Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15924
30.12.10 11:42
lemaz píše:
Nee, ovulku mám v pořádku. Mám neprůchozí jeden vejcovod, jinak je vše v pořádku. No, ale stejně to nestačí k tomu, abych měla dítě. Mám za sebou jedno neúspěšné IVF. Na jaře se chystáme na další pokus.

Aha, to já mám právě problém s dorůstáním folikulů. jinak by to mělo být ok…jinka držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
30.12.10 12:10

Ahoj :mavam:
Alchien nás vyšlo v Repromedě ICSI na 22tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.8.11 18:50

Porucha zkapalnění spermatu

Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo z vás zkušenosti s poruchou zkapalnění spermatu. Manželovi to vyšlo na spermiogramu v Repromedě a lékař mu doporučil používat ACC long. Všechny ostatní hodnoty byly v pořádku. Ale pravděpodobnost přirozeného oplození kvůli té poruše je 0 procent. :cry: Nevíte, jestli to ACC long někomu zabralo a za jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.8.11 21:22

Gladiola čau, máme podobnej problém, vlastně stejnej, ACC měl, ale nemůžu říct, že by to fungovalo. U mého muže je ta porucha taková, že někdy je a někdy není, podstoupili jsme už asi 10 odběrů na různá IUI a jedno IVF a asi 25% těch odběrů bylo bez poruchy a zbytek s problémem. Muž teda hodně pije mlíko, prý by to taky mohlo mít vliv, takže toto taky je záhodno omezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.8.11 16:26

Suvik, děkuji ti za odpověď. Tak nám asi nezbývá nic jiného než čekat, jestli to ACC long zabere a otěhotním přirozeně. I když při mém nepravidelném cyklu a často i bez ovulace tomu moc nevěřím. Pan doktor ale řekl, že to máme ještě tak dva až tři měsíce zkusit takhle a pak tam kdyžtak znova přijít a začali by s náma něco dál dělat. Pak by nám asi zbývalo už jen zkusit to IVF+ICSI. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baruší
13.11.11 21:17
Ahoj všem, jen bych ráda zareagovala na tento příspěvěk. Ty levné preparáty, které vám hradí pojišťovna fungují úplně stejně jako ty drahé v peru. Takže se jich nemusíte bát. Vše je to jen byznys. Pokud vám něco takového někde tvrdí, chtějí na vás pouze vydělat :mavam:
lemaz píše:
No, to dost záleží na tom, jaký postup ti navrhnou a co si zvolíš. Existují preparáty v injekcích, které hradí pojišťovna, ale prý moc nefungují. Pak jsou preparáty kvalitnější, které si platíš sama a jsou v peru. Uvedu například Puregon. 300 jednotek 1300,–. Také záleží na tom, jakou dávku ti dají. Je to hrozně individuální, takže ti nikdo asi neporadí přesně. Ale jedno je jisté - levné to není.
  • Citovat
  • Upravit
1
22.11.11 21:56

Dobrý večer,po všech problémech,které jsme měli máme díky Repru 3 krásné kluky!6,5a dvojčata3,5roku.Jezdili jsme od roku 2000.jinam bych nešla! a to jsem dojížděla 360km.IVFnevyšla ani jednou ani mrazáčci.Ale stimulovana inseminace.obě těhu.držte se papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
5.1.12 17:46

ahoj holky, nezlobte se, že se budu možná ptát, co tu už padlo. Něco jsem četla a je toho tu strašně moc. Nikde jsem nenašla náš případ. Nemáte nebo neměla jste některá stejný problém jako my? Manžel má spermiogram v pořádku, moje doktorka mi tvrdí, že bych také měla být v pořádku, ovuluji, tak nevím kde je problém. I po Clostilbegytu nic. Snažíme se cca 1,5 roku a pořád nic, už jsem z toho zničená, tak jsme se rozhodli, že navštívíme CAR. Neměla jste některá stejný problém a jakou Vám stanovili diagnozu? Děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
5.1.12 18:40

AHOJ MAME DA SE RICT STEJNY PROBLEM.MANZEL MA SPERMIO OK.JA HORMONALNI PROFIL TAKY OK.A PRESTO SE 3ROKY MARNE SNAZIME.TAKY JSEM BRALA CLOSTIK A PREGNYL ASI 6MESICE FOLIKUL JSEM MELA VZDYCKY NADHERNY ALE NIKDO TONEVYSLO.OD LISTOPADU CHODIME V BRNE DO CARU,ABY ZJISTILI PROC TO NEJDE.HORMONALNI PROFIL I IMUNO VYSETRENI V PORADKU.ZITRA JDU NA VYSETRENI ZDA MA PRUCHODNI VEJCOVODY DELA SE TO AMBULANTNE.JEN MAM STRACH ZDA BUDOU PRUCODNE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
5.1.12 18:46

já zatím na hormon.profilu ani na žádném tomto vyšetření nebyla, tak vůbec nevím, co mám čekat nebo co se bude dít, mám docela strach… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
5.1.12 18:48

a kam chodíte, jestli se smím zeptat, do Repromedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
5.1.12 18:53

JA TEDA CHODIM DO CARU V BRNE NA OBILNAK JSU TAM SPOKOJENA PRIJEMNY SESTRICKY A I DOKTORKY.A VY SE CHYSTATE KAM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
5.1.12 18:56

moje doktorka mi doporučila právě repromedu, tak jsme se už objednali, uvidíme, mám z toho ale smíšené pocity. Přeji aby vám to brzy vyšlo a těšili jste se z miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
5.1.12 20:48

petko hormonalni profil ty mela udelat gyndarka me ho udelala.niceho se neboj.zacnou urcite takle tvymu udelaji spermiogram a tobe napred hor.profil a imuno je to vse z krve a provadi se 2-5 jak dostanes menstruaci.takze se nemas ceho bat.aspon budes vedet kde je problem.taky preji hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
6.1.12 10:19
hanka1120 píše:
petko hormonalni profil ty mela udelat gyndarka me ho udelala.niceho se neboj.zacnou urcite takle tvymu udelaji spermiogram a tobe napred hor.profil a imuno je to vse z krve a provadi se 2-5 jak dostanes menstruaci.takze se nemas ceho bat.aspon budes vedet kde je problem.taky preji hodne stesti

Děkuji moc za podporu Hanko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital