Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím tak hlásím že folikuly rostou jak blázen množství nespočet tak snad i kvalita bude dobrá, a v pátek odběr, v předchozím caru sme píchali skoro 3 týdny a byli dva foliky s toho jedno vajíčko a nekvalitní, tady pícháme něco málo přes týden a je toho hromada zajímavé podle mě na tom něco bude ![]()
@aidule Ještě se chci zeptat, neschopneku mi dají až pak až po zavedení embrya že? přijde mi zbytečný ji mít už od oběrůpřes víkend odpočnu a v pondělí zas můžu normal do práce, nebo ne?
@Safinol No paráda, mám radost i za vás
!!! Neschopenka určo stačí až potom…tak se opatrujet a těším se na zprávičky
!
@aidule děkuju,popravdě teď začínám už pomalu mít strach z narkozy, já sem holt posera když se semnou má něco dělat, a ono to asi i k tomu patří nejradši už bych jela hned abych to měla za sebou, už ať je pátek
super díky za info ohledně neschopenky, já bych ji už od teď stejně nechtěla, nevidim důvod tak v pátek snad budu moudřejší tak napíšu co a jak, tam mi řeknou hned počet vajíček nebo taky až další den po telefonu zda byli folikuli plné a tak?
@Safinol Tak obavy z narkózy, pokud nejsou nijak přehnané, bývají docela časté…ale to patří ke všem takovým i podobnm zákrokům…A jinak, nebuďte tak netrpělivá, vše chce čas
…nezapomeňte, že pak té trpělivosti budete potřebovat pěknou fůru, tak si ji zbytečně nespotřebovávejte
! Příjemné čekání.. ![]()
@aidule Zdravím,odběr je za námi s výsledkem 6 vajíček v pondělí mi budou volat jak to vypadá snad to bude tak jak má a oplodní nám jich co nejvíce
@Safinol Tak to je krásná zpáva i úrodička
! Určitě už z toho musí něco „kápnout“…minimálně jeden bojovníček by měl být a vyhrát cestu do vašich životů
!!! Držím palce, v pondělí uvidíme… ![]()
@aidule doufáme že to tak bude, byli bychom rádi i za dva aby bylo něco jak to říct do zásoby ale samozřejmě jeden kterej vyhraje a za 9 měsíců na nás vykoukne bude nejlepší
zítra vám napíšu až mi zavolají snad to budou dobré zprávy ![]()
Ještě mám dotaz je normální že mě pořád hrozně bolí břicho? asi mě pěkně zmordovali protože bolest od pátka moc nepolevila, nemůžu rychle jít každej prudší pohyb co by mě normálně nic nedělal bolí, při čurání to bolí kašlat a smát se taky nemůžu
@Safinol Zdravím! Já jsem ty bolesti měla podobné, ne možná tak intenzivní, ale mě připadala ta bolest nekonečná, ale spíš taková nepříjemná! Každá z nás to má hold jinak.
A co jinak nového? Jak to vypadá s bojovníčkama? Moc zdravím!
![]()
@aidule Hezký pátek, jojo já už mám po bolesti tak jsem ráda, jinak oplodnili nám jich 5 a v pondělí mi mají volat kolik jich je zamrazeno tak doufám že se počet nezmění ![]()
@Safinol Supeeer!!! To je krásný počet, tak snad opravdu i zůstane
! Hezký víkend! ![]()
@aidule Zdravím nějak sem se zapoměla ozvat, tak na zamražení nám zůstali 3 což si myslím že i tak je velká šance. Jsou hrozně starostlivý to mě zaráží v předchozím CARU sem toto nezažila, v pátek mi volali jak mi je po odsátí i přesto že sem byla v úterý na kontrole a říkali mi kolik jich šlo na zamražení a včera mi volali znova aby se ujistila zda mi to kolegyně vyřídili, do předchozího sem musela volat já sama a tady mi volají oni jsem s toho v šoku v příjemným šoku ![]()
@Safinol Jo,jo, tuhle zkušenost mám s Repromedou taky
…a nejen já!!! Děkuji za krásné info o mrazáčcích i to pozitivum z jednání centra…snad to pomůže i některým maminkám
![]()
@aidule jsou tam opravdu pečliví, a věřím že nám dva mrazáčci zůstanou na jindy a ten první co mi dají bude za 9 měsíců krásné miminko
věřím že tam odsud odejde každý pár s úspěchem a věřím tomu že jsou schopni pomoc hned na poprvé, už jen když vidím kolik jich máme zmraženo v předchozím nic tam jsem šla na zavedení pár dní po odsátí a tady paní doktorka čeká až odmenstruuju teď na srovnání po odsátí a v červenci na přípravu pro miminko, ještě aby ty genetické testy dopadli dobře a měli nám co zavést ![]()