Repromeda Brno nebo jiný CAR?

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
26.6.14 16:02

@AlčinkaZ
ahojky,
krev se bere kdykoli během dne (zase záleží na jaké vyšetření to jde)
jinak dr Tokareva je hodně milá a hlavně vše skvěle vysvětlí :palec:

je dobře, že je tvůj manžel nad věcí :potlesk:, můj byl na SPG 2× a pak vlastně 3× na odběr k oplodnění, taky byl samá legrace :)

Ještě k těm testům, některé se dělají kdykoli a jiné jen v závislosti na tom, který den cyklu zrovna jsi (tedy 1.den poslední menses)
ale to ti určitě ochotně zítra všechno vysvětlí
A hlavně se neboj a ptej se na cokoli

Držím palečky a zítra se ozvi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.6.14 16:09

@oskárek59
ahojky, čím tě stimulovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
26.6.14 16:19

@vigo Aaa tak to joo…mužíkovi jsem už řekla, ať se raději připraví, že nám zítra už vezmou i krev a v pohodě, prý mu to problém nedělá :)

Super, jsem ráda, že na paní doktorku slyším jen chválu, skoro se tam začínám těišt, no budu na ni mít hned několikero otázek, porotže půl roku mám novou gyndařku a úplně teda mi nepřipadá, že by se mi věnovala, jak bych si představovala, v podstatě mě při nejbližší příležitosti šupla žádanku do Repromedy, že tam už si s náma poradí, než aby se snažila si se mnou zejména poradit sama! Jen pro příklad tvrdila mi, že nemám ovulaci, když na UTZ 12DC viděla folík jen 11mm. Beru Clostilbegyt a Utrogestan, o kterém jsem se tu v diskuzích dočetla, že může zabíjet ovu, tento cyklus jsem najednou 15DC začala cítit píchání na vaječníku a Utroš beru od 16DC, takže jsem ho tento měsíc posunula a nasadila později a 17DC krááásný ukázkový uvu testík!!!
Takže potom se snažme, že? Když asi teda ovuluji 17DC ale utroš nasazovaný 16DC mi to přebil…:/ takže se na to zkusím zeptat zítra, co na to říká paní doktůrková :D
Jako nechci chytračit, jen se mi nechce asi fakt snadno vzdávat, když mám pocit, že byještě byla šance na přirozené těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
26.6.14 16:25

@vigo určitě zítra písnu, co s náma prováděli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.6.14 16:41

@jarunka13
ahoj,
buď hlavně v klidu, věř tomu embryjku a hlavu vzhůru :hug:

přesně totéž jsme prožívali loni na podzim
po opu jsme měli celkem dost oplodněných embryií, ale po vyšetření PGD nám zůstalo jen jedno jediné zcela zdravé
přítel tomu velké šance nedával, ale já jsem nějak vnitřně věděla, že to prostě vyjde

pak jsme jeli na konzultaci co dál a dr koukla na mou sliznici (bylo to v nativním cyklu = přirozeném, bez hormonů) a byla překvapená stejně jako já, tak krásnou sliznici jsem neměla v žádném z předchozích cyklů :D
takže jsme domluvili kdy máme přijet na KET a jaké léky mám pak nasadit

No abych to zkrátila - embryjku jsem věřila a ono se zavrtalo :dance:
a vlastně teď už je to človíček o cca 1800g, ale vrtí se pořád :lol: jen teď už to cítím o dost více :lol:
a za dva měsíce rodím

takže neboj, to že máte jen jedno embryo, vůbec ničemu nevadí, aspoň víš, že je zdravé a bude se chtít určitě zavrtat a růst, jelikož to hlavní už má za sebou a přece by to teď nevzdalo :pankac:

měj se pěkně a :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.6.14 17:02

@vigo dekuji za povzbuzeni, moc me to potesilo.Jsem rada, ze se vam to tak povedlo.Taky budu doufat, ze se to podari.Budu myslet pozitivne a snad se zadari. Dekuji moooooc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.6.14 17:06

@jarunka13
vím čím procházíš, zažili jsme si s přítelem svoje a vždy mi pomohlo jeho povzbuzení a naděje holek z emimina

takže rádo se stalo :hug:

kdy máš v plánu KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.6.14 17:17

@vigo to mas pravdu, podpora od jinych je hodne povzbuzujici :*, zitra bych to mela dostat, zacnu lepit naplasti na ovulku a 3 tydny na to by mel byt ket.Jde to strasne pomalu, hrozne se to vlece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.6.14 17:37

@jarunka13
tak jestli můžu radit, kup si v lékárně nebo v obchodě čaj Kontryhel
pije se od 1.dne cyklu a pomáhá sliznici pořádně narůst, ale pije se jen do ovulace!!

jinak hodně pij, aby se sliznice dostatečně prokrvila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.6.14 17:40

@vigo dekuji za radu, urcite koupim a budu pit, vyzkousim vse, co se da, dekujiiii mooooc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.6.14 17:45

@jarunka13
hodně štěstí a pak dej vědět  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.6.14 17:54

@vigo urcite se ozvu a dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.6.14 18:27
@vigo píše:
@oskárek59
ahojky, čím tě stimulovali?

Stimulovala jsem Gonalem a měla jsem 225IU
a v mrazu na mě zatím čekají 4 kulíšci po PGD a ještě mám 3 co čekají na PGD..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.6.14 18:28

@oskárek59
tak to je hodně pěkné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.6.14 18:30