Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
můžu se připojit? My šli do Repromedy - poslal nás tam doktor (teda mohla jsem si vybrat řekl jo, ale šli jsme tam). Každopádně nevim nevim… p. Koukal nevím jak působil na mého muže, ale pí. Tokareva na mě nic moc - dle jejího přístupu bych tam mohla dělat taky a to o tom vůbec nic nevim. Koukla na výsledky předtím a teď a řekla mi JEN jaký je mezi tím rozdíl (to snad poznam sama že ty výsledky jsou trošku jiný a jestli k dobrému nebo k horšímu) - každopádně nevím co si o tom všem mám myslet. Máte někdo zkušenost právě s těmito doktory?
@Lulu007 Tak Koukal už v Repromedě nepracuje a doktorka Tokareva mě přišla v pohodě. Ale na konzultace jsme měli většinou dr. Hromadovou
@Tonyax Nepracuje??? Nám řekli, že je nemocný (v prosinci tam ještě byl)
@Lulu007 fakt?
kdy vám to řekli? Posílala jsem tam mail a ředitelka mi odpověděla, že se s ním dohodli na ukončení spolupráce..
Dnes ráno jsme tam byli… tak by mě teda zajímalo jak to teda je! Kdys tam psala ten mejl?
@Tonyax tak to je mazec, třeba je „nemocný“ do té doby než vybere svojí dovolenou na kterou má nárok a pak už nám třeba řeknou, že skončil nebo tak něco
@Lulu007
je to divný. Každopádně ho stáhli z jejich internetových stránek..
@Lulu007 a kdo t vlastně říkal, že je Koukal nemocný? Na recepci nebo dr. Tokareva? ![]()
@Lulu007 AHOJ koukám že řešíte Koukala, já psala email k narození syna do Repromedy a nemohla jsem najít Koukala. Odpověděla mi jiná doktorka. Nevíte jestli pracuje jinde???Já bych chtěla jít k němu na druhý ivf.Ach jo když člověk je spokojen tak ten doktor zmizí
![]()