Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
10.5.13 19:17

Ahoj :mavam: všem držím pěsti a doufám, že budeme všechny jednou maminy :hug: 21.5.2013 jedeme pro výsledky a snad bude vše dobrý a začne se :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
11.5.13 10:19

Ahojte, již delší dobu pročítám Vaše příspěvky. Přidám se k Vám, občas písnu, času moc není. V dubnu jsme absolvovali první konzultaci v Repromedě v Brně, zatím čekáme na výsledky genetiky a na to, jaký bude horm. profil, výsledky budou 29.5 už mi to přijde nekonečný, ale věřím, že se pak něco bude dít :)
taky všem drtím pěstičky, aby se zadařilo, my se snažíme cca rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
13.6.13 14:09

Ahoj všem :mavam: zamraženo 7 vajíček v pondělí další informace a příprava na embryotransfér. Kolik zavadějí v Repromedě v Brně embryjí???Je tu některá co ví jak to probíhá a jaké Vám říkali procenta na první uspěšnost???Na poprvé mi řekli tak 31PROCENT JÁ DOUFÁM, ŽE VŠE PUJDE DOBŘE :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
13.6.13 14:49

@vercaamartin zavadi jedno nebo dve.vse zalezi na faktorech jako napr. vek, tvuj zdravotni stav atd. vse proberte s doktorem a on rekne co by ve vasem pripade doporucil. drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
13.6.13 21:56
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.7.13 10:30

Ahoj holky,
my byli na první konzultaci v Repromedě na jaře. Poslal nás tam gynekolog po dvou letech snažení 8o
PO všech těch vyšetřeních nám vyšlo, že já jsem v pořádku, ale manžel má hodně špatný spermiogram. Takže nám doporučili tu metodu PISCI a spočítali nám to s těma dražšíma lékama na 35 000 :roll:

@vercaamartin mě řekla paní doktorka na poprvé 52% a že zavádí jen jedno embryjko. Moc držím palce, ať se to podaří :kytka:. Kdy ti ho budou zavádět, nebo už máš po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivushka999
23.10.13 19:13

I ja vam holky dekuji za povzbuzeni, ikdyz jsem na opacne strane barikady. Ja jsem ta, ktera chce darovat vajicko, kvuli vysoke financni odmene. Studuji tri vysoke skoly a nedavno jsem prisla o oba rodice, takze potrebuji finance na studium, mnebot praci nemam-jesnodusse bych ji nestihala. Podle toho, co pisete, se nemusim niceho obavat. Vsem Vam preji, aby Vam cela procedura vysla a vysledkem bylo zdrave a uzasne miminko. K tomuto tematu mam blizko, nebot jsem adoptovane dite a sve biologicke rodice neznam. Bohuzel uz nemam ani ty nahradni. Drzim Vam pesti a jste vsechny uzasne, ze bojujete.

• Citovat
  • Upravit
9025
25.10.13 09:58

Ivushka999 Díky za povzbuzení :) Za tří vysoké školy máš můj obdiv. Jinak se fakt nemáš čeho bát, je to jen trochu nepříjemné.. Přeju ti odně štěstí do budoucna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 22:45

Zdravím všechny snazilky, tehulky i maminky :mavam: máte prosím někdo zkušenost s Mudr. Tokarevou v brnenske Repromede? Nějak nemůžu nic vyčíst.. :) S přítelem jsme po roce a pul snažení byli odesláni právě k teto paní doktorce a nějaká Kladna informace by mi moc pomohla :D přítel ma SPG na jedničku, jen u mě dle HP je nějaký problém.. syndrom PCO..Má tu někdo podobný problém, popř. jak bylo řešeno? Děkuji moc za jakékoli info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
4.3.14 07:33

@Kelvinka86 :mavam: nám doktorka Tokareva akorát prováděla transfery a párkrát jsem ji měla na konzultaci. Myslím že je fajn. Jo a druhý transfer se povedl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.14 09:15

Tak to moc gratuluju to je skvělý.. :palec: Nás právě zítra čeká první konzultace, tak začínám byt mírně nervózní, co nás tam čeká :? Pripadam si jak dítě co jde poprvé do školy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
4.3.14 09:20

@Kelvinka86 děkuju :) Já se před první konzultací těšila, že se konečně začne něco dít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.14 09:43

Jo tak taky se tesim..ale je to něco novyho.. tak abych tomu všemu rozumnela.Je toho moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
4.3.14 09:50

@Kelvinka86 oni jsou zvyklí. hodně se ptej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.3.14 13:02

@Lenka 80 :hug: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie