Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petra2010 píše:
Dobry vecer,Pripojuji se s ivf s happyendem z Repromedy! Jsem v patem tydnu! Prenos jednoho embrya. ..
Gratulace největší
Já mám za sebou zatím hormonální profil a čekám na výsledky, objednaná jsem až skoro za 3 týdny, zdá se mi to čekání strašně dlouhé. ![]()
Ahoj holky, jsem na emiminu nova, tak se teprv rozkoukavam. Jsem uz uplne zoufala a nevim,kde nasbirat nejake objektivni informace, tak jsem zkusila tento server. Narazila jsem na vasi diskuzi,tak pridam zkusenost. My do Repromedy chodime uz dva roky, behem toho jsme tam absolvovali dva cykly. Z prvniho IVF nam bohuzel vsecky embrijka postupne umrely:( Podruhe jsme meli 10 vajicek a z toho byly 3 embrijka, byli jsme na transferu,pak na ketu,bohuzel oboji negativni:( Rozhodujeme se ted, co dal. Me se moc nechce menit prostredi,ale manzel chce,aby jsme sly jinam. Vadi mu pristup pani doktorky ke ktere chodime, ze se chova trochu povysene. Ted navic zacal brousit po internetu a zjistil, ze jinde nas to vyjde levneji. Je pravda, ze jsme tam uz nechali uz moc moc moc
.Ale zase cert vem penize,ze jo, kdyby to za ne vyslo ![]()
Ach jo, jsem rada, ze aspon vam se dari dobre, drzim vsem pesticky a jdu dal procitat diskuze a premyslet co podnikneme… ![]()
Petka007 píše:anovice píše:Ahoj, my měli doporučení od mé gynekoložky, bylo to zdarma, ale myslím, že normáně to stojí cca 300,– a výsledky byly tak za 5 dní
Ahoj holky,s manželem se poprvé chystáme navštívit Repromedu,manžel jde na SPG,nevíte za jak dlouho jsou výsledky a kolik to stojí??
tulipánek82 píše:
Ahoj holky, jsem na emiminu nova, tak se teprv rozkoukavam. Jsem uz uplne zoufala a nevim,kde nasbirat nejake objektivni informace, tak jsem zkusila tento server. Narazila jsem na vasi diskuzi,tak pridam zkusenost. My do Repromedy chodime uz dva roky, behem toho jsme tam absolvovali dva cykly. Z prvniho IVF nam bohuzel vsecky embrijka postupne umrely:( Podruhe jsme meli 10 vajicek a z toho byly 3 embrijka, byli jsme na transferu,pak na ketu,bohuzel oboji negativni:( Rozhodujeme se ted, co dal. Me se moc nechce menit prostredi,ale manzel chce,aby jsme sly jinam. Vadi mu pristup pani doktorky ke ktere chodime, ze se chova trochu povysene. Ted navic zacal brousit po internetu a zjistil, ze jinde nas to vyjde levneji. Je pravda, ze jsme tam uz nechali uz moc moc moc.Ale zase cert vem penize,ze jo, kdyby to za ne vyslo
Ach jo, jsem rada, ze aspon vam se dari dobre, drzim vsem pesticky a jdu dal procitat diskuze a premyslet co podnikneme…
ahoj, můžu mít dotaz, co máte konkrétně za problém? Já byla na HP, ten už mám prý hotový, ale objednaná jsem až na příští týden, ani nevím, jak na to jsem, tak mám z toho smíšené pocity. Přeji Vám aby se to konečně podařilo ![]()
Ahoj holky, přidám svoji zkušenost z Repromedy, snad vám to nějak pomůže a nebudete naštvaný. Já bohužel mám negativní názor na tento car. podstoupila jsem tam 1 IVF a stálo nás to cca 40 tisíc a po neúspěchu, kdy mi dali 2 embryjka, která se zastavila ve vývoji, mi řekli,že příště to bude ještě dražší,že mi dají víc hormonů… No tak jsem se koukla kolem a rychle prchla do Reprofitu. Tam jsem byla absolutně spokojená, hlavně s tím,že mě hned nehnali do IVF,ale nabídli alternativy ve formě IUI, minimální a nativní cyklus.To mě moc potěšilo a povzbudilo, vědět,že je víc možností ne tak drastických jako IVF. V Reprofitu mě IVF stálo 7000 kč!!!!! Tak teď lituju,že jsem vůbec do Repromedy lezla.
nervík2 píše:
Ahoj holky, přidám svoji zkušenost z Repromedy, snad vám to nějak pomůže a nebudete naštvaný. Já bohužel mám negativní názor na tento car. podstoupila jsem tam 1 IVF a stálo nás to cca 40 tisíc a po neúspěchu, kdy mi dali 2 embryjka, která se zastavila ve vývoji, mi řekli,že příště to bude ještě dražší,že mi dají víc hormonů… No tak jsem se koukla kolem a rychle prchla do Reprofitu. Tam jsem byla absolutně spokojená, hlavně s tím,že mě hned nehnali do IVF,ale nabídli alternativy ve formě IUI, minimální a nativní cyklus.To mě moc potěšilo a povzbudilo, vědět,že je víc možností ne tak drastických jako IVF. V Reprofitu mě IVF stálo 7000 kč!!!!! Tak teď lituju,že jsem vůbec do Repromedy lezla.
ahoj, děkuji za názor, já mám za sebou teprve hormonální profil, tak uvidím co mi tam řeknou a jakou altenativu nabídnou. Reprofit je také v Brně? Díky P.
Také chci podpořit Repromedu
Já jsem přešla po roce z Reprofitu, kde mi jen sledovali ovulaci a nechávali vše na domácím snažení, když mám vlastní cyklus a ovu testy předtím 2 roky pravidelně vycházely pozitivní. Pak mi pan doktor řekl, že imunologické vyšetření nic nového nepřinese a ejhle odhalilo u mne anstifosfolipidový syndrom, který způsobuje opakované potrácení (tedy bez imunologické léčby by IVF byla na nic). S imunovyšetřením z Prahy jsem pak jela do Repromedy. Tam minimálka neúspěšná (máme ještě špatný spg) a první IVF pokus na pojišťovnu zrovna vyšel, laboratorně z krve potvrzeno těhotenství. Strašně moc doufám, že se udrží.
Ahoj holky my jdeme poprvé do repromedy ve čtvrtek a to s tím, že ráno bude spg a odpoledne by měla být už konzultace i s výsledkem.. snad to takhle klapne. Vzhledem k tomu, že máme dva totálně rozdílné výsledky jsem napjatá na ten třetí ![]()
Elisia píše:
Ahoj holky my jdeme poprvé do repromedy ve čtvrtek a to s tím, že ráno bude spg a odpoledne by měla být už konzultace i s výsledkem.. snad to takhle klapne. Vzhledem k tomu, že máme dva totálně rozdílné výsledky jsem napjatá na ten třetí
Tak přeji hodně štěstí a snad budete v Repromedě spokojeni. My jsme spokojeni nebyli, udělali jen manželovi spermiogram a mě HP a to jen jednou, s výsledkem, že je vše v pořádku a ve finále mi nabísli IVF, což jsem nepochopila. O žádném jiném vyšetření nepadlo ani slovo, proto jsme změnili centrum.
Petka a kam jste šli? já už ze všeho začínám být zmatená asi se na všechno s prominutím vy.. a dám se na modlení ![]()
Elisia píše:
Petka a kam jste šli? já už ze všeho začínám být zmatená asi se na všechno s prominutím vy.. a dám se na modlení
ahoj
nakonec jsem zašla na Obilňák, je to sice nemocnice, ale příjemný personál, čekám až přijde MS a udělají mi veškerá vyšetření a to zdarma a pak uvidíme, kde je problém a pojedeme podle toho. V Repromedě jen tahají z lidí peníze, aspoň tak mi to připadá.
Peti nedělali vám vyšetření zdarma? tyjsou snad všude, mě je dělali ve zlíně, tu repromedu zkoušíme jenom abychom zjistili jak je to vlastně s naším spg jsem napnutá jak kšandy ![]()
Elisia píše:
Peti nedělali vám vyšetření zdarma? tyjsou snad všude, mě je dělali ve zlíně, tu repromedu zkoušíme jenom abychom zjistili jak je to vlastně s naším spg jsem napnutá jak kšandy
zdarma byl HP ale za antimullerian jsem platila 600,– a pak chtěli za půlroční (takový proces sledování a stimulace) 4.400,– a ani mi neudělali další vyšetření. V nemocnici mi řekli, že je to nákladnější, tak se jim to asi nechtělo dělat a raději chtěli abych šla rovnou na IVF idkyž jsem měla HP ok i SPM byl ok…
nevím co to ten antimullerian je ale asi nějaké vyšetření, sledování a stimulace znamená co? jezdíš na ultrazvuky a dávají ti nějaké hormony? to je jinde asi bezplatné?
no super, já doufám, že zítra bude spermiogram v pořádku
Elisia píše:
nevím co to ten antimullerian je ale asi nějaké vyšetření, sledování a stimulace znamená co? jezdíš na ultrazvuky a dávají ti nějaké hormony? to je jinde asi bezplatné?no super, já doufám, že zítra bude spermiogram v pořádku
antimullerian je hormon a to sledování a stimulace jsou ty ultrazvuky, jsi pod dozorem a dávají ti hormony a sledují, zda ovuluješ a kolik je folíků. Na tom obilňáku je to zdarma, co mi řekli ![]()