Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nika5555 a moc moc děkuji věřím že na tom budete brzy stejně,neboj nic zítra odsátí a do transferu to uteče,já byla v květnu na odběru a včera na transferu uteklo to jak voda ani se nenaděješ a budeš mít prdelku u sebe ![]()
@Safinol Hezdé dopoledne! S tím vedrem dobře děláte, úplně stačí ráno a večer…přes den pěkně v chládku a ve stínu
… T o pobolívání má opravdu souvislost se zákrokem, ale člověku ty myšlenky nedají, to chápu…Takže v klidu, mimi se uhnízďuje… Mějte se!
![]()
@aidule přesně tak jak píšete
u nás se to mračí tak snad i sprchne je hrozný sucho,jinak snažím se na to nemyslet a prostě fungovat uplně normálně jen s větším klidem a opatrností,myslim že čím míň se tomu budu poddávat tím líp
tak zatím hezký den ![]()
@Safinol děkuji
taky jsme zvolili PICSI a MACS, řekla jsem hned manželovi, že pro to chci udělat všechno. Raději si připlatíme a budeme doufat, že to vyjde na poprvé, než při případném neúspěchu litovat a podstupovat vše znovu. Já mám vysokou zásobu vajíček, stimulační dávky jsem měla nízké. Podle posledního ultrazvuku 25 folikulů, tak jsem zvědavá, kolik vajíček bude a hlavně jak kvalitní. S Dr. Tokarevou jsme spokojení. Ze začátku jsem k ní moc důvěru neměla, ale postupně jsem změnila názor. My jsme od začátku snažení 2 roky. Pořád nějaké komplikace, jsem ráda, že už se to někam hnulo. Už je mi 34, trochu mě mrzí, že jsme vše nezačali řešit dříve, nechtěla jsem být tak stará matka… No ale co už, snad to vyjde!
@nika5555 Taky jsme měli PICSI a MACS,určitě jste udělali dobře,my čekáme na mimi 5 let no bylo mi 26 a naivne sem si myslela že do 30 budu vozit dvě a už je mi 32 a nic no co už,hlavně aby to vyšlo už teď,staré určitě nejsme jsou i starší prvorodičky
možná kdybych tehdy nechodila na gyndu km sem chodila už bysme prcka měli ale měnila sem gynkologa ten semnou zkoušel co uměl sám,pak nás poslal do sanusu pardubice,tam sme jim věřili 3 roky pak důvěra vymizela, a sami jsme se rozhodli pro Repromedu a věřím že to bylo správné rozhodnutí
Určitě nám to vyjde věřme tomu ![]()
@Safinol wau, tak to je mazec, 5 let… a já šílím ze 2.. jsem děsnej cíťa a vše hrozně prožívám. Bohužel to je příroda a naplánovat se to nedá. Já jsem se v 24 rozešla s dlouholetým partnerem, začala si užívat, bavit se, cestovat a najednou mi táhlo na 30 a byla jsem sama. Začala jsem zase toužit po pořádném vztahu a po dětech. Prostě to není v životě jednoduché. Na druhou stranu jsem ráda za to, co jsem prožila, že jsem nakonec potkala skvělého chlapa, se kterým chci rodinu. Holt nám nebylo hned dáno, ale věřím, že to bude dobré.. a všechny, co se snažíme, se dočkáme.. ![]()
@nika5555 přesně tak za chvilku si tu budeme psát jak se kulatíme
![]()
@nika5555 ahojda tak jak je dneska ses asi unavená vid, vím jak bylo me hrozne tak se opatruj a odpočívej ![]()
@Safinol ahoj, ano, bylo to narocne.. bolest bricha, unava… ale uz to celkem jde. mela jsem 22 kvalitnich vajicek. takze uroda
ted uz jen cekat. priplacime teda za oplozeni, ale kdyz uz jich bylo tolik, byla by skoda to nevyuzit. a co ty? jak se citis? ![]()
@nika5555 Panejo to je úroda
já měla 6 s toho 5 oplodněných 3 zamražený a 2 prošli genetikou,já dobře nějak na sobě nic nesleduji ![]()
@nika5555 koho jsi měla na sále?já sem tam nafasovala i antibiotika 3 dny sem nemohla chodit měla jsem to náročnější víc mě rozpíchali jeden vaječník,museli v průběhu volat jinou doktorku ještě že člověk spal
@aidule Dobrý den,tak konečně pátek že?chtěla jsem se zeptat bolí mě pořád podbřišek od včera večer trochu víc ale není to nic hroznýho,nekrvácím ani nešpiním,znamenalo by to že se mimi uhnizďuje??nevím komu o tom říct s kým se o tom pobavit,tak snad vám nevadí že se obracím na vás
@Safinol tak mne je dnes uz o poznani lip. ani nevim, koho jsem mela na sale. Dnes mi volali, podarilo se oplodnit 16 vajicek. takze ted budem cekat, kolik jich vydrzi a pak mrazeni a genetika. jinak k tvemu dotazu na bolesti v podbrisku.. klidne to muze byt uhnizdeni, ale nestresuj se nicim. ja chapu, jak je to tezke, ale mysli pozitivne, urcite za par dni najdes pozitivni test! ![]()