeji hodně štěstí.