Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
19.3.08 12:23

Ahoj ve spolek :)

Martesko, ten tvůj potřebuje více času, aby se stím srovnal. Já jsem tomu svýmu posílala do práce různé povzbuzující meily a pomáhalo to. Chlap nesmí mít pocit, že je neschopnej. Nevím, proč si to většina myslí, když za to vůbec nemůžou. Hledali jsme příčinu a na nic jsme nepřišly. Někde jsem četla, že to může být ovlivněno stresem, jídlem, nemocema atd. Těch faktorů může být víc. Třeba u nás se stravujeme stále zdravě, alkohol jsme nikdy nepily (jen příležitostně) na oslavě mám na mysli jeden ubohý přípitek a to je vše. Ptala ses na ty vitamínky. Užíváme je společně pro jistotu, abych byla i já zdravá. Koenzym q10, kyselinu listovou a zinek.

Ilčo, lyžování dá zabrat zvlášť když nejsi trénovaná to znám :) Já když jeden den jezdím na sjezdovkách tak se celý týden léčím. Užívej sněhu a hlavně manžela. Ilčo, prosím tě, co je to ten Supradyn? Nikdy jsem o tom neslyšela. Vy jdete za 3 měsíce na SPG? A kam, smím-li se ptát. Oni vám to v Repromedě sami nabídli? Nám nikdo nic nenabídl proto se ptám. My už jen dva měsíce zhruba a půjdem taky na odběr. Třeba se tam potkáme :wink: Tak krásnou dovolenou a hodně sluníčka. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
19.3.08 15:24

Ahojky no supradyn je multivitamin a doporucili mi ho v lekarne a mam pocit ze je z tech multaku asi nej a multaky nam doporucili i v repromede.
No my by sme teoreticky taky mohly vydrzet jeste necely dva mesice od prvniho SPG ale asi se nam nebude chtit cekat, chci se totis v patek -obednat aby sme se domluvili co snama dal. Jinak nam nikdo nic v tomto ohledu nerikal ani nenabizel ale nekde sem to cetla ze se dela po 3 mesicich ale kde tak to uz si vazne nepamatuju.Ale prej by nemel byt problem udelat SPG v jinym CARu no ale spis asi uz manze nebudu trapit :-)
a treba se nam ted o dovci zadarilo :wink: a kdyz ne no tak nic tak nam nekdo pomuze :-)
Dneska je tu nadherny pocasi a poradna zima ale mozna sme se trosku opalili :-) Zitra uz razime domu, trosku se i tesim :-)tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.3.08 09:43

Ahoj holky!
Měla jsem teď nějak napilno, tak jsem vás teď poctivě dočetla naráz.
Holky, je fajn, že jste optimistky, ta psychika je fakt strašně důležitá.
Jen k těm vitamínům - já teda nejsem vůbec zastánce multivitamínů a lékárenských preparátů. brala jsem taky asi tři měsíce Calibrum babyplan a kyselinu listovou (ta je výjimka, tu vřele doporučuju v kombinaci se zinkem). Ale ten babyplan bylo pěkné svinstvo. Přibrala jsem po něm asi 7kg a ničemu to nepomohlo. Jak jsem ho vy:,–(ila, tak jsem zase zhubla. A nejsem jediná, komu se to stalo. Já jak už nevěděla, co dělat, aby se zadařilo, tak jsem dostala kontakt na jednu paní. podotýkám, že na léčitele a podobné věci fakt nevěřím. Ale ona už fakt pomohla hodně lidem a dělá čínskou medicínu. No a ta mi zjistila, co konkrétně mi v těle chyb a co je špatně. A brala jsem přírodní doplňky stravy od firmy Tianshi. Konkrétně Spirulinu, vápník, Veikan a zinek. nedalo mi to a když jsem byla pak u doktora, tak jsem se zeptala, jestli mi nemůže zjistit, jestli mi v těle něco nechybí a on se mi koukl do krevních testů několik měsíců zpátky a vyjmenoval přesně tyhle věci a problémy, co mi říkala i ona. Tak jsem byla fakt naštvaná, že mi to třeba někdo neřekl dřív. když se totiž po půl roce doktor začne divit… no jo, vy máte strašně málo vápníu a zinku, kupte si něco v lékárně…tak mě brali všichni čerti. ty přírodní věci jsou dražší, ale lepší. Ale je to jen můj názor. Ale můj chlap o tom ani neví, ten na nic nevěří a vitamíny by nebral žádné.
Tak vám všem přeji pěkné Velikonoce a ať to sněžení přestane a přijde už jaro!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
22.3.08 11:16

ahoj holky tak ca to calybrum taky brala a pribrala sem tak sem to taky prestala brat a semtam si uz jen vezmu E. No a muj manza je schopmej brat vitaminy a tak je bere no sme zvedavi jestli to pomuze :wink: v pondeli bych to mela dostat tak si rikam ze by to konecne mohlo lapnout a ta zvotosprava by prece mohla zabrat. taky se spis snazime vitaminy doplnovat prirozene z potravin, no tak sem zvedava co se bude v pondeli :wink: tak zatim a mooc pekne velikonoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
25.3.08 09:32

