Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 Moc díky, jj někde jsem právě četla, že to kohosi stálo 4.000,–, ale i tolik bych za to asi dala, protože se to tím asi fakt jednoduché si tu injekci píchnout a pokud říkáš, že v té částce jsou i léky, tak ok…no už abychom s manželem začali šetřit, pro jistotu.
Já pořád nějak tajně doufám, že se to nakonec podaří přirozeně, ale tak v Repromedě chci mít už nachystaná zadní vrátka
Snažíme se sice rok marně, ale teprve poslední 4 cykly se mi srovnali, že MS chodí pravidelně a teď jsem poslední cyklus zjistila, že mám dokonce i ovulaciii, jupííí
Jak málo stačí ke štětí a to mě tak nějak nakoplo, že třeba není úplně vše ztraceno…ale prááávě, nevíme, jaký má mužík spermijky a zda nejsou další problémy, takže za testíky budeme fakt rádi, abych se nesnažili dál a za rok zjistili, že opět marně!
Noo a smiřuji se i z IVF, hodně z vás vám to pomohlo, tak je strašně fajn vědět, že to jde a to mimuško jednou bude ![]()
Díky za podporu!
@AlčinkaZ
Tak pokud bys stimulovala Gonalem-f to je pero tak 900IU jednotek v Repromedě stojí 2200 kč ale taky bude záležet kolik jednotek hormonů budeš potřebovat já za své spotřebované hormony platila celkem cca 5000 kč
Jinak doktorka Tokareva je v pohodě, my u ní taky párkrát byli ale jinak chodíme k Hromadové.
@oskárek59 áha, ono ještě teda záleží kolik těch jednotek bych případně musela mít…a pak podle toho je ta cena. uhm, uhm…noo 5.tis…to už je vcelku pálka, když vezmu že je to jen za léky…:/ žádná levná záležitost ta reprodukce teda není :/ skoro by mě zajímalo, kolik se na tom podílí pojišťovny, takové prachy jim člověk z výplaty každý měsíc sype a když pak potřebuje něco zaplatit, tak se podle mého moc nepodílejí, ale třeba se mýlím…
@AlčinkaZ píše:
@oskárek59 áha, ono ještě teda záleží kolik těch jednotek bych případně musela mít…a pak podle toho je ta cena. uhm, uhm…noo 5.tis…to už je vcelku pálka, když vezmu že je to jen za léky…:/ žádná levná záležitost ta reprodukce teda není :/ skoro by mě zajímalo, kolik se na tom podílí pojišťovny, takové prachy jim člověk z výplaty každý měsíc sype a když pak potřebuje něco zaplatit, tak se podle mého moc nepodílejí, ale třeba se mýlím…
No oni doplácí ale jen v menší míře..a hlavně doplácí na levnější přípravky
ale v Repromedě většinou stimulují jen Gonalem nebo Puregonem a ten je ještě dražší než Gonal..(teda býval) já měla jen Gonal..ale zase ti řeknu je nekvalitnější na trhu a tak i když je to pálka raději připlatím a budu mít jistotu kvality..sice jsou to nekřesťanské peníze ale pro mimčo cokoliv ![]()
@AlčinkaZ Je to opravdu draha zalezitost, ale za ten vysledek to stoji.Nas to uz stalo 25.000 kc. Pojistovny nam na to prispeli kolem 50.000 kc.
@oskárek59 asi bych si právě ve finálě taky určitě připlatila za kvalitnější léky, ale teda protáčí se mě panenky…
@jarunka13 tak 50.tis od pojišťovny je pěkné, ale zase na druhou stranu klidně by první pokud mohli zaplatit celý, myslím, že by je neubylo ![]()
@AlčinkaZ taky si myslim, rikala jsem si to stejne, kdyz jsem se dozvedela kolik budeme platit ![]()
@jarunka13 @AlčinkaZ
holky nás první IVF když ho sečtu i s dojížděním (nafta) stálo cca 19.000kč
a to jsme neměli nic na mražení a měli jsme slevu od Repromedy..
a druhé nás zatím vyšlo na cca 46.000kč a taktéž ze slevou..
@oskárek59 my na mrazeni take nic nemama, na ket pujdu asi tak za tri tydny, ted budu brat naplasti na ovulaci, tak uvidime.Mame jen jeden kousek, tak se modlim aby se to povedlo ![]()
@oskárek59 slevy od repromedy, ooo…to vám nabídli sami? Nebo jste vychytali nějakou akcičku? To by mě asi v životě nenapadlo: sleva na umělé oplodnění…zní to fakt zvláštně, ale proč ne ![]()
@AlčinkaZ píše:
@oskárek59 slevy od repromedy, ooo…to vám nabídli sami? Nebo jste vychytali nějakou akcičku? To by mě asi v životě nenapadlo: sleva na umělé oplodnění…zní to fakt zvláštně, ale proč ne
Vloni měli přes léto „akci“ pro nové páry slevu 10.000kč no každá koruna dobráá
@jarunka13 píše:
@oskárek59 my na mrazeni take nic nemama, na ket pujdu asi tak za tri tydny, ted budu brat naplasti na ovulaci, tak uvidime.Mame jen jeden kousek, tak se modlim aby se to povedlo
Teď už nám na zamrazení po PGD naštěstí drobečci zůstaly, paní doktorka mě dobře nastimulovala a měla jsem fajn úrodu ![]()
@oskárek59 ja mela taky dobrou urodu, ale bohuzel po pgd jen jedno v poradku ![]()
@oskárek59 píše:
Vloni měli přes léto „akci“ pro nové páry slevu 10.000kč no každá koruna dobráá
Tak to je super, třeba to zopakují ![]()