Ahoj holky tak uz sem zase opet v pracovnim procesu, ach jo. na horach to bylo tak super.No co se da delat.
Taky me trochu zazlobil organismus. Spozdilo se mi to o 5 dni a dneska sem to zase dostala :cry: :cry: :cry: ja si tak myslela ze to fakt klaplo.
no volala sem si na vysledky a mam zase nejakou potvurku, prej nejakej zanet rekla mi sestricka protoze doktor tam uz nebyl, akorat mi postou poslal recept no a ja mam pocit ze to v lekarne spletli protoze tam mam dvoje prasky na zavadeni a vpodstate je to stejny az na to ze u tech druhejch je psany ze se ma soucasne lecit partner no a to sou ty prasky u kterych si lekarnice nebyla jista jestli zavadeci nebo polikaci, tak si budu muset k dr volat znova protoze ja je zatim nezacala brat ze sem nevedela co stim a taky sem si myslela ze nam to klaplo prirozene :cry: no tak si tam v 10 budu volat a uvidim no a pak se s manzem domluvime co a jak dal a asi uz tam konecne do ty Repromedy zavolam.
A co vi jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
26.3.08 08:59

Ahoj Ilčo - to mě mrzí :( . Taky to znám, člověk už se tak natěší a pak nic :( . Taky jsme takhle byli na dovolené, taky zpoždění a taky nic. Tenkrát jsem to strašně obrečela. Prostě se objednejte a dál se uvidí. Ale pokud tam budeš volat zrovna, tak jim řekni, že máš teď měsíčky, ať tě objednají až po nich. v tu dobu se tuším některé testy dělat nemůžou.
Já se mám celkem dobře, akorát ten sníh venku mě docela deprimuje, už jsem se těšila na jaro. Navíc včera jsem pěkně uklouzla, když jsem spěchala naproti pošťačce. Ani nevím, jak jsem to ustála, ale strašně jsem se lekla. Spadnout tak na břicho, tak ještě ublížím takhle na závěr miminku. Už aby bylo radši na světě. Zítra jdu na kontrolu a v sobotu se podívat do porodnice. Už se moc těším :D ! Mějte se co nejlíp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.3.08 09:54

Ahojky Perulko, no tak to by bylo nadeleni, to moje kamaradka takle prolezela 9mesic s nohou v :,-(re a rodila s protezou protoze tu nohu mela spatnou.
A kam des do porodnice? Kamaradka by mela rodit 28.kvetna a u mylosrdnejch.
Jo ja vaham se ted obednat protoze jeste mam ten zanet a cekam az mi to bude koncit a zacnu brat prasky a pak na kontrolu. A pak az teprve se asi obednam ja to nejak nechci kombinovat ale mam pocit ze to porad oddaluju a ani nchci.
Jo ten snih me taky uz stve uz bych chtela aby bylo teploucko aspon 15stupnu a slunicko tohle navlikani me uz nebavi.
tak se mej a zase napis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
28.3.08 08:26

Ahoj Holky copak vsechny dneska delate? ja makam jako sroubek tak sem si udelal chvilku a chtela sem se svama podelit s dobrou naladou, uz se tesim vecer do kina demem s partou asi 5paru do kina na Bobule tak se tesim.
A co vi jak se vam vede? Je u vas neco noveho? U me nic a to je asi taky dobre :D tak zatim ozvete se ja trosku nudim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.3.08 14:42

Ahoj holky, jdu vás jenom pozdravit. Nějak nestíhám se zapojovat do nějakých debat. Jinak u nás nového nic, ale hlavně že se máme rádi, ne? :wink:
Hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
28.3.08 14:56

Ahoj Ilčo!
Jé, na Bobule chceme taky jít, ale tady je všechno se zpožděním, tak se obávám, že do porodu už to nestihneme :lol: . Pak dej vědět, jaké to bylo…
Jinak rodit bych chtěl ve Šternberku, ale jedeme tam zítra se podívat, tak uvidíme.
No a s tím oddalováním - já jsem prostě hrozně hrrrr, jak se pro něco odhodlám, tak do toho skáču po hlavě. Takže pro mě by nějaký zánět překážkou nebyl. Já se tenkrát objednala, i když jsme se za 10 dní chystali na dvoutýdenní dovolenou :lol: . A zpětně jsem ráda. Víš co, nikdo neříkal, že se nesmíš hlásit, když ti něco je nebo tak…prostě první konzultace, SPG a dál se uvidí. Třeba by tě léčili i jinak. Navíc pokud vím, tak nějakými záněty trpí fakt dneska kdekdo.
Každopádně držím pěsti!
A hezký víkend všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.3.08 18:23

Ahojky tak sem ted dome a koukam na telku a nikde nic kloudnyho. Jo tak sme byli vcera v tom kine a bylo to super :lol: takovej jednoduchej oddychovej filmecek, strasne moc se mi tam libilo ze je to z mist kde to znam a proste vino je mi , ted vsem blizky a kamos ve vine primo soukromnici tak to bylo bezva a meli sme se o cem pak bavit. pokud mate radi cesky filmy a takovy ty pohodicky tak urcite na to bezte je to lehka komedie celkem dost sme se nasmali :lol: pak sme jeste byli v charlies a davali si koktejli :-) byl to peknej patek.
Tak sem se tak nejak vykaslala na MS a zacala ty prasky brat uz ted a dalsi pondeli si pudu k doktorovy aspon tak to uspisim a pak se uvidi ale asi uz tam konecne zavolam a obednam nas. No ja sem silenej vahavej strelec :roll: ale tak snad delam dobre :wink:
tak se zatim mejte mi tu meli dneska krasny slunicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
30.3.08 10:08

Ahoj Ilčo? Ty jsi z Brna :D ? Já jen, že chodíš do Charlies :lol: . Já tam studovala, takže to znám :lol:
No pokud ty Bobule stihnem, tak na ně určitě chceme jít, to bude film přesně pro nás. Navíc já jsem fakt vinný fajnšmekr, doma mám svůj sklípeček…který už ale skoro 8 měsíců leží ladem a upíjí z něj jen milé návštěvy :lol: . A české pohodářské filmy mám fakt ráda.
Jo, nejsem si teď jistá…bereš kyselinu listovou? Ta by se měla brát určitě!!!!
Tak hezkou neděli a měj se krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.3.08 10:39

Ahojky Perulko, primo z Brna ne, ale mam to jen kousicek, do 20min sem v olympii (autem)
Jo tu neberu no tak to si ji v pondeli koupim :D
Co variš me nic nenapa, ale nasla sem v lednicce porek a mam tam smetanu a taky sem nasla ze sem si kdysy koupila maggi dobry napady tak asi udelam to a k tomu nejakou jarni polivecku.
manza se mi ted toula- pomaha kamosum s travnikem takze ja sem si udelal chvilku a uz du varit. Tak preju krasnou nedeli, u nas nadherne sviti slunicko doufam ze u vas taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
30.3.08 17:00

Ahoj! To si určitě kup, ta se doporučuje brát už při plánování těhotenství. Protože mimi jí s prvních třech měsících hodně spotřebuje a jej nedostatek způsobuje vrozené vady, rozštěpy, atd… A tobe samotné taky jenom prospěje:-).
Já se dneska celej den povaluju, jsem nějaká příšerně unavená. Včera jsme byli omrknout porodnici, byla jsem nadšená! Fakt moc pěkné, milý personál. jen mě postrašili, že asi budu mít vyvolávaný porod. protože si píchám injekce na ředění krve, tak mám zvýšené riziko krvácivosti a chtějí si to ohlídat. Tak z toho teda moc radost nemám, ale co se dá dělat. Hlavně ať to dobře dopadne a mimi je v pořádku. Bojím se teď čím dál víc, jak se blížíme do cílové rovinky. Je zvláštní, jak se člověk názorově posouvá. nejdřív jsem si přála jen otěhotnět a nic víc, vůbec jsem si nepřipouštěla nějaké jiné problémy. Pak zase aby nám aspon jedno miminko přežilo a aby byla zdravá…ty nervy u každho vyšetření. A teďka zase se bojím porodu - ne bolesti, ale komplikací. To už asi bude napořád :lol: . Až bude mimi na světě, určitě se bát nepřestanu :D . Ale teď už to přece MUSÍ být v pořádku!
Jinak já dnes dělala rybí filety na kmíně s bramborem a dušenou zeleninou, rychlovka, ale celkem dietní :lol: . Zatím pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.3.08 18:37

ahojky no tak to mi sme meli kureci maso na nudlicky s ryzi a sopak. A ted predchvilkou sme se vratili z 2,5 hodinove prochazky, teda spis sme byli u znamich co maji 2 holky jedna 5 a druha 5mesicu a ta starsi se ucila jezdit sama na kole tak sme pekne vyvetrani, bylo to fajn. a ted uz se valime doma.
no tak to je bezva ze se ti porodnice libila. no a stou vyvolavackou aspon nebudes na nic cekat a nebudes nervozni kdy to pride. tak drzim pesti a at ti ten mesic vpohode utece :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